BMW M4 Cabrio

THE M4

BMW M

BMW M4 CABRIO: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe BMW M4 Cabrio te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. U ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.

Lees meer
THE M4BMW M4 CABRIO: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

ONBEZORGD RIJPLEZIER

Nieuwe BMW M4 Cabrio kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW M4 Cabrio volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nieuwe BMW M4 Cabrio financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW M4 Cabrio te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M4 Cabrio Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW M4 Cabrio zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW M4 Coupé te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M4 Cabrio Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW M4 Cabrio volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M4 Coupé prijslijst en brochure

BMW M4 CABRIO PRIJSLIJST.

Wilt u meer informatie over de prijzen van de BMW M4 Cabrio download dan hier de prijslijst. 

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M4 Cabrio varieert tussen de 9,9 en 10,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 226 en 238 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.