BMW M4 Coupé

BMW M4 COUPÉ. CONNECTIVITY.

BMW M

BAANBREKEND+

BMW M4 COUPÉ. CONNECTIVITY.

BAANBREKEND+

BMW M4 COUPÉ. CONNECTIVITY.BAANBREKEND+

In de BMW M4 Coupé ondersteunen u zowel op de weg als op het circuit talrijke innovatieve technologieën die zorgen voor meer comfort en veiligheid terwijl ze ook nieuwe maatstaven vestigen. Zo registreert u alle voor het rijden belangrijke informatie in een fractie van een seconde en profiteert u van communicatie, informatie en entertainment van het hoogste niveau. Rijplezier was nog nooit zo baanbrekend.

BMW M

NIEUW INTERFACE-DESIGN.

De bediening van het infotainmentsysteem van de BMW is nu nog eenvoudiger, overzichtelijker en informatiever. De bestuurder kan de volgorde van de zes tegels voor navigatie, media, communicatie, ConnectedDrive, Mijn BMW en mededelingen vrij bepalen. Steeds drie tegels van het hoofdmenu zijn uitgevoerd als live-tegels in plaats van als statische menuvensters.

RIJPLEZIER REGISTREREN: DE M APPS.

Een BMW M4 Coupé is meer dan een automobiel – het is een uitdaging voor bestuurders die zichzelf voortdurend willen verbeteren. Daarom zijn er de BMW M Laptimer App en de GoPro app. Voor de beste rondetijden, de beste acceleraties en de mooiste herinneringen aan de laatste rijbeleving.

 • BMW M Laptimer App

  Met de BMW M Laptimer App kunt u op het racecircuit nauwkeurig ritgegevens registreren en aansluitend analyseren. De geregistreerde informatie omvat o.a. gaspedaalstand, stuurhoek, G-krachten en ook de beste rondetijd, die u als snapshot kunt posten op social media, of kunt versturen per e-mail. Bovendien is een GoPro-interface geïntegreerd.

 • GoPro app

  Met de gratis GoPro app kunt u een GoPro-videocamera op of in de auto aansturen via het Control Display van uw BMW M4 Coupé. Zo kunt u foto's en video-opnames comfortabel met de iDrive Controller bedienen. Bovendien is het mogelijk om de camera via WiFi in en uit te schakelen, te configureren en de laadstatus op te roepen.

APPLE CARPLAY® VOORBEREIDING.

De Apple CarPlay® voorbereiding maakt het mogelijk om draadloos en comfortabel geselecteerde functies van de iPhone® te gebruiken in de BMW. Daarmee kunnen smartphone content en functies zoals muziek, iMessages/SMS, telefonie, Siri®, navigatie en geselecteerde Third Party Apps via de bedieningselementen van de BMW en spraaksturing bediend en weergegeven worden.

BMW HEAD-UP DISPLAY MET SPECIFIEKE M WEERGAVE.

BMW HEAD-UP DISPLAY MET SPECIFIEKE M WEERGAVE.

Het full-colour BMW Head-Up Display met specifieke M weergave projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder. Eén druk op de knop activeert de specifieke M weergave, die ook de actuele versnelling, het toerental in de vorm van een dynamische toerentalband en shift lights voor het optimale schakelmoment weergeeft.

TELEFOONVOORBEREIDING MET WIRELESS CHARGING.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock met draadloze oplaadfunctie en extra USB-aansluitingen. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WLAN Hotspot-voorbereiding.

BMW CONNECTED.

BMW Connected is een persoonlijke mobiliteitsassistent die dagelijkse mobiliteit gemakkelijker maakt voor de gebruiker en hem helpt op tijd en ontspannen zijn bestemmingen te bereiken. Relevante informatie met betrekking tot mobiliteit, zoals adviezen voor de optimale vertrektijd, is buiten de BMW beschikbaar via iPhone® of Apple Watch® en kan eenvoudig worden overgedragen naar de auto.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW M4 Coupé
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 8,8 (8,3)
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 204 (194)

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.