BMW M4 Coupé

BMW M4 COUPÉ. HET DESIGN.

BMW M

ATLEET+

BMW M4 COUPÉ. HET DESIGN.

ATLEET+

BMW M4 Coupé. Het design.ATLEET+

De BMW M4 Coupé weet al op het eerste gezicht te fascineren. Standaard voor- en achterlichten met LED-techniek onderstrepen de dynamische carrosserie. De grote luchtinlaten ondersteunen de sportieve ambities evenzeer als de 20-inch lichtmetalen wielen uit het optionele M Competition Package. Sportieve elementen zoals de ronde instrumenten vestigen exclusieve accenten in de cockpit. Alles aan deze sportauto getuigt van kracht en dynamiek.

Het brandstofverbruik van de BMW M4 Coupé varieert tussen 8,3 en 9,1 l/100 km en de CO₂-emissie varieert tussen 194 en 209 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens en in de BMW Configurator op deze website. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Lees meer
BMW M

FASCINERENDE VORMTAAL.

Spannend design.

Onvoorwaardelijk sportief, met dynamische belijning en een voelbare intensiteit die op de weg zijn weerga niet kent. De indrukwekkende voorzijde met de grote luchtinlaten duidt op de enorme kracht van de BMW M4 Coupé, net als de expressieve lichtmetalen wielen en de gespierde achterzijde.
Lees meer

Atletische coupélijn.

De gebogen belijning met de kenmerkende licht dalende daklijn van een coupé, getuigt in combinatie met de exclusieve lichtmetalen wielen en de aerodynamisch geoptimaliseerde M buitenspiegels van pure sportiviteit. Het langgerekte silhouet sluit af met de expressieve, brede achterzijde en straalt gebalde kracht uit.
Lees meer

Krachtige voorzijde.

De voorwaarts dringende neus met de nierengrille met zwart gelakte dubbele spijlen en de grote luchtinlaten wordt aangevuld met dynamisch ogende full-LED-koplampen. Hun verfijnde design en de indrukwekkende lichtsterkte zorgen overdag voor een zelfverzekerde uitstraling en 's nachts voor een perfect verlichte weg.
Lees meer

Markante achterzijde.

De bredere wielkuipen bevestigen de enorme kracht van de BMW M4 Coupé. De met carbonvezel versterkte bagageklep met geïntegreerde spoiler verenigt functie en design. Nieuw vormgegeven LED-achterlichten accentueren zowel overdag als 's nachts de stevige stand van deze sportcoupé. En de M diffusor en de schuin aangesneden M dubbele eindpijpen passen perfect bij de achterbumper met de kenmerkende luchtuitlaten.
Lees meer

Aerodynamische elementen.

De twee verticale inlaten van het Air Curtain en de M kieuwen in de voorste zijschermen met geïntegreerd Air Breather sierelement verlagen de luchtweerstand rond de wielkuipen. Voor optimale aerodynamische waarden en ook voor een verhoging van de hartslag.
Lees meer

Exclusief carbondak.

Het carbondak van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) draagt als onderdeel van de intelligente lichtgewicht constructie van BMW bij aan een vermindering van het totaalgewicht en verlaagt het zwaartepunt van de auto. Daardoor verbetert de wendbaarheid en dynamiek in bochten, bij accelereren en remmen.
Lees meer

Full-LED-achterlichten.

Ook bij de achterlichten worden de lichtfuncties volledig uitgevoerd door lichtdiodes. Hun langgerekte L-vorm met het doorlopende verlichtingsdesign gaat vloeiend over in de bagageklep en onderstreept zo de markante belijning van de achterzijde.
Lees meer

EXPRESSIEVE WIELEN.

De in gewicht geoptimaliseerde wielen van de BMW M4 Coupé zorgen voor een zelfbewuste uitstraling. De standaard 18-inch lichtmetalen M wielen in V-spaak styling zijn al zonder meer indrukwekkend. Als extra-uitrusting overtuigen de 19-inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaak styling, naar keuze in Ferricgrau of Schwarz. Ze bieden vrij zicht op de krachtige M carbon-keramische remmen of de M compound-remmen met M logo. Net als de optionele 20-inch lichtmetalen M wielen in sterspaak styling, die ook leverbaar zijn in Schwarz. Voor welke uitvoering u ook kiest, de standaard bredere achterwielen en -banden van de BMW M4 Coupé versterken de gespierde uitstraling van de achterkant en optimaliseren bestuurbaarheid en grip.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Op bijzondere wijze uitdrukking geven aan uw eigen persoonlijkheid – dat is de unieke ambitie van BMW Individual Special Request met de BMW Individual Collection. Ontwerp uw BMW M4 Coupé precies zo individueel als u zelf bent.

BMW M PERFORMANCE ACCESSOIRES.

BMW M staat voor dynamiek, innovatieve technologieën en decennialange ervaring in de autosport. BMW M Performance Accessoires verlenen de BMW M4 Coupé een nog dynamischere en exclusievere uitstraling. Voor exterieur of interieur: de mogelijkheden zijn bijna oneindig.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M4 Coupé varieert tussen de 9,3 en 10 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 213 en 227 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.