Nieuwe BMW M5 Sedan kopen, leasen of financieren

THE 5

BMW M5 Sedan

BMW M5 SEDAN: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe BMW M5 Sedan te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. U ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.

Lees meer
THE 5BMW M5 SEDAN: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW M5 Sedan kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW M5 Sedan volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW M5 Sedan Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW M5 Sedan zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW M5 Sedan te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M5 Sedan financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW M5 Sedan te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW M5 Sedan Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW M5 Sedan volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW Service in tijden van Corona.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een BMW dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp. Daarnaast zijn alle BMW dealers open voor uw bezoek en is het mogelijk een proefrit in te plannen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.
Nieuwe BMW M5 Sedan prijslijst en brochure

BMW M5 SEDAN BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW M5 Sedan via de post ontvangen? Vraag de brochure en prijslijst hier aan. Of download de prijslijst als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
BMW 5 Serie Sedan G30 LCI Sophistograu driekwart vooraanzicht rijdend

THE 5

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M550i xDrive Sedan varieert tussen de 10,5 en 10,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 239 en 254 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.