BMW M550d xDrive Touring G31 Azuritschwarz metallic driekwart achteraanzicht BMW M550d Touring

THE 5

BMW M550d xDRIVE TOURING: MODELLEN EN UITVOERINGEN.

THE 5BMW M550d xDRIVE TOURING: MODELLEN EN UITVOERINGEN.

Perfecte krachtsontplooiing komt samen met een sportieve uitstraling en opmerkelijke veelzijdigheid: de BMW M550d xDrive Touring zorgt voor kippenvel. Met een uitgebreid aanbod van exclusieve uitrustings- en designhighlights, intelligente assistentiesystemen en innovatieve digitale diensten heeft dit model alles in zich om grenzen te verleggen.

Lees meer

DESIGN EN RIJDYNAMIEK BMW M550d xDRIVE TOURING.

Topprestaties in topvorm.

De BMW M550d xDrive Touring maakt indruk met zijn atletische uitstraling, extreem sportieve potentieel en unieke veelzijdigheid. Ontdek aantrekkelijke uitrustingen op het gebied van design, aandrijving en onderstel.

M Aerodynamicapakket BMW M550d xDrive Touring G31 Azuritschwarz metallic close-up BMW nierengrille

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket benadrukt de sportiviteit van de BMW en verbetert de luchtstroom. Het omvat een specifieke voorbumper met vergrote luchtinlaten, dorpelverbreders en een specifieke achterbumper met diffusorinzet. De uitlaateindpijpen zijn uitgevoerd in chroom.
Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 664 M BMW M550d xDrive Touring G31 Azuritschwarz metallic close-up wiel

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 664 M.

Lichtmetalen M wielen in Dubbelspaak styling 664 M, uitgevoerd in Ceriumgrau, mat gepolijst, met bredere achterbanden, voor 8 J x 19 inch met bandenmaat 245/40 R 19, achter 9 J x 19 inch met bandenmaat 275/35 R 19.
Met leder bekleed M stuurwiel BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

Met leder bekleed M stuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M stuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een stuurwielrand in leder ‘Walknappa’ Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het voor een sportief direct stuurgevoel.
Adaptieve LED koplampen BMW M550d xDrive Touring G31 Azuritschwarz metallic close-up koplamp

Adaptieve LED koplampen.

De adaptieve LED koplampen omvatten BMW Selective Beam (antiverblindings-grootlichtassistent), hoekverlichting en bochtverlichting. De kleur van het licht lijkt op die van daglicht. Samen met de optimale, homogene verlichting van de rijbaan biedt dit beter zicht en zorgt het ervoor dat rijden in het donker minder vermoeiend is. Dankzij het voor deze uitrusting specifiek uitgevoerde Iconic Light Design met vier lichtringen is de auto ook in het donker meteen te herkennen als een BMW.
BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor BMW M550d xDrive Touring G31 BMW M550d Touring motor BMW 5 Series Touring M

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor in de BMW M550d xDrive is buitengewoon in ieder opzicht. State-of-the-art technologie zoals vier turbocompressoren en een commonrail hogedruk injectiesysteem verzekeren indrukwekkende kracht bij iedere situatie met tot 760 Nm aan koppel.
Adaptief M Onderstel Professional BMW M550d xDrive Touring G31 BMW 5 Serie Touring M

Adaptief M Onderstel Professional.

Het adaptieve M Onderstel Professional combineert de technologieën Adaptief M Onderstel, overhelstabilisatie en Integral Active Steering. Het resultaat: optimale stabiliteit en rijdynamiek.
BMW xDrive BMW M550d xDrive Touring G31 Azuritschwarz metallic close-up achterzijde

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook een onder- en oversturen in bochten.
M Sportremsysteem BMW M550d xDrive Touring G31 Azuritschwarz metallic close-up wiel

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met meerzuiger-remklauwen in donkerblauw voorzien van M logo beschikt over bijzonder hoge remkracht. Het systeem is perfect afgestemd op het bijzonder hoge dynamisch potentieel van de BMW en garandeert ook bij een zeer sportieve rijstijl en op nat wegdek een voortreffelijke vertraging.

ASSISTENTIE EN CONNECTIVITEIT BMW M550d xDRIVE TOURING.

Personal CoPilot.

Slim en veilig onderweg – zelfs op de linker rijstrook op de snelweg. Ongekend comfort zorgt voor nog meer rijplezier dankzij intelligente BMW bestuurdersassistentiesystemen zoals het Driving Assistant Plus veiligheidspakket inclusief waarschuwing voor en bescherming tegen botsingen of de Parking Assistant Plus met automatische parkeer- en achteruitrij-assistent. Bovendien houden de innovatieve en veelzijdige connectiviteitsoplossingen van BMW u overal verbonden: dankzij de WiFi Hotspot heeft uw BMW bijvoorbeeld internettoegang op LTE snelheid. De Intelligent Personal Assistant beantwoordt 365 dagen per jaar uw vragen en wijst de weg naar het beste restaurant in uw omgeving.

Driving Assistant Plus BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

Driving Assistant Plus.

De uitrusting van Driving Assistant Plus maakt het mogelijk om comfortabeler en veiliger te rijden in eentonige en risicovolle situaties zoals files, druk verkeer of lange reizen. Zelfs bij het wisselen van rijstrook bent u in goede handen.
Parking Assistant Plus BMW M550d xDrive Touring cockpit

Parking Assistant Plus met 3D View.

Het uitrustingspakket Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en ermee te manoeuvreren. Het omvat Surround View inclusief Top View, Remote 3D View, PDC alsmede de Park Assistant met geleiding in lengterichting, die de auto volautomatisch parallel aan of haaks op de rijbaan parkeert.
Remote Control Parking BMW M550d xDrive Touring G31 BMW Display Key

Remote Control Parking.

Met de functie Remote Control Parking heeft u de mogelijkheid om eerst comfortabel uit te stappen en daarna uw BMW voorwaarts te laten inparkeren in een smalle parkeerplek of garage. Ook kunt u de BMW via deze functie achterwaarts laten uitparkeren. U activeert de op afstand bediende parkeerfunctie buiten uw BMW met behulp van de BMW Display Key.
BMW Head-Up Display BMW M550d xDrive Touring G31 BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in uw directe gezichtsveld op de voorruit zodat u zich optimaal kunt concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden uitrustingsafhankelijk onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.
Telefonie met Wireless Charging BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

Telefonie met Wireless Charging.

De telefoonvoorbereiding met Wireless Charging omvat een dock met draadloze oplaadfunctie en extra USB aansluitingen. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WiFi Hotspot voorbereiding.
Apple CarPlay® voorbereiding BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

Apple CarPlay® voorbereiding.

U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Via de spraaksturingtoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.
Personal Assistant Service BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

Personal Assistant Service.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en is u met één druk op de knop van dienst bij alle vragen en wensen. Bijvoorbeeld een reservering in een restaurant, hotel of bioscoop. Zelfs ermee betalen is mogelijk. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft, de Personal Assistant Service staat voor u klaar.
WiFi Hotspot BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

WiFi Hotspot.

Neem via uw tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De WiFi Hotspot brengt u met LTE snelheid (beschikbaarheid netwerkafhankelijk) online via de in de BMW ingebouwde SIM kaart. Zo kunnen u en uw passagiers tegelijk surfen op maximaal tien eindapparaten.
On-Street Parking Information BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

On-Street Parking Information.

Waar is ruimte om te parkeren? On-Street Parking Information voorkomt lang zoeken en helpt om sneller een parkeerplek langs de weg te vinden. Mogelijk beschikbare plekken worden u getoond aan de hand van blauwe kleurschakeringen op de navigatiekaart. Als er net een plek is vrijgekomen, wordt dit aangegeven met een P.
Microsoft Office 365 BMW M550d xDrive Touring G31 cockpit

Microsoft Office 365.

Work in your car as if you were in your office with Microsoft Office 365. Dictate emails, take part in Skype for Business meetings, manage contacts and meetings and create tasks and reminders. All directly via your smartphone and with your natural voice. You can get started straight away with your existing Microsoft Office 365 Business account.
BMW M550d xDrive Touring G31 Azuritschwarz metallic driekwart zijaanzicht

BMW M550d xDRIVE TOURING: MOTOREN EN TECHNISCHE GEGEVENS.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Touring varieert tussen 4,3 en 7,5 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen 114 en 171 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2019.

    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.