DE BMW M6 CABRIO. COMFORT EN VEILIGHEID.

GEEN COMPROMISSEN IN HET GRENSBEREIK.

De BMW M6 Cabrio is uitgerust met de modernste veiligheidssystemen. De focus ligt daarbij niet alleen op het actief vermijden van ongevallen door innovaties zoals BMW NightVision en Head-Up Display. Het interieur van de BMW M6 Cabrio is ook ontworpen om inzittenden altijd de best mogelijke bescherming te bieden.

DE BESTUURDER STAAT CENTRAAL BIJ M.

In de BMW M6 Cabrio draait alles om één persoon: de bestuurder. Perfecte ergonomie is al sinds jaar en dag een van de kenmerkende eigenschappen van BMW M modellen. Een filosofie die in deze sportieve vierzits cabrio consequent is doorgevoerd en geoptimaliseerd. Iedere schakelaar, iedere toets – alles bevindt zich precies daar waar u het verwacht. Want reactietijd en controle zijn cruciaal, zowel op het racecircuit als op de openbare weg.

WINDSCHERM.

Ter verhoging van het comfort beschut het windscherm bestuurder en voorpassagier voor tocht en luchtwervelingen bij hoge snelheden. De netconstructie loopt over de gehele breedte van de stoelen en zorgt ervoor dat u ongestoord kunt genieten van open rijden. Wanneer het windscherm in gebruik is, kan het worden opgetild om bagage op de achterbank te leggen. Is hij overbodig, dan vouwt u hem in een handomdraai in om hem op te bergen in een speciale slanke tas die in de kofferruimte maar weinig ruimte in beslag neemt. 

ACTIEVE EN PASSIEVE VEILIGHEID.

Active Protection controleert via de vermoeidheidswaarschuwing het rijgedrag van de bestuurder op tekenen van vermoeidheid. In rijkritieke situaties worden (uitrustingsafhankelijk) de veiligheidsgordels voorin voorgespannen, de stoel van de voorpassagier rechtop gezet en zijruiten en schuifdak gesloten. Na een aanrijding kan dit systeem de auto zelfstandig afremmen om verdere aanrijdingen te voorkomen of de intensiteit ervan te verminderen.

Dankzij de gerichte materiaalkeuze en een hoogvaste structuur voldoen BMW M modellen aan de hoogste eisen voor passieve veiligheid. Dit wordt gecombineerd met uiterst efficiënte preventieve inzittendenbescherming die is ontworpen volgens de veiligheidsnormen van de belangrijkste crashtests van onafhankelijke organisaties.

ADAPTIEVE LED-KOPLAMPEN.

De adaptieve LED-koplampen van de BMW M6 Cabrio passen de lichtverdeling automatisch aan de snelheid aan (dynamische verlichting van het wegdek). Het systeem omvat naast parkeer- en dagrijlicht de functies adaptieve bochtverlichting met variabele stad- en snelweg-lichtbundel, hoekverlichting en antiverblindings-grootlichtassistent met automatisch in- en uitschakelen van het grootlicht. Zo garandeert dit systeem optimale verlichting van de rijbaan onder alle omstandigheden.
De beweegbare koplampen laten u in het donker ver de bocht in kijken zodra u instuurt. De geïntegreerde hoekverlichting verbetert het zicht in de directe omgeving van de BMW M6 Cabrio en wordt in stilstand al automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de richtingaanwijzer of het verdraaien van het stuur. De adaptieve bochtverlichting zorgt zo ook in deze situaties voor optimale verlichting van de directe omgeving bij dim- of grootlicht en verbetert daarmee de actieve rijveiligheid. Met de functie BMW Selective Beam rijdt u permanent met grootlicht, wat optimaal zicht mogelijk maakt in het donker. Het systeem registreert zowel voorliggers als tegenliggers en voorkomt met een traploze regeling dat het grootlicht andere weggebruikers verblindt.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Met BMW Service Inclusive hoeft u zich gedurende een door u bepaalde periode geen zorgen te maken over de kosten voor alle regelmatige service en onderhoud. Want al deze diensten zijn inbegrepen in dit servicepakket, inclusief de daarbij benodigde originele BMW onderdelen En dat niet alleen in uw eigen land, maar wereldwijd bij alle deelnemende BMW dealers en bij erkende BMW Service Partners. En mocht u uw BMW ooit eens verkopen, dan gaat het BMW Service Inclusive pakket automatisch over op de volgende eigenaar, wat de occasionwaarde van uw auto verhoogt. De omvang van het BMW Service Inclusive pakket bepaalt u zelf. Met BMW Service Inclusive kunt u in een keer al het voorgeschreven onderhoud voordelig inkopen, zoals motorolie en oliefilter vervangen en bijvullen, onderhoud aan en vervanging van lucht-, micro- en brandstoffilters, bougies en remvloeistof, autocheck en alle belangrijke service- en onderhoudswerkzaamheden volgens BMW standaards.

Kiest u een BMW Service Inclusive Plus pakket, dan ontvangt u naast de diensten van BMW Service Inclusive ook de volgende reparaties van slijtagedelen: vervangen van de remvoering/-schijven voor en achter, vervangen van de koppeling (indien nodig) evenals het vervangen van de ruitenwisserbladen (indien nodig, tegelijk met de motorolieservice). Service Inclusive is verkrijgbaar met looptijden van 3 jaar en 40.000 kilometer tot 10 jaar en 200.000 kilometer.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW M6 Cabrio nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.