De BMW M6 Cabrio

DE BMW M6 CABRIO. DESIGN.

SCHOONHEID SCHUILT IN HET OOG VAN DE BESTUURDER.

DE BMW M6 CABRIO. DESIGN.

SCHOONHEID SCHUILT IN HET OOG VAN DE BESTUURDER.

Uitstraling en statement tegelijk: met zijn gespierde vormtaal accentueert de BMW M6 Cabrio het krachtige silhouet. Bredere wielkasten en voor M kenmerkende details zijn een ware blikvanger en bevestigen het aanwezige vermogen. Dat ervaart u in de op de bestuurder gerichte cockpit, verfijnd met exclusieve materialen uit de BMW Individual collectie. En extra intensief nadat de stijlvolle cabriokap binnen 19 seconden geluidloos is verdwenen. 

DE BMW M6 CABRIO. DESIGN.SCHOONHEID SCHUILT IN HET OOG VAN DE BESTUURDER.

Uitstraling en statement tegelijk: met zijn gespierde vormtaal accentueert de BMW M6 Cabrio het krachtige silhouet. Bredere wielkasten en voor M kenmerkende details zijn een ware blikvanger en bevestigen het aanwezige vermogen. Dat ervaart u in de op de bestuurder gerichte cockpit, verfijnd met exclusieve materialen uit de BMW Individual collectie. En extra intensief nadat de stijlvolle cabriokap binnen 19 seconden geluidloos is verdwenen. 

EXTERIEURDESIGN VAN DE BMW M6 CABRIO.

Jammer dat zo'n uitzicht meestal weer snel verdwenen is. Want open of gesloten: met zijn krachtige lijnen is de BMW M6 Cabrio, zeker in de optionele BMW Individual carrosseriekleur Frozen Bronze metallic een fascinerende blikvanger. Design en performance vormen hier een perfecte symbiose. Hoe perfect is te zien aan de aerodynamisch geoptimaliseerde voorbumper, waarvan de royale luchtinlaten de V8-motor altijd van voldoende lucht voorzien.

Ook de kleinste details verdienen de grootste aandacht. Zoals de manier waarop de hoogglanzende zwarte dubbele spijlen van de nierengrille het M embleem omgeven. Of zoals de markante M kieuwen met geïntegreerde knipperlichten vlak achter de voorste wielkasten duidelijke accenten vormen. Een elegant samenspel van vorm en functie dat ook aan de achterzijde zichtbaar is. Die omlijst de kenmerkende M dubbele eindpijpen en de diffusor voor de nodige downforce op een manier die de harmonieuze lijn van de BMW M6 Cabrio ondersteunt. Zowel met gesloten kap als onder de blote hemel.

FAST CLASS.

De video over het design van de BMW M6 Cabrio.

FAST CLASS.

De video over het design van de BMW M6 Cabrio.

INTERIEURDESIGN.

Het interieur van de BMW M6 Cabrio is op maat vervaardigd, de doordachte architectuur spreekt voor zich. De cockpit omgeeft de bestuurder als uit een stuk gegoten, op verzoek uitgevoerd in optionele materialen van de BMW Individual collectie. Elk bedieningselement bevindt zich precies daar waar het nodig is. In geen enkele sportwagen voelde men zich zo snel thuis. Het functionele middelpunt vormt het met leder beklede M stuur, en slechts een vinger breed verwijderd van diens ergonomisch gevormde duimuitsparingen: de schakel-paddles van de M transmissie met dubbele koppeling met Drivelogic en de M Drive toetsen.
Opdat de bestuurder alles in het oog kan houden staan specifieke M instrumenten ook bij sterke lichtinval garant voor een betrouwbare weergave van relevante rijgegevens. De perfecte combinatie van performance en puur cabriogenot. Die u het beste ervaart door plaats te nemen op de ergonomische M stoelen, vooral als die optioneel bekleed zijn met exclusief leder in Feinnarbe Opalweiß – en omringd met exclusieve interieurlijsten in Esche Maser Weiß.

CABRIOKAP.

De volautomatische cabriokap overtuigt met zijn uitstekende thermische en akoestische isolatie. In gesloten toestand verleent hij de BMW een coupé-achtig silhouet. Dankzij de elektrisch verzinkbare en verwarmde glazen achterruit is effectieve, tochtvrije ventilatie van het interieur mogelijk.

Behalve in Anthrazit Silbereffekt is de hardtop nog in twee andere kleuren verkrijgbaar. Tot rijsnelheden van 40 km/h gaat de kap in 19 seconden open en in 24 seconden weer dicht.Ook met gesloten kap wordt de sensatie van open rijden u niet geheel ontnomen. De vier zijruiten en de achterruit van de BMW M6 Cabrio kunnen tegelijkertijd worden geopend, terwijl de kap gesloten blijft. Zo bent u beschut tegen de zon, zonder dat u de rijwind hoeft te missen.

M BUITENSPIEGELS.

Aerodynamisch geoptimaliseerde M buitenspiegels behoren al tientallen jaren tot de bijzondere kenmerken van het sportief-dynamische M design. Door twee sierlijk gevormde steunen gescheiden van de carrosserie getuigen deze designsymbolen tegelijk van de hoge technische normen van deze component, wat de flanken van de BMW M6 Cabrio extra karakter, dynamiek en een aerodynamische touch verleent.

WIELEN.

WIELEN.

Naast de standaard 19-inch lichtmetalen M wielen kunt u ook kiezen voor een van de drie exclusieve 20-inch varianten. Met vijf voor maximale stevigheid gesmede spaken, gepolijst of in matzwart uitgevoerd, vormt de dubbelspaak styling 343 M met bredere achterbanden een doeltreffend accent voor het vermogen van de BMW M6 Cabrio. Verfijnder is de uitstraling van de tweekleurig uitgevoerde dubbelspaak styling 601 M: zeven spaken bieden in combinatie met het M Competition Package en de M carbon-keramische remmen vrij zicht op royaal bemeten remschijven en matgouden remklauwen met M logo.

BMW INDIVIDUAL.

De uniciteit van elk karakter schuilt in de details. Daar ligt de oorsprong van ware exclusiviteit. Geef uitdrukking aan uw streven naar perfectie. Met de BMW Individual uitrustingen voor de BMW M6 Cabrio.

  • BMW Individual voor het exterieur

    Zo verfrissend kan individuele esthetiek zijn. Neem bijvoorbeeld de BMW M6 Cabrio in de expressieve BMW Individual carrosseriekleur Frozen Bronze metallic. Een kleur die met zijn moderne, matte look de atletische uitstraling en markante belijning accentueert. Maar ook elk van de andere BMW Individual carrosseriekleuren heeft een specifiek eigen karakter: van extravagant tot modern en elegant. Zoals de carrosseriekleur Citrinschwarz metallic, met een oppervlak waarin bij lichtinval het fijnste goudstof door het diepe Olivschwarz heen lijkt te schitteren.

    Welke carrosseriekleur van BMW Individual u ook kiest, één ding is zeker: het wordt een glansrijke expressie van uw persoonlijke stijl.

  • BMW Individual voor het interieur

    Waarschijnlijk de beste plek onder de zon voor persoonlijke expressie. De BMW M6 Cabrio in combinatie met de exclusieve uitrusting van BMW Individual staat open voor uw persoonlijke stijl. Meer dan stijlvol is de hier afgebeelde BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino in stralend Opalweiß. In combinatie met het visuele effect van de interieurlijst in edelhoutuitvoering Esche Maser Weiß ontstaat een interieur van perfecte harmonie met een luxueuze uitstraling die doet denken aan een modern jacht. Een bijzonder kleurrijk accent: de uiterst zorgvuldig bewerkte contraststiksels van de donkere siernaden. Om u zelf uw eigen ambiance te laten creëren, biedt BMW Individual diverse genuanceerde kleurtinten aan: van Platin en Champagner tot Cohibabraun kunt u kiezen uit diverse kleuren leder die dankzij hun natuurlijk ademende oppervlak voor een uniek gevoel van luxe zorgen. Een gevoel dat nog verder versterkt wordt met de BMW Individual hemelbekleding Alcantara, die het interieur perfect afrondt en de puntjes op de i zet voor een exclusieve hoogwaardige uitstraling.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW M6 Cabrio nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.