De BMW M6 Cabrio

DE NIEUWE BMW M6 CABRIO.

BEAUTY EN BEAST TEGELIJK.

DE NIEUWE BMW M6 CABRIO.

BEAUTY EN BEAST TEGELIJK.

DE NIEUWE BMW M6 CABRIO.BEAUTY EN BEAST TEGELIJK.

Leverbaar vanaf

€ 191.401,00

De mooiste dromen zijn die met de ogen geopend – en met geopende cabriokap. Zoals in de BMW M6 Cabrio: hier resulteert de onmiskenbare signatuur van BMW M GmbH in de geslaagde combinatie van adembenemende performance en gecultiveerd cabriorijden. Binnen 19 seconden geeft de cabriokap de blik vrij op uw cockpit op maat, naar wens ingericht met bijzonder exclusieve materialen uit de BMW Individual collectie. 

Met een indrukwekkende sound ontwaken de 560 paarden van de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor. Een opwindend krachtig hart, dat een sprint van 0 naar 100 km/h in 4,3 seconden mogelijk maakt. Om zijn enorme kracht steeds gedoseerd op het asfalt over te brengen, is de BMW M6 Cabrio uitgerust met een actief M sperdifferentieel, snelheidsafhankelijke M Servotronic besturing en de M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic – de garantie voor maximale wendbaarheid en handling. En dankzij het optionele M carbon-keramische remsysteem staat de BMW M6 Cabrio binnen enkele seconden weer stil als dat nodig is. Het beste moment om het expressieve exterieurdesign van deze cabrio in alle rust op u in te laten werken.

ONTDEK DE BMW M6 CABRIO.

 Design

Design.

Uitstraling en statement tegelijk: met zijn gespierde vormtaal accentueert de BMW M6 Cabrio het krachtige silhouet. Bredere wielkasten en voor M kenmerkende details zijn een ware blikvanger en bevestigen het aanwezige vermogen. Dat ervaart u in de op de bestuurder gerichte cockpit, verfijnd met exclusieve materialen uit de BMW Individual collectie. En extra intensief nadat de stijlvolle cabriokap binnen 19 seconden geluidloos is verdwenen.
 Rijdynamiek en efficiency

Rijdynamiek en efficiency.

Het diepe gegrom van de M TwinPower Turbo 8-cilinder, de meest geavanceerde assistentiesystemen en een onderstel met autosportgenen laten de grenzen tussen weg en racecircuit in de BMW M6 Cabrio vervagen. Tenminste totdat de cabriokap wordt geopend en de zonnestralen op het luxueuze interieur vallen. Dan vervaagt de grens tussen een auto en een razendsnelle speedboot.
 BMW Individual

BMW Individual.

De uniciteit van elk karakter schuilt in de details. Daar ligt de oorsprong van ware exclusiviteit. Geef uitdrukking aan uw streven naar perfectie. Met de BMW Individual uitrustingen voor de BMW M6 Cabrio.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW M6 Cabrio nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.