DE BMW M6 CABRIO. M TWINPOWER TURBO MOTOR.

VERANDERT WIND IN RIJWIND.

De ingenieurs van BMW M GmbH creëren geen motoren, maar meesterwerken. Met uiterst efficiënte dubbele turbocompressie is de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor perfect om grenzen mee te verkennen. Alleen al het aantippen van het gaspedaal is voldoende om te genieten van een even spontane als gelijkmatige vermogensontplooiing in de BMW M6 Cabrio. Een belevenis die bij geopende cabriokap nog verder wordt versterkt door het imposante geluid van de achtcilinder.

M TWIN POWER TURBO 8-CILINDER BENZINEMOTOR.

Zet kracht om in verbazing: de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor van de BMW M6 Cabrio is het non-plus-ultra onder de M motoren. Zijn enorme kracht van 560 pk (412 kW) en 680 Nm staat dankzij de innovatieve TwinScroll-turbocompressoren op elk moment ter beschikking en is met het optionele M Competition Package nog te vergroten tot 600 pk.

Dit is mogelijk dankzij de combinatie van hoge toerentallen, turbocompressie en technologische highlights zoals Valvetronic en High Precision Injection. Het volledige koppel is al vanaf circa 1.500 t/min beschikbaar en zorgt samen met de vrijwel lineaire krachtontplooiing voor een indrukwekkende vermogenscurve – en voor een glimlach op het gezicht van de bestuurder. Dat vermogen en efficiency elkaar beslist niet hoeven uit te sluiten, bewijst de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met intelligente technologieën van BMW EfficientDynamics, zoals Brake Energy Regeneration. Daarmee is een gemiddeld verbruik van slechts 10,3 liter benzine per 100 km mogelijk. 

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW M6 Cabrio nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.