BMW M6 Gran Coupé

DE BMW M6 GRAN COUPÉ.

KRACHT IN ZIJN MOOISTE VORM.

DE BMW M6 GRAN COUPÉ.

KRACHT IN ZIJN MOOISTE VORM.

De BMW M6 Gran Coupé.KRACHT IN ZIJN MOOISTE VORM.

Leverbaar vanaf

€ 188.527,00

Indrukwekkend tot in het detail, overweldigend als totaalconcept: de BMW M6 Gran Coupé is veel meer dan de som van perfect afgestemde high performance technologieën. Deze vierdeurs coupé vertegenwoordigt de ervaring en het vakmanschap van de BMW M ingenieurs. Met een even temperamentvol als zelfbewust karakter, dat u aan den lijve zou moeten ervaren. Bijvoorbeeld zittend op een van de vijf perfect op uw lichaam aansluitende stoelen – naar wens omringd met de fijnste materialen uit de BMW Individual Collection. Met een diep gegrom uit de onmiskenbare dubbele M eindpijpen maakt de enorme kracht van de 560 pk sterke M TwinPower Turbo V8 benzinemotor zich kenbaar. De combinatie met technologieën zoals de M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic of het optionele M carbon-keramische remsysteem zorgt voor fascinerende synergie bij de BMW M6 Gran Coupé, geheel volgens M traditie. Maar ook deze belevenis laat zich verbeteren: het als optie leverbare M Competition Package laat de rijprestaties nog eens toenemen en verhoogt de hartslag van de bestuurder van dit karakteristieke M model.

ONTDEK DE BMW M6 GRAN COUPÉ.

 Design

Design.

Het unieke karakter van de BMW M6 Gran Coupé openbaart zich vanuit ieder perspectief. De luchtinlaten aan de voorzijde verraden direct zijn sportieve ambities. Ze zijn net als elk detail van deze elegante vierdeurs coupé ontworpen voor maximale functionaliteit en voorzien de krachtige motor achter de M nierengrille met verchroomde dubbele spijlen op elk moment van voldoende frisse lucht. Direct achter de M kieuwen begint de karakteristieke taillelijn. Via de krachtig gevormde wielkuipen loopt deze naar de gespierde achterzijde, die de omlijsting vormt voor de kenmerkende M dubbele eindpijpen. Hier is het lichte materiaal carbon toegepast in de diffusor, net als in het dak. In de carrosseriekleur Pure metal Silber wordt de bijzondere uitstraling van de BMW M6 Gran Coupé nog verder versterkt: deze bijzondere optie van BMW Individual omhult de carrosserie als vloeibaar metaal en is daarmee een absolute blikvanger.
 Rijdynamiek en efficiency

Rijdynamiek en efficiency.

Al bij de eerste aanblik van de BMW M6 Gran Coupé openbaart zich de filosofie van BMW M GmbH: De ideale gewichtsverdeling, de technologieoverdracht vanuit de autosport en de intelligente toepassing van lichtgewicht materialen beloven maximale dynamiek. Het lichtgewicht carbondak vergroot bijvoorbeeld niet alleen de efficiency, maar verbetert ook de wendbaarheid vanwege het lagere zwaartepunt. Ideale voorwaarden voor een nog sportievere rijbeleving – in een luxueus interieur dat zijn gelijke niet kent.
 M Competition Package

M Competition Package.

Het pure autosportgevoel: met het M Competition Package brengt de BMW M6 nog meer performance op de weg – dankzij extra motorvermogen, een directere besturing en een specifiek afgestemd onderstel. Met dit pakket neemt het vermogen van de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor toe van 412 kW (560 pk) tot 441 kW (600 pk). Een toename die wordt gerealiseerd door extra turbodruk in het hogere toerentalbereik. Het M sportuitlaatsysteem genereert daarbij een bijzonder sportieve motorsound die gegarandeerd voor kippenvel zorgt. Op het circuit en in het dagelijks gebruik zorgen het specifiek afgestemde onderstel en de bijzonder sportief-directe besturing ervoor dat elk stuurcommando met maximale nauwkeurigheid wordt uitgevoerd. Exclusieve, tweekleurig uitgevoerde 20-inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaak styling 601 M met bredere achterbanden maken indruk, evenals de zwart verchroomde dubbele eindpijpen van het sportuitlaatsysteem.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW M6 Gran Coupé nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.