THE 8

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

THE 8

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ

THE 8BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ
  • Vind uw dealer

Leverbaar vanaf

€ 174.286,00

Van huis uit sportief: de BMW M850i xDrive Gran Coupé toont zelfs stilstaand de genen van een volbloed sportauto. Zijn adembenemende esthetiek met indrukwekkende, sportieve proporties en M specifieke designaccenten straalt compromisloze dynamiek uit. Hieruit blijkt het potentieel van deze luxe vierdeurs sportauto. En dat is heel wat: de krachtige BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, met uit de autosport stammende technische features, laat zijn tomeloze kracht continu voelen. De imposante prestaties zorgen gegarandeerd voor een hogere hartslag.

ADRENALINE TOT DE MACHT VIER.

DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW M850i xDRIVE.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, specifiek M design

SPORTIEF KARAKTER. NOG VERDER VERFIJND.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, M Sportuitlaatsysteem

GRENSVERLEGGENDE NIEUWE SOUND.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, adaptief M onderstel Professional

ELKE BOCHT PERFECTE GRIP.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor

HARTSLAGVERSNELLER.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, specifiek M design

SPORTIEF KARAKTER. NOG VERDER VERFIJND.

M SPECIFIEK DESIGN VAN DE M850i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Exclusieve, M specifieke designaccenten maken van de BMW M850i xDrive Gran Coupé een adembenemende verschijning. Wat nog eens extra wordt uitgelicht door markante details, zoals de omlijsting van de nierengrille in Cerium Grey en de grotere luchtinlaten in de voorbumper als verwijzing naar de indrukwekkende prestaties van deze luxe sportcoupé. Aan de achterzijde maken de diffusor in Dark Shadow metallic en uitlaateindpijpen in Cerium Grey duidelijk dat dit een lid is van de BMW M familie.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, M Sportuitlaatsysteem

GRENSVERLEGGENDE NIEUWE SOUND.

KRACHTIGE 8-CILINDER SOUND MET SPORTUITLAATSYSTEEM.

De motorsound van de BMW M850i xDrive Gran Coupé bestrijkt alle octaven – van piano tot fortissimo. De klankkleur kan worden aangepast dankzij de geïntegreerde kleppentechniek in het sportuitlaatsysteem. In COMFORT modus is de klank subtiel sportief, terwijl in de rijprogramma’s SPORT en SPORT+ het volle geluid van een klassieke, markante BMW M is te horen.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor

HARTSLAGVERSNELLER.

M TWINPOWER TURBO 8-CILINDER BENZINEMOTOR.

De BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor jaagt met 4,4 liter cilinderinhoud en een vermogen van 390 kW (530 pk) de hartslag van de bestuurder net zo snel de hoogte in als de toerenteller. De krachtige Bi-turbo motor versnelt de BMW M850i xDrive Gran Coupé met een koppel van 750 Nm in 3,9 seconden van 0 naar 100 km/h. Krachtig begeleid door de sound van de 8-cilinder die voor kippenvel zorgt.

Rijd als een van de eersten in de nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé.

Rijd als een van de eersten in de nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé.

Laat uw gegevens achter en uw dealer neemt binnenkort contact met u op.

OP EN TOP ESTHETISCH.

EXTERIEUR- EN INTERIEURDESIGN VAN DE BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Tot de verbeelding sprekende sportauto voor vier inzittenden: het design van de BMW M850i xDrive Gran Coupé is compromisloos sportief en dynamisch. Zelfs bij stilstand is er geen twijfel mogelijk over de performance die deze buitengewone auto levert. Met vier portieren en een grote wielbasis verenigt de luxe sportcoupé de proporties van een echte sportauto met verrassend veel ruimte op alle zitplaatsen – in de exclusieve ambiance van een BMW uit de luxeklasse.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, nierengrille
BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, cockpit
BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, silhouet
BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, achterkant met uitlaateindpijpen in trapeziumvorm
BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, interieur, stoelen
BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, exterieur, glazen panoramadak
BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, silhouet

SPORTIEF COUPÉ-SILHOUET.

Het samenspel van vloeiende lijnen en vlakken van de BMW M850i xDrive Gran Coupé spreekt direct aan. Het coupé-silhouet met lage, sterk aflopende daklijn mondt uit in een atletische achterzijde met markante, brede wielkasten. Die versterken statuur en uitstraling – net als de aansprekende 20 inch lichtmetalen wielen.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, nierengrille

M SPECIFIEKE DESIGNACCENTEN.

De BMW M850i xDrive Gran Coupé wordt nog mooier dankzij exclusieve M specifieke designelementen. Markante kenmerken zijn onder meer de omlijsting en spijlen van de nierengrille, de spiegelkappen, de Air Breathers en de trapeziumvormige uitlaateindpijpen – allemaal in hoogwaardig gegalvaniseerd Cerium Grey.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, achterkant met uitlaateindpijpen in trapeziumvorm

MARKANTE ACHTERZIJDE.

De markante achterzijde oogt breed en krachtig. De achterruit is ingebed tussen twee fraaie vinnen, die uitmonden in de bagageklep. De geïntegreerde achterspoiler zorgt voor betere aerodynamica en benadrukt het krachtige karakter van de BMW M850i xDrive Gran Coupé – evenals de in de diffusor geïntegreerde uitlaateindpijpen met sierstuk in trapeziumvorm.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, cockpit

SPORTIEF ELEGANTE COCKPIT.

De cockpit van de BMW M850i xDrive Gran Coupé is tot in elk detail gericht op de bestuurder. Met een innovatief bedieningsconcept en het met leder beklede M stuurwiel met schakel-paddles heeft u alles onder controle. Uiterst comfortabele multifunctionele stoelen met bekleding in het fijnste leder, chique interieurlijsten en hoogwaardige details zoals de optionele glasapplicatie 'CraftedClarity' op de transmissiehendel verlenen het interieur een luxueuze aantrekkingskracht.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, interieur, stoelen

RIANT INTERIEUR.

De BMW M850i Gran Coupé maakt indruk met zijn lange wielbasis en volop ruimte voor hoofd en benen achterin. Twee volwassenen zitten daar, ook tijdens een lange rit, heel comfortabel op van elkaar gescheiden, met leder beklede stoelen met een sportief-luxueus karakter. Bijvoorbeeld in de BMW Individual vollederuitrusting Merino in Bicolor Elfenbeinweiß/Nachtblau met elegant contraststiksel.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, exterieur, glazen panoramadak

IN LICHT BADEND INTERIEUR.

Het optionele glazen panoramadak schept in de BMW M850i xDrive Gran Coupé een exclusieve ambiance met extra licht. Dat zorgt voor een heldere en prettige sfeer en een nog luxueuzer gevoel van ruimte, evenals extra ventilatie door het dak te openen. Bovendien is fel zonlicht te temperen met een traploos elektrisch verstelbaar zonnescherm.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, achteraanzicht, uitrusting

BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, zijaanzicht, BMW 8 Serie Gran Coupé

BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.

Vrouw voor turquoise achtergrond

ERVAAR MODERNE LUXE.

BMW LUXEKLASSE.

ERVAAR MODERNE LUXE.

BMW LUXEKLASSE.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 8 Serie Gran Coupé varieert tussen de 6,2  en 10,0 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 162 en 229 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.