BMW M850i xDrive Gran Coupé

BMW M850i GRAN COUPÉ.

THE 8

BMW M850i GRAN COUPÉ.

THE 8

BMW M850i GRAN COUPÉ.THE 8

Behalve met het progressieve design en de uitstekende performance maakt de BMW M850i xDrive Gran Coupé ook indruk met een keur aan aantrekkelijke uitrustingen en technische innovaties. Bekijk het overzicht, u zult versteld staan van de toonaangevende systemen voor bestuurdersassistentie en connectiviteitsfuncties, die in een sportief-luxueuze ambiance baanbrekende en comfortabele mobiliteit bieden van het allerhoogste niveau.

Lees meer
  • Vind uw dealer

HIGH PERFORMANCE IN TOPVORM.

DESIGN EN RIJDYNAMIEK VAN DE BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Het design van de BMW M850i xDrive Gran Coupé voldoet aan de hoogste esthetische eisen en raakt in elk opzicht een snaar bij een ieder die ernaar kijkt. En dat beeld zet zich voort achter het stuur dankzij het sportief-luxueuze interieur, dat zelfs de meest exclusieve wensen vervult. Dat geldt ook voor het indrukwekkend sportieve karakter dankzij maximale prestaties van aandrijving en onderstel vol componenten uit de autosport. De beste garantie voor ongeëvenaard rijplezier.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, design, rijdynamiek, uitrustingen
  • Design
  • Rijdynamiek
BMW M850i xDrive Gran Coupé, glazen panoramadak

Glazen panoramadak.

Het elektrisch bedienbare glazen panoramadak met schuif-/kantelfunctie biedt veel frisse lucht wanneer het is geopend en zorgt voor een aangenaam licht interieur, ook als het dak gesloten is. Het dak opent en sluit met een druk op de knop in de hemelbekleding of met de autosleutel. Het is uitgerust met een verschuifbare zonwering en een windgeleider. Het zorgt ook voor een optisch doorlopend glasoppervlak van voor- tot achterruit.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, M Carbon exterieurpakket

M Carbon exterieurpakket.

Het M Carbon exterieurpakket onderstreept het sportieve karakter van de BMW 8 Serie Gran Coupé. De luchtgeleiders aan weerszijden in de voorbumper, een blade in het midden van het luchtinlaatrooster, de buitenspiegelkappen en het sierelement rond de uitlaateindpijpen zijn uitgevoerd in met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP, of carbon). De diffusorinzet aan de achterzijde beschikt in combinatie met dit pakket over een specifieke geometrie.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, M Aerodynamicapakket

M Aerodynamicapakket.

Het M Aerodynamicapakket benadrukt de sportiviteit van de BMW 8 Serie Gran Coupé en verbetert de luchtstroom. Het omvat een specifieke voorbumper met vergrote luchtinlaten, specifieke dorpelverbreders en een achterbumper met diffusorinzet in Dark Shadow metallic.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, M Sportstoelen

M Sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier.

De op vele manieren in te stellen kuipvormige M sportstoelen met deels geïntegreerde hoofdsteun bieden bestuurder en voorpassagier uitmuntende zijdelingse steun. Daartoe is ook de breedte van de rugleuning instelbaar. Het specifieke design met verlicht M logo geeft nog beter uitdrukking aan de sportieve ambities van de BMW 8 Serie Gran Coupé.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, BMW Individual vollederuitrusting Merino

BMW Individual vollederuitrusting Merino.

De BMW Individual vollederuitrusting Merino is verkrijgbaar in diverse fascinerende kleurvarianten en -combinaties en valt op door de exclusieve kwaliteit van het leder, dat aan de hoogste eisen voldoet. Het is gemaakt van uitsluitend eersteklas huiden. Die worden verwerkt tot een zeer fijn, natuurlijk leder zonder kunstmatige nerven en zonder oppervlaktecoatings. Het leder heeft een opvallende dikte en is zacht en ademend. Het wordt afgewerkt met exclusieve stikpatronen en geraffineerd stiksel.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, met leder bekleed M stuurwiel

Met leder bekleed M stuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M stuurwiel inclusief M logo is uitgevoerd in sportieve driespaak styling. De stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met extra profilering voor de duimen zorgt voor een sportief direct stuurgevoel.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor

BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor.

De BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor combineert twee turbocompressoren met de volledig variabele klepsturing Valvetronic en de directe benzine-inspuiting High Precision Injection. Hij genereert een vermogen van 390 kW (530 pk) bij een maximum koppel van 750 Nm. De twee turbocompressoren zijn compact tussen de cilinderbanken geplaatst.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, adaptief M onderstel Professional

Adaptief M onderstel Professional.

Het adaptieve M onderstel Professional vult het adaptieve M onderstel en de Integral Active Steering aan met actieve overhelstabilisatie. Het resultaat: optimale rijstabiliteit en rijdynamiek.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, M Sportdifferentieel

M Sportdifferentieel.

Het M Sportdifferentieel optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en het uitaccelereren van bochten, bij hoge bochtsnelheden en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch geregelde lamellenkoppeling die toerentalverschillen tussen de achterwielen minimaliseert.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, M Sportremsysteem

M Sportremsysteem.

Het M Sportremsysteem met vierzuiger vaste remklauwen voor en eenzuiger vaste remklauwen achter in blauw met M logo beschikt over grote remschijven en daarmee over bijzonder hoge remkracht.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, sportuitlaatsysteem

Sportuitlaatsysteem.

Het sportuitlaatsysteem biedt een krachtige en sportieve sound, die kan worden aangepast aan de rijomstandigheden en de wensen van de bestuurder. Zo wordt u begeleid door een meeslepende sound, vooral bij een sportieve rijstijl.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, BMW xDrive

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. De nieuwe verbondenheid met alle regelsystemen voor dwarsdynamiek van de BMW laat de karakteristiek van xDrive variëren van tractiegericht tot sportief met maximale rijdynamiek.

KILOMETER VOOR KILOMETER DE TOEKOMST ERVAREN.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN IN DE BMW M850i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Terwijl u in de BMW M850i xDrive Gran Coupé geniet van een indrukwekkend sportief rijgedrag, krijgt u assistentie van talloze innovatieve technologieën. Bijvoorbeeld een bedieningsconcept van de nieuwste generatie waarbij u de keuze heeft uit bediening met gesproken commando’s, gebaren, touchscreen of iDrive Controller. Bovendien helpen de BMW Intelligent Personal Assistant en deels autonome systemen voor bestuurdersassistentie u in diverse situaties. Zo wordt elke rit nog veiliger, comfortabeler en meer ontspannen.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, technologieën, uitrustingen
BMW M850i xDrive Gran Coupé, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en biedt hulp in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, Digital Key

Digital Key.

Waarom een autosleutel gebruiken als u uw smartphone bij zich heeft? Met de Digital Key of de als alternatief beschikbare key card kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs de motor starten. Download de digitale sleutel via de BMW Connected App op uw Android smartphone en deel deze met uw gezin en vrienden.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, In-Car Experiences

In-Car Experiences.

De BMW Intelligent Personal Assistant omringt u met alle zorg. Hij zorgt voor verkwikking als u moe bent, voor ontspanning na een drukke dag, en past het interieur van uw BMW optimaal aan uw stemming aan. Middels de In-Car Experiences, bestaande uit de Caring Car programma's en de Experience modi, zorgt uw BMW ervoor dat u zich beter voelt.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in veel kritieke of monotone verkeerssituaties: met Steering & Lane Control Assistant inclusief assistentie bij smalle rijstroken, Emergency Stop Assistant, Local Hazard Preview, Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen en andere veiligheidsfuncties.
BMW M850i xDrive Gran Coupé, Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Het pakket Parking Assistant Plus maakt het parkeren en manoeuvreren met de BMW eenvoudiger. Het pakket omvat onder meer het systeem Surround View met Top View, Panorama View en Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 8 Serie Gran Coupé varieert tussen de 6,2  en 10,0 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 162 en 229 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.