BMW X2 M35i xDrive

SHOP THE LOOK

BMW X2 M35i xDrive

BMW X2 M35i konfigurieren

THE NEW

X2

BMW M

DE NIEUWE BMW X2 M35i xDRIVE.

RIJPLEZIER.

Met krachtige motoren en een nauwkeurige onderstelafstemming biedt de BMW X2 M35i xDrive uitstekende prestaties, die ook in het design van het M model onmiskenbaar tot uiting komen. Ontdek meer over de prijzen, technische gegevens en uitrustingsmogelijkheden van de BMW X2 M35i xDrive en ervaar de unieke combinatie van sportiviteit en dagelijks gebruiksgemak.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

   BMW X2 M35i xDrive
   BMW X2 M35i xDrive

   Vermogen[1]

   221 kW (300 pk)

   Koppel[1]

   400 Nm

   Acceleratie 0-100 km/h[1]

   5,4 s

   Topsnelheid[1]

   250 km/h

   BMW X2 M35i xDrive: brandstofverbruik (gemiddeld, WLTP) in l/100 km: 8,0–7,7; CO2 uitstoot (gemiddeld, WLTP) in g/km: 181-174

   Vooraanzicht BMW X2 M35i xDrive in Frozen Portimao voor modern kantoor in stad

   ONMISKENBAAR M.

   Vier uitlaateindpijpen, optionele M Sportstoelen, modelspecifieke aerodynamische M componenten – de BMW X2 M35i xDrive maakt zijn status als BMW M model direct duidelijk. De M TwinPower Turbo benzinemotor met 221 kW (300 pk), het Adaptieve M Onderstel en het krachtige M Sportremsysteem van de BMW X2 M35i xDrive garanderen een M typerende rijbeleving.

   BMW X2 M35i xDRIVE.

    InfoI content placeholder

    PRESTATIES

    RIJDT ALS EEN M.

    KOMT KRACHTIG TOT STILSTAND.

    De 19 inch M Compound schijfremmen werken uitstekend, ook bij regen. De geperforeerde remschijven zijn bijzonder hittebestendig. De hoogglans grijze remklauwen met M logo maken de hoge prestaties ook zichtbaar.

    RIJDYNAMISCHE HIGHLIGHTS.

    Krachtige motorisering en sportieve rijdynamiek. De nieuwe BMW X2 M35i xDrive combineert nauwkeurige handling met hoge prestaties.

    DESIGN

    ZICHTBAAR M.

    M TE ZIEN EN TE HOREN.

    Het M uitlaatsysteem zorgt voor een rijk motorgeluid uit vier uitlaateindpijpen. Ze zijn bij het M Sportpakket Pro uitgevoerd in zwart.

    EXTERIEURHIGHLIGHTS.

    VOELT ALS EEN M.

    REBEL IN ALCANTARA.

    Zijn stijl is perfect in harmonie. Het dashboard Luxury is bekleed met een verfijnde combinatie van Alcantara/Veganza. Tot de portierbekleding aan toe. Blauwe M stiksels maken het dashboard en de portierbekleding volmaakt. Of u kiest een andere bekleding. Dan is het dashboard voorzien van een ruitpatroon in Veganza.

    INTERIEURHIGHLIGHTS.

    TECHNOLOGIEËN

    INTELLIGENT EN INNOVATIEF.

    DIGITALE HIGHLIGHTS.

    BMW X2 M35i xDrive SUV U10 Digital Premium functies

    BETER VERBONDEN.

    Ontdek de uitrusting BMW Digital Premium[1] met aanvullende digitale functies – begin met een gratis testversie.

     

    • Dankzij extra BMW Maps functies toegang tot realtime verkeersinformatie voor de gehele kaart (ook zonder actieve routebegeleiding).
    • Toegang tot audio-, entertainment- en nieuwsapps – inclusief databundel en regelmatige updates.
    • Met de extra functies voor personalisering leert de BMW Intelligent Personal Assistant uw routines kennen en neemt naar wens eenvoudige taken automatisch van u over.

    ZORGELOOS ONDERWEG.

    Altijd in de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

    De Driving Assistant Professional houdt uw BMW tot 210 km/h veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger. Vooral in fileverkeer is dat een uitkomst. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is.

    Gemakkelijker parkeren dankzij meer camera's.

    De Parking Assistant Plus zorgt voor meer overzicht bij het parkeren. Extra camera's geven de omgeving van uw BMW in 3D weer op het Touch Control Display. Zo ziet u direct hoeveel ruimte u heeft om te manoeuvreren.

    Altijd rijden met grootlicht.

    Met de grootlichtassistent met BMW Selective Beam houdt uw BMW andere verkeersdeelnemers buiten de lichtbundel. Voor de beste verlichting op donkere wegen.

    Meer dan alleen een sleutel.

    Gebruik met de BMW Digital Key Plus uw smartphone als autosleutel en deel hem met tot 5 personen. Zodra u uw BMW nadert ontgrendelt deze automatisch, begeleid door een lichtenscenering. Afhankelijk van het gekozen persoonlijke profiel past het interieur zich aan op uw voorkeuren.

    Zie meer dan alleen wat voor u ligt.

    Moeiteloos naar uw bestemming. Het BMW Head-Up Display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. Augmented View geeft in live videobeelden op het Touch Control Display of in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

    BMW X2 M35i xDrive SUV U10 aanschaf en lease

    BMW FINANCIAL SERVICES

    LEASEN OF FINANCIEREN?,-

    Of het nu gaat om leasen of financieren – wij stemmen elk aanbod individueel op uw wensen en behoeften af.

    ADVIES EN SERVICES

    PROACTIVE CARE IN DE BMW X2 M35i xDRIVE.

    Service – precies wanneer u die nodig heeft.

    Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN.

    Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

    De bij de benzinemotoren vermelde waarden voor vermogen, rijprestaties en brandstofverbruik gelden bij gebruik van een brandstofkwaliteit van RON 98. Gegevens over het brandstofverbruik hebben betrekking op gebruik met referentiebrandstof volgens (EC) 2018/1832. De benzinemotoren zijn geschikt voor een brandstofkwaliteit van RON 91 en hoger, met een maximaal ethanolaandeel van 10% (E10). Het gebruik van een brandstofkwaliteit van minimaal RON 95 wordt aangeraden. Voor high-performance-modellen beveelt BMW het gebruik van een brandstofkwaliteit van RON 98 aan

     

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X2 varieert tussen de 8,0 - 7,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 182 - 175 g/km. Data op basis van peildatum 1 juli 2024.


    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.

    [1] BMW Digital Premium is een betaalde abonnementsdienst. Voor bepaalde functies is een netwerkverbinding vereist. BMW Digital Premium heeft geen in-app aankopen.