BMW X4 M Aanschaf

THE X4 M

BMW M

BMW X4 M SERIE: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

THE X4 MBMW X4 M SERIE: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW X4 M vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW X4 M kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW X4 M volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW X4 M financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW X4 M te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X4 M Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW X4 M zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW X4 M te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X4 M Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW X4 M volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW X4 M prijslijst

BMW X4 M BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW X4 M via de post ontvangen? Vraag dan de beschikbare documentatie aan. Of download de informatie als PDF bestand. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
TIJDELIJK AANBOD BMW X4.

TIJDELIJK AANBOD BMW X4.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW X4.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X4 M varieert tussen de 11,3 en 11,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 257 en 263 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X4 M40i varieert tussen de 9,7 en 9,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 209 en 225 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X4 M40d varieert tussen de 7,5 en 7,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 184 en 201 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.