BMW X5 M

DE BMW X5 M. DESIGN.

KRACHT HAD NOG NOOIT ZOVEEL RUIMTE.

DE BMW X5 M. DESIGN.

KRACHT HAD NOG NOOIT ZOVEEL RUIMTE.

De BMW X5 M. Design.KRACHT HAD NOG NOOIT ZOVEEL RUIMTE.

De BMW X5 M. Een sportwagen die comfortabel plaats biedt aan vijf personen. Een allrounder die met zijn krachtige uitstraling de adrenaline al bij stilstand op gang brengt. Een Sports Activity Vehicle waarvan het design al bij de eerste aanblik niet aflatend temperament ademt. Wat onverenigbaar leek, combineert de BMW X5 M moeiteloos: hij staat voor absolute prestatiegerichtheid en een comfortniveau dat door geen andere sportwagen wordt geëvenaard.

EXTERIEURDESIGN VAN DE BMW X5 M.

De brede voorbumper van de BMW X5 M springt direct in het oog. Grote luchtinlaten geven een hint naar de machtige krachtbron erachter, die popelt om te worden gestart. De M nierengrille met dubbele spijlen heeft een verchroomde omlijsting. Markante koplampen leiden de blik naar de flanken. Hier brengen de doorlopende taillelijn en imposante dorpelverbreders een nadrukkelijke druppelvorm in het silhouet. Een helder statement van verbluffende M power. De achterzijde wordt door horizontale lijnen gekenmerkt. De BMW X5 M oogt daardoor nog dynamischer; tegelijkertijd wordt zo zijn grote spoorbreedte benadrukt. De twee verchroomde dubbele eindpijpen onder de sportieve achterbumper en de diffusor zijn afkomstig uit de autosport. De BMW X5 M is optimaal toegerust voor uw sportieve ambities – en biedt daarnaast ook nog eens de praktische eigenschappen en robuustheid van een BMW X model.

ZO AANTREKKELIJK KAN KRACHT ZIJN.

ZO AANTREKKELIJK KAN KRACHT ZIJN.

INTERIEURDESIGN.

Een eigen klasse: sportiviteit ontmoet luxe in de BMW X5 M. Bovendien biedt het flexibele interieur een hoge mate van functionaliteit. Bij de optionele M multifunctionele stoelen vallen het generfde Merinoleder en het geraffineerde contraststiksel op. Door de combinatie van de BMW Individual vollederuitrusting Merino en de in verschillende kleuren leverbare hemelbekleding Alcantara kunt u spannende contrasten creëren. Wilt u het nog persoonlijker? Dan kunt u het interieur van de BMW X5 M met exclusieve uitrustingen uit de BMW Individual collectie nog verder verfijnen.

De instrumenten en bedieningselementen staan voor ergonomie in zeer hoogwaardige uitvoering. Dit wordt onderstreept door mat verchroomde elementen en interieurlijsten in edelhout of carbon. De M transmissiehendel en de Driving Dynamics toetsen zijn op de bestuurder gericht. Schakel-paddles aan het met leder beklede M stuur zorgen voor een subliem rijgevoel, de hogere zitpositie zorgt voor aangenaam overzicht. Het interieur verenigt elementen van M modellen en X modellen op perfecte wijze en schept een royaal gevoel van ruimte. Comfort is uw deel in de BMW X5 M – evenals adrenaline.

M MULTIFUNCTIONELE STOELEN.

In het interieur van de BMW weerspiegelen exclusieve multifunctionele M stoelen het sportieve karakter van het exterieur. Bestuurder en voorpassagier nemen plaats op stoelen met vollederen bekleding en gepreegd M symbool bij de hoofdsteunen.

Zelfs bij een bijzonder sportieve rijstijl garanderen diepe zittingen, hoge zijwangen evenals de bredere zijdelen bovenaan bij de schouders op elk moment perfecte zijdelingse steun. Ook zitcomfort en zitgevoel zijn afgestemd op de kenmerkende sportieve performance van de auto en bieden tegelijk ook op langere ritten veel comfort. De geïntegreerde hoofdsteunen onderstrepen de sportieve look. Tot de talrijke instelmogelijkheden behoren ook de elektrische verstelling van zittinglengte, bovenste deel rugleuning en leuningbreedte.

In het bovenste gedeelte van de rugleuning is een uitsparing die een luchtig accent creëert. Dit effect wordt nog eens versterkt door het contrasterende vlak onder de opening. De dubbele kapnaden in contrastkleur, die de hoogwaardige afwerking van het leder Merino accentueren, verlenen de stoelen een bijzonder exclusieve uitstraling.

COCKPIT VAN DE BMW X5 M.

Heldere structuren, optimale ergonomie, perfect overzicht: de cockpit van de BMW X5 M maakt bestuurder en voorpassagier tot piloot en co-piloot. In stoelen die zelfs in snel genomen bochten perfecte ondersteuning en dankzij de hogere zitpositie optimaal overzicht bieden. Met de belangrijkste functies binnen handbereik. Het met leder beklede M stuur geeft absolute controle. De schakel-paddles verleiden tot vlotte schakelmanoeuvres. Via de M Drive toetsen activeert u de M rijprogramma's, voor maximaal rijplezier. Altijd comfortabel in het zicht: de informatie van het Head-Up Display met M specifieke weergaven, zoals de Shift Lights, die het optimale schakelmoment aangeven. Net zoals in de autosport, maar dan inclusief comfort. Airconditioning, navigatie en radio zijn rechts naast de bestuurder geplaatst. Zo heeft ook de voorpassagier gemakkelijk toegang tot vele functies.

WIELEN.

Standaard is de BMW X5 M rijdynamisch geoptimaliseerd met 21-inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaak styling 612 M met 285/35 R 21 (voor) en 325/30 R 21`(achter) banden. Ze bieden veel grip, een bijzonder direct stuurgedrag en perfecte handling. 

BMW INDIVIDUAL.

De uniciteit van elk karakter schuilt in de details. Daar ligt de oorsprong van ware exclusiviteit. Geef uitdrukking aan uw streven naar perfectie. Met de BMW Individual uitrustingen voor de BMW X5 M.

 • BMW Individual carrosseriekleuren

  Glanzende elegantie ontmoet eindeloze dynamiek: zo presenteert zich de BMW X5 M in de carrosseriekleur Pyritbraun metallic van BMW Individual. Microscopisch kleine Xirallic® pigmenten geven de SAV al naar gelang de lichtinval een gouden tot zilveren gloed. Een ronduit luxueus effect, dat een fascinerend contrast vormt met de indrukwekkende dimensies en de krachtige uitstraling. En met de BMW Individual carrosseriekleur Azuritschwarz metallic geeft u uw BMW X5 M weer een geheel ander, eveneens uniek karakter. De keus is aan u.

 • BMW Individual vollederuitrusting Merino

  Individuele luxe die u kunt zien en voelen: de nieuwe BMW X5 M vestigt ook in het interieur nieuwe maatstaven. Een van de boeiende composities van BMW Individual is de lederuitrusting in de intense kleur Criollobraun en een met leder bekleed dashboard in Schwarz, dat een spannend contrast vormt met de hemelbekleding in Alcantara in Rauchweiß. Het resultaat is een luxueuze uitstraling die zijn gelijke niet kent. De overige kleurvarianten van de bijzonder hoogwaardige BMW Individual vollederuitrusting Merino maken van de BMW X5 M een uniek exemplaar. Welke kleur sluit het beste aan bij uw persoonlijkheid?

 • BMW Individual interieurlijsten

  Het complete pallet van perfecte kleuren: in het interieur vormt de BMW Individual interieurlijst Pianolack Schwarz met zijn indrukwekkend diepe glans een stralend contrast met het zijdematte leder Merino Feinnarbe in Criollobraun. Net zo indrukwekkend wat betreft vakkundige afwerking en materiaalkeuze zijn de BMW Individual interieurlijsten in edelhoutuitvoering: in Sen Hellbraun met verfijnde nerf of spannend Esche Vulcano Braun.

 • Overige BMW Individual uitrustingen

  Het BMW Individual met leder beklede dashboard geeft de kwaliteit van het interieur van de BMW X5 M een nieuwe dimensie. Afhankelijk van het gekozen BMW Individual leder Merino Feinnarbe zijn ze in Schwarz of in Scotch dunkel uitgevoerd. Met de BMW Individual koelbox wordt het interieur van uw BMW X5 M nog completer. De koelbox is eenvoudig uitneembaar, zodat u indien gewenst snel weer over de volledige bagageruimte kunt beschikken.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X5 M nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.