BMW X5 M

DE BMW X5 M.

DE UITZONDERING OP DE REGEL.

DE BMW X5 M.

DE UITZONDERING OP DE REGEL.

De BMW X5 M.DE UITZONDERING OP DE REGEL.

Leverbaar vanaf

 € 179.883,00

De BMW X5 M verenigt het temperament van een sportwagen in goede M traditie met de veelzijdigheid van een BMW X model. Zijn krachtige M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, 8-traps M Steptronic transmissie en M specifiek afgestemde xDrive vierwielaandrijving staan garant voor bijzonder intens rijplezier. 20-inch lichtmetalen M wielen en de zeer dynamisch vormgegeven voor- en achterbumper zorgen voor een indrukwekkende uitstraling – altijd en overal. Het royale interieur van de BMW X5 M overtuigt met exclusieve en hoogwaardige materialen, sportief gevormde stoelen en talrijke details in karakteristiek M design. De BMW X5 M verenigt het beste van twee werelden: uitmuntend in performance en handling, met functionele en praktische eigenschappen voor dagelijks gebruik.

BESTE RONDETIJD. OOK ZONDER CIRCUIT.

Autosportkarakter.

De BMW X5 M vestigt met zijn onweerstaanbare dynamiek, fascinerende wendbaarheid en precieze handling maatstaven in het segment. Met de Launch Control hebt u altijd een perfecte start. En met Dynamic Drive, de Dynamic Performance Control en de Dynamic Damper Control past u de set-up van de BMW X5 M steeds optimaal en individueel aan de eisen van het traject aan.

 Rijdynamiek en efficiency

Rijdynamiek en efficiency van de BMW X5 M.

De BMW X5 M beschikt over intense kracht, die door het M specifiek afgestemde xDrive systeem effectief op de weg wordt overgebracht. Sublieme tractie gegarandeerd. Voor razendsnel schakelen zorgt de standaard 8-traps M Steptronic transmissie, naar keuze handmatig of automatisch. De M compound-remmen vertragen de BMW X5 M bij iedere snelheid compromisloos snel en doeltreffend. En dankzij de vele BMW EfficientDynamics technologieën gaan de fascinerende prestaties samen met indrukwekkende efficiency.
 Het M design van de BMW X5 M

Het fascinerende M design van de BMW X5 M.

De BMW X5 M. Een sportwagen die comfortabel plaats biedt aan vijf personen. Een allrounder die met zijn krachtige uitstraling de adrenaline al bij stilstand op gang brengt. Een Sports Activity Vehicle waarvan het design al bij de eerste aanblik niet aflatend temperament ademt. Wat onverenigbaar leek, combineert de BMW X5 M moeiteloos: hij staat voor absolute prestatiegerichtheid en een comfortniveau dat door geen andere sportwagen wordt geëvenaard.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X5 M nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.