DE BMW X6 M. COMFORT EN VEILIGHEID.

ALS BENCHMARKS ZICHZELF VESTIGEN.

Een wagen met een duidelijke focus: rijplezier. En dat vereist de juiste set-up. Op het circuit of in het dagelijks leven: met zijn doordachte comfortfuncties is de BMW X6 M perfect voorbereid op elke uitdaging.

LED-MISTLAMPEN

Bij nevel of neerslag verbeteren de LED-mistlampen het zicht dichtbij en zorgen zo voor extra veiligheid. Behalve dat ze een breder gedeelte van de weg verlichten, worden ze ook gekenmerkt door een lichtkleur die sterk overeenkomt met die van daglicht, en hebben ze een bijzonder lange levensduur en een laag energieverbruik.
Tegelijkertijd vormen de LED-mistlampen onder de dubbele ronde koplampen een gezichtsbepalend designdetail in de voorzijde van de BMW X6 M.

M SPECIFIEKE AUTOSLEUTEL.

De M specifieke autosleutel is voorzien van sportieve aluminium applicaties en accenten in het kenmerkende BMW M kleurenschema. Daarmee geeft de bestuurder ook buiten de BMW X6 M uitdrukking aan zijn passie voor bijzonder sportieve automobielen.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X6 M nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X6 M varieert tussen de 11,1 en 11,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 258 en 258 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.