De BMW X6 M

DE BMW X6 M. DESIGN.

SOEPEL. ALS EEN ROOFDIER.

DE BMW X6 M. DESIGN.

SOEPEL. ALS EEN ROOFDIER.

De BMW X6 M. Design.SOEPEL. ALS EEN ROOFDIER.

Intense kracht in de elegante gedaante van een Sports Activity Coupé. Ontworpen voor topprestaties, met een meeslepend karakter. Klaar voor de meest uiteenlopende uitdagingen. Altijd op jacht naar fraaie bochten en nieuwe wegen – ver van de gebaande paden. Een unieke combinatie: zeer comfortabel wanneer u instapt, enorm krachtig zodra u het gaspedaal aanraakt.

EXTERIEURDESIGN.

De machtige luchtinlaten en brede M nierengrille met dubbele spijlen domineren het vooraanzicht, en maken het enorme prestatiepotentieel zichtbaar. Het dynamische karakter van de BMW X6 M blijkt verder uit de markante koplampen, het coupé-achtige silhouet, de M dorpelverbreders en de tweedelige taillelijn. De optionele 21-inch lichtmetalen M wielen zijn klaar voor de start in hun krachtig uitgeklopte wielkuipen. De gespierde schouderlijn van de BMW X6 M wordt afgesloten met een markante achterspoiler. Direct eronder: de M achterbumper en de diffusor, ingesloten door twee gepolijste dubbele eindpijpen als sportief slotakkoord. U wilt direct instappen om ongeëvenaard rijplezier te beleven. Een pure sportwagen in de beste M traditie, tot in het detail ontworpen voor topprestaties.

 Ervaar het design van de BMW X6 M.

DE DRESSCODE VAN EEN DAREDEVIL.

Ervaar het design van de BMW X6 M.

DE DRESSCODE VAN EEN DAREDEVIL.

Ervaar het design van de BMW X6 M.

INTERIEURDESIGN.

Eén blik in het interieur van de BMW X6 M is voldoende om te concluderen: dit is niet zomaar een auto-interieur maar een cockpit, ontworpen voor sportieve topprestaties. De als optie leverbare M multifunctionele stoelen met geprononceerde zijwangen nodigen uit tot een snelle rit over bochtige wegen. Het met leder beklede 3-spaaks M stuur met geïntegreerde schakel-paddles ligt ook bij vlotte veranderingen van richting perfect in de handen. De M transmissiehendel en de Driving Dynamics toetsen zijn optimaal op de bestuurder gericht. Links en rechts aan de middenconsole bevinden zich in leder uitgevoerde kneepads, die voor meer comfort bij een sportieve rijstijl zorgen. Ze vormen een verwijzing naar de autosport-genen van de BMW X6 M. Die bijzonder goed samengaan met exclusieve materialen, zoals de vollederuitrusting in Aragonbraun, en interieurlijsten in gepolijst carbon of fijn edelhout. Ze bepalen de sportief luxe ambiance in de cockpit van de BMW X6 M, die nog verder kan worden verfijnd met de exclusieve uitrustingen uit de BMW Individual collectie.

M MULTIFUNCTIONELE STOELEN.

In het interieur van de BMW weerspiegelen exclusieve multifunctionele M stoelen het sportieve karakter van het exterieur. Bestuurder en voorpassagier nemen plaats op stoelen met vollederen bekleding en gepreegd M symbool bij de hoofdsteunen.
Zelfs bij een bijzonder sportieve rijstijl garanderen diepe zittingen, hoge zijwangen evenals de bredere zijdelen bovenaan bij de schouders op elk moment perfecte zijdelingse steun. Ook zitcomfort en zitgevoel zijn afgestemd op de kenmerkende sportieve performance van de auto en bieden tegelijk ook op langere ritten veel comfort. De geïntegreerde hoofdsteunen onderstrepen de sportieve ambiance. Tot de talrijke instelmogelijkheden behoren ook de elektrische verstelling van zittinglengte, bovenste deel rugleuning en leuningbreedte.
In het bovenste gedeelte van de rugleuning is een uitsparing die een luchtig accent creëert. Dit effect wordt nog eens versterkt door het contrasterende vlak onder de opening. De dubbele kapnaden in contrastkleur, die de hoogwaardige BMW Individual vollederuitrusting Merino onderstrepen, verlenen de stoelen een bijzonder exclusieve uitstraling.

COCKPIT VAN DE BMW X6 M.

Heldere structuren, optimale ergonomie, perfect overzicht: de cockpit van de BMW X6 M maakt bestuurder en voorpassagier tot piloot en co-piloot. In stoelen die zelfs in snel genomen bochten perfecte ondersteuning en dankzij de hogere zitpositie optimaal overzicht bieden. Met de belangrijkste functies binnen handbereik. Het met leder beklede M stuur geeft absolute controle. De schakel-paddles verleiden tot vlotte schakelmanoeuvres. Via de M Drive toetsen activeert u de M rijprogramma's, voor maximaal rijplezier. Altijd comfortabel in het zicht: de informatie van het Head-Up Display met M specifieke weergaven, zoals de Shift Lights, die het optimale schakelmoment aangeven. Net zoals in de autosport, maar dan inclusief comfort. Airconditioning, navigatie en radio zijn rechts naast de bestuurder geplaatst. Zo heeft ook de voorpassagier gemakkelijk toegang tot vele functies.

WIELEN.

Standaard is de BMW X6 M uitgerust met 21-inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaak styling 612. De banden in het formaat 285/35 R21 (voor) en 325/30 R21 (achter) zijn geoptimaliseerd voor een perfecte rijdynamiek. Ze bieden veel grip, een bijzonder direct stuurgedrag en perfecte handling.

BMW INDIVIDUAL.

De uniciteit van elk karakter schuilt in de details. Daar ligt de oorsprong van ware exclusiviteit. Geef uitdrukking aan uw streven naar perfectie. Met de BMW Individual uitrustingen voor de BMW X6 M.

 • BMW Individual carrosseriekleuren

  Ultiem sportief, ook al bij stilstand. Zo presenteert zich de BMW X6 M in de BMW Individual carrosseriekleur Azuritschwarz metallic. Bijzonder kenmerk: bij directe lichtinval onthult het anders zwarte oppervlak een spannende, donkerblauwe gloed en onderstreept daarmee nog meer de dynamische belijning van de BMW X6 M. En met de BMW Individual carrosseriekleur Pyritbraun metallic kunt u kiezen voor een geheel ander, eveneens uniek karakter voor uw BMW X6 M.

 • BMW Individual vollederen bekleding Merino

  De fijnste luxe die u kunt zien en voelen: de BMW X6 M vestigt ook in het interieur nieuwe maatstaven. Als een van de vijf zeer hoogwaardige varianten van de BMW Individual vollederuitrusting Merino maakt met name de combinatie indruk van volleder in Rauchweiß, hemelbekleding Alcantara in Rauchweiß en met leder bekled dashboard in Scotch dunkel. Een lichte kleurcombinatie die zijn gelijke niet kent en een luxueus interieurgevoel belooft.

 • BMW Individual interieurlijsten

  Een natuurlijk en perfect samenspel: in het interieur vormt de BMW Individual interieurlijst in edelhoutuitvoering Esche Vulcano Braun een fascinerend contrast met de zijdematte BMW Individual vollederuitrusting Merino in Rauchweiß. Wat ambachtelijke verwerking en materiaal betreft zijn de overige BMW Individual interieurlijsten niet minder indrukwekkend: zowel in edelhoutuitvoering Sen Hellbraun met fijne nerf of in het elegante Pianolack Schwarz.

 • Overige BMW Individual uitrustingen

  Het BMW Individual met leder beklede dashboard geeft de kwaliteit van het interieur van de BMW X6 M een nieuwe dimensie. Afhankelijk van de gekozen BMW Individual vollederuitrusting Merino zijn ze in Schwarz of in Scotch dunkel uitgevoerd.
  Met de BMW Individual koelbox wordt het interieur van uw BMW X6 M nog completer. De koelbox is eenvoudig uitneembaar, zodat u indien gewenst snel weer over de volledige bagageruimte kunt beschikken.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X6 M nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.