De BMW X6 M.

DE BMW X6 M.

DE UITZONDERING OP DE REGEL.

DE BMW X6 M.

DE UITZONDERING OP DE REGEL.

De BMW X6 M.DE UITZONDERING OP DE REGEL.

De BMW X6 M verenigt een M typerende prestatiedrang met de veelzijdigheid van een BMW X model. Een combinatie die de BMW X6 M uniek en onweerstaanbaar maakt. Zijn krachtige M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, 8-traps M Steptronic transmissie en M specifiek afgestemde xDrive vierwielaandrijving bieden fascinerend rijplezier. Tot wel 21 inch grote lichtmetalen M wielen en de aerodynamisch optimaal vormgegeven voor- en achterbumper zorgen voor een indrukwekkend verschijningsbeeld. Het interieur van de BMW X6 M overtuigt met exclusieve en hoogwaardige materialen, sportief gevormde M stoelen en vele fraaie details in karakteristiek M design.

DE BESTE RONDETIJD. OOK ZONDER CIRCUIT.

Autosportkarakter.

De BMW X6 M vestigt met zijn onweerstaanbare dynamiek, fascinerende wendbaarheid en precieze handling maatstaven in het segment. Met de Launch Control hebt u altijd een perfecte start. En met Dynamic Drive, de Dynamic Performance Control en het adaptieve onderstel past u de set-up van de BMW X6 M steeds optimaal en individueel aan de eisen van het traject aan.

Rijdynamiek en efficiency

Rijdynamiek en efficiency.

De BMW X6 M beschikt over intense kracht, die door het M specifiek afgestemde xDrive systeem effectief op de weg wordt overgebracht. Sublieme tractie gegarandeerd. Voor razendsnel schakelen zorgt de standaard 8-traps M Steptronic transmissie, naar keuze handmatig of automatisch. De M compound-remmen garanderen optimale vertraging, net als in de autosport. En dankzij de vele BMW EfficientDynamics technologieën gaan de fascinerende prestaties samen met indrukwekkende efficiency.
Design

Design.

Intense kracht in de elegante gedaante van een Sports Activity Coupé. Ontworpen voor topprestaties, met een meeslepend karakter. Klaar voor de meest uiteenlopende uitdagingen. Altijd op jacht naar fraaie bochten en nieuwe wegen – ver van de gebaande paden. Een unieke combinatie: zeer comfortabel wanneer u instapt, enorm krachtig zodra u het gaspedaal aanraakt.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X6 M nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X6 M varieert tussen de 11,1 en 11,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 258 en 258 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.