BMW X6 M Competition F96 2020 Urban Green driekwart achteraanzicht

THE X6 M

BMW M

BMW X6 M MODELLEN: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

THE X6 MBMW X6 M MODELLEN: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

BMW X6 M Competition, BMW X6 M en BMW X6 M50i – uitrustingen en technologieën.

High-performance tot in het kleinste detail: vind hier alle informatie over de veelvoud aan exclusieve uitrustings- en designhighlights, prestatiegerichte technologieën en eersteklas digitale diensten van de BMW X6 M Modellen. Ervaar hoe de wendbare SAC’s dankzij extreem krachtige motoren en perfecte dynamiek puur rijplezier naar nieuwe extremen brengen.

 

Lees meer

DE BMW X6 M MODELLEN IN VERGELIJK.

Kort detailoverzicht van BMW X6 M, BMW X6 Competition en BMW X6 M50i.

BMW X6 M COMPETITION

Maximale rijdynamiek en hoogste exclusiviteit.
 • High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
 • M xDrive met Actief M Sperdifferientieel en 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • Exclusieve designelementen en uitrusting
 • 460 kW (625 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,8 sec.
BMW X6 M Competition F96 BMW Individual carrosseriekleur Urban Green driekwart vooraanzicht

BMW X6 M

Rijdynamiek en exclusiviteit op het hoogste niveau.
 • High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
 • M xDrive met Actief M Sperdifferientieel
 • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • 441 kW (600 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,9 sec.
BMW X6 M F96 driekwart vooraanzicht

BMW X6 M50i

Krachtige prestaties met een sportieve ambiance
 • M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor
 • 8-traps Steptronic Sport transmissie
 • BMW xDrive
 • 390 kW (530 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 4,3 sec.
BMW X6 M50i in Manhattan metallic driekwart vooraanzicht
 • BMW X6 M COMPETITION
 • BMW X6 M
 • BMW X6 M50i

PRESTATIEKENMERKEN BMW X6 M COMPETITION EN BMW X6 M.

Geïnspireerd door autosport: overzicht van aandrijvings- en ondersteltechnologieën.

De buitengewone prestaties en dynamiek van de BMW X6 M Competition en BMW X6 M zijn gebaseerd op hoogontwikkelde aandrijvings- en ondersteltechnologieën die afkomstig zijn uit de autosport. Zowel bij comfortabel cruisen als racen op een circuit bepalen de buitengewone precisie en wendbaarheid continu de kenmerkende M rijsensatie.

High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW X6 M Competition F96 2020

High-performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor

State-of-the-art prestaties worden gegarandeerd door de nieuwste doorontwikkeling van de high performance M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor. De hoogtoerige krachtbron ontwikkelt een vermogen van 460 kW (625 pk). De V8-motor met twee turbocompressoren maakt indruk met tussen de twee cilinderrijen geplaatste uitlaatspruitstukken en een optimale respons. De krachtbron is ook berekend op extreme belasting bij rijden op het circuit.
M specifiek onderstel BMW X6 M Competition F96 2020

M specifiek onderstel.

Het M specifieke onderstel met het Actieve M Sperdifferentieel brengt het buitengewone rijdynamisch potentieel van dit BMW M model optimaal tot uiting. Naast de drie rijprogramma's COMFORT, SPORT en SPORT+ kunt u drie instellingen selecteren voor de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC), om de mate van stabiliserende rijassistentie aan te passen aan uw favoriete rijstijl.
BMW X6 M Competition met M xDrive BMW Individual Urban Green F96 2020 zijaanzicht

M xDrive.

BMW M xDrive met Actief M Sperdifferentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks gebruik als op het circuit. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de stabiliteit van vierwielaandrijving. De bestuurder heeft keuze uit de aandrijfvarianten 4WD en 4WD Sport.
8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic BMW X6 M Competition F96 2020 interieur

8-traps M Steptronic transmissie.

De 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar, of brandstofbesparend. De bestuurder kan handmatig schakelen met de transmissiehendel of de schakelflippers aan het stuurwiel, of het schakelen in de automatische modus aan de transmissie overlaten.
BMW X6 M Competition met M Servotronic F96 2020 cockpit

M Servotronic.

De M Servotronic levert in elke rijsituatie de juiste mate van stuurbekrachtiging, door de benodigde stuurkracht optimaal af te stemmen op de rijsnelheid. Verder zorgt het bij alle snelheden voor een direct en nauwkeurig stuurgevoel. Het systeem heeft een specifieke M afstemming en biedt bovendien keuze uit twee individuele karakters.
M compound-remmen BMW X6 M Competition F96 2020 close-up

M compound-remmen.

Door toepassing van verschillende materialen bieden de M compound-remmen naast voortreffelijke vertragingswaarden ook een hoge fading-stabiliteit en een lange levensduur, en realiseren een gewichtsreductie die een positieve uitwerking heeft op wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie. De remklauwen in Blau metallic met M logo kenmerken het M specifieke high performance remsysteem.
M Sportuitlaatsysteem BMW X6 M Competition Urban Green F96 2020 achteraanzicht

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die door middel van de geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound onderstreept de via de M Driving Dynamics toets selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel sportieve klanken te horen zijn.

DESIGN BMW X6 M COMPETITION.

M specifieke designhighlights in het exterieur en interieur.

Een karaktervolle topatleet: de BMW X6 M Competition geeft niet alleen een signaal af voor compromisloze prestaties, maar ook voor onderscheidend, progressief design. Opvallende M kenmerken in zwart en optioneel in Carbon versterken de dynamische uitstraling van de high-performance SAC vanaf de expressief gevormde voorbumper tot aan de indrukwekkende achterzijde. In het interieur benadrukken M highlights als de multifunctionele M stoelen met verlicht X6 M logo en volledig geïntegreerde hoofdsteunen en de M specifieke transmissiehendel de exclusieve sportiviteit van de op de bestuurder gerichte cockpit.

BMW X6 M Competition F96 2020 Urban Green driekwart zijaanzicht
M specifieke nierengrille BMW X6 M Competition F96 2020 urban Green exterieur

M specifieke nierengrille.

De M specifieke nierengrille met omlijsting en dubbele spijlen in zwart is voorzien van een zwart 'X6 M' logo en onderstreept het extra sportieve karakter van de auto.
M kieuwen BMW X6 M Competition F96 Urban Green exterieur

M kieuwen in Schwarz.

De M kieuwen in de voorste zijschermen en het geïntegreerde 'X6 M' logo zijn bij de BMW X6 M Competition uitgevoerd in zwart.
M Carbon spiegelkappen BMW X6 M Competition F96 2020 Urban Green exterieur

M Carbon spiegelkappen.

De in hoogglans zwart uitgevoerde buitenspiegelkappen verlenen de BMW X6 M Competition een bijzonder sportieve uitstraling.
M Carbon achterspoiler BMW X6 M Competition F96 2020 Urban Green exterieur

M Carbon achterspoiler.

The optional M Carbon rear spoiler emphasises the vehicle's powerful, sporty design and noticeably reduces.
Uitlaateindpijpen in Schwarzchrom BMW X6 M Competition F96 Urban Green exterieur

Uitlaateindpijpen in Schwarzchrom.

De exclusieve en specifieke M Competition uitlaateindpijpen met sierstukken in Schwarzchrom bevinden zich links en rechts van de achterdiffusor en onderstrepen de sportieve prestaties van de auto.
Instaplijsten met ‘X6 M Competition’ opschrift BMW X6 M Competition F96 2020 exterieur

Instaplijst met ‘X6 M Competition’ opschrift.

De instaplijsten met opschrift 'X6 M Competition' verwelkomen bestuurder en voorpassagier bij het instappen. Het opschrift geeft de inzetten in zwart op de dorpels links- en rechtsvoor een bijzonder hoogwaardige, exclusieve uitstraling.
Multifunctionele M stoelen in leder Merino BMW X6 M Competition F96 2020 interieur

Multifunctionele M stoelen.

De M multifunctionele stoelen voor bestuurder en voorpassagier, met verlicht 'X6 M' logo in de hoofdsteun, weerspiegelen het sportieve karakter van de BMW. Diepe zittingen en hoge zijwangen versterken het kuipdesign en garanderen perfecte zijdelingse steun. Daarbij zorgen uitgebreide instelmogelijkheden voor een hoge mate van comfort. Exclusief beschikbaar voor de BMW X6 M Competition is de tweekleurige bekleding in volleder Merino Schwarz met contrast in Midrand Beige. Deze uitrusting wordt gecompleteerd met stoelwangen en kneepads aan de middenconsole in Alcantara.
Kneepads BMW X6 M Competition F96 2020 interieur

Kneepads.

De middenconsole is voorzien van gepolsterde kneepads voor bestuurder en voorpassagier, die vooral bij een bijzonder sportieve rijstijl de zijdelingse steun vergroten.
M veiligheidsgordels BMW X6 M Competition F96 2020 interieur

M veiligheidsgordels.

De M veiligheidsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers zijn voorzien van een verfijnd, ingeweven accent in de kenmerkende BMW M kleuren en onderstrepen de zeer hoogwaardige en sportieve ambiance in het interieur.
M transmissiehendel met Drivelogic BMW X6 M Competition F96 2020 interieur

M transmissiehendel met Drivelogic schakelaar.

De nieuw ontworpen M transmissiehendel met Drivelogic schakelaar en P-toets ligt perfect in de hand en is uitstekend te bedienen.
M specifiek instrumentenpaneel BMW X6 M Competition F96 2020 cockpit

M specifiek instrumentenpaneel.

Het volledig digitale M specifieke instrumentenpaneel geeft alle relevante informatie weer, met de mogelijkheid om een persoonlijke selectie te maken van de weergegeven informatie. Bovendien is het met M View mogelijk om de weergegeven informatie tot de essentie te beperken, om bij bijzonder sportief rijden alleen de allerbelangrijkste informatie in beeld te houden.
M dubbele nierengrille BMW X6 M F96 2020 vooraanzicht
21 inch lichtmetalen M wielen Bicolor Orbitgrau BMW X6 M F96 2020 close-up
Bumperinzet BMW X6 M F96 achteraanzicht
Met leder bekleed M stuurwiel met contraststiksel BMW X6 M F96 2020 cockpit
Multifunctionele M stoelen met X6 M logo BMW X6 M F96 2020 interieur

BMW X6 M DESIGNHIGHLIGHTS.

Van het omlijsting van de machtige M nierengrille, via de M kieuwen en de spiegelkappen tot de uitlaateindpijpen en het X6 M logo op de achterzijde – verchroomde designelementen en elegante highlights aan het exterieur van de BMW X6 M. Krachtige optische ondersteuning is afkomstig van grote 21 inch lichtmetalen wielen in Bicolor Orbitgrau. Het exclusieve karakter gaat verder in het interieur. Beginnend bij de verlichte instaplijsten met X6 M logo in geborsteld chroom toont het interieur fraaie details als het met leder beklede M stuurwiel met contraststiksel en de multifunctionele M stoelen voor bestuurder en voorpassagier in elegant Feinnarbe Merino leder. De exceptionele ambiance wordt afgerond door hoogwaardige kenmerken, zoals de BMW Live Cockpit Professional met een hogeresolutie 12,3 inch Control Display en een volledig digitaal 12,3 inch instrumentendisplay.

BMW X6 M F96 2020 Ametrin metallic driekwart zijaanzicht
BMW X6 M F96 2020 Tanzanitblau metallic driekwart zijaanzicht
BMW X6 M Individual F96 2020 interieur multifunctionele M stoelen met X6 M logo
BMW X6 M F96 2020 Individual interieurlijsten in Pianolack Schwarz
BMW X6 M F96 2020 Individual interieurlijsten Esche Maser Silbergrau hoogglans
BMW X6 M F96 2020 BMW Individual interieur edelhoutuitvoering Fineline Schwarz met aluminiuminleg

BMW INDIVIDUAL.

High-performance, getoond met opperste exclusiviteit: BMW Individual geeft de BMW X6 M Competition en BMW X6 M een uniek elegant design. Kies uit de exceptionele carrosseriekleuren BMW Individual Ametrin metallic, BMW Individual Tanzanitblau en BMW Individual carrosseriekleur Urban Green* om de exclusiviteit van deze auto op indrukwekkende wijze te benadrukken. De multifunctionele M stoelen geven het interieur een speciale noot in de kleuren Merino Elfenbeinweiß/Nachtblau. In het interieur maken de exclusieve BMW Individual interieurlijsten in Pianolack Schwarz, de edelhoutuitvoering Fineline Schwarz met aluminiuminleg en Esche Maser Silbergrau hoogglans de sportieve en luxueuze ambiance af. De gepresenteerde speciale BMW Individual uitrustingsmogelijkheden zijn ook leverbaar voor de BMW X5 M.
* De BMW Individual carrosseriekleur Urban Green is naar verwachting leverbaar vanaf 1/2021.

BMW X6 M First Edition F96 BMW Individual Manufaktur Frozen Dark Silver metallic mat driekwart vooraanzicht
BMW X6 M First Edition F96 BMW Individual Manufaktur Frozen Dark Silver metallic mat driekwart achteraanzicht
BMW X6 M First Edition F96 interieur multifunctionele stoelen volleder Merino/Alcantara combinatie Silverstone/Night Blue
BMW X6 M First Edition F96 interieur multifunctionele stoelen volleder Merino/Alcantara combinatie Silverstone/Night Blue contraststiksel in Sakhir Orange close-up
BMW X6 M First Edition F96 interieurlijsten in Carbon Fibre met 'First Edition' opschrift

BMW X6 M COMPETITION FIRST EDITION.

Exclusieve high-performance: de op 250 exemplaren gelimiteerde BMW X6 M Competition First Edition onderstreept met stijlvolle designkenmerken het expressieve en krachtige karakter van de BMW X6 M Competition nog meer. De carrosseriekleur BMW Individual Manufaktur Frozen Dark Silver, exclusief voor de First Edition, laat het exterieurdesign op indrukwekkende wijze tot zijn recht komen – perfect aangevuld door de exclusieve, in Jet Black uitgevoerde 21/22 inch lichtmetalen M wielen in Sterspaak styling 818 M. Naar wens is de BMW X6 M Competition First Edition ook leverbaar in de carrosseriekleur BMW Individual Manufaktur Frozen Marina Bay Blue metallic. Markante M Carbon spiegelkappen, een M Carbon achterspoiler en een M Carbon motorafdekking zorgen voor extra autosportuitstraling. Het interieur van de BMW X6 M Competition First Edition is een BMW vollederuitrusting Merino in exclusieve Bicolor uitvoering Silverstone/Nachtblau en harmonieus op de carrosseriekleuren van de First Edition afgestemd. Inleggen in zwart Alcantara in de wangen van de zitting en contraststiksels in Sakhir Orange benadrukken de sportieve vormen van de M multifunctionele stoelen. Dit wordt voortgezet in de gekleurde stiksels in de portierbekleding en het met leder beklede dashboard. Hoogwaardige Carbon interieurlijsten maken het exclusieve karakter van de First Edition compleet. Deze zijn leverbaar in een speciale uitvoering waarbij het zilverkleurige opschrift ‘First Edition 1/250’ direct op het carbon, onder een doorzichtige laag is aangebracht. Het is een extra verwijzing naar het exclusieve karakter van de First Edition.

BMW X6 M50i HIGHLIGHTS.

Buitengewone rijdynamiek en designkenmerken van de BMW X6 M50i.

Zeg vaarwel tegen doorsnee: met baanbrekende aandrijftechnologieën als de krachtige M TwinPower Turbo benzinemotor, extreem precieze rijdynamische componenten als het Adaptieve M Onderstel Professional en het xDrive vierwielaandrijvingssysteem biedt de nieuwe BMW X6 M50i wendbaarheid op het hoogste niveau.

Man naast BMW X6 M50i in driekwart achteraanzicht
BMW X6 M50i Steptronic Sport transmissie

Steptronic Sport transmissie.

De 8-traps Steptronic Sport transmissie met Launch Control maakt sportief schakelen mogelijk, zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of de schakelpaddles aan het stuurwiel – voor comfortabel toeren of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie S/M is het schakelverloop afgestemd op maximale prestaties.
BMW X6 M50i Adaptief M Onderstel G06

Adaptief M Onderstel.

Het Adaptieve M Onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk gewenst moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – comfortabel of bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.
Close-up van BMW X6 M50i interieur transmissiehendel met M aanduiding G06

Transmissiehendel met M aanduiding.

De middenconsole is bij de transmissiehendel voorzien van een gekleurd M logo, wat de sportieve ambiance in het interieur onderstreept en de rijdynamische kwaliteiten van deze BMW X6 benadrukt.
BMW X6 M50i achterzijde met focus op M Sportuitlaatsysteem

M Sportuitlaatsysteem.

Het M Sportuitlaatsysteem biedt een kenmerkende sound, die door middel van de geïntegreerde kleppentechniek kan worden aangepast. Een nog krachtigere sound onderstreept de via de M Driving Dynamics toets selecteerbare rijprogramma's SPORT en SPORT+, terwijl in het op comfort gerichte programma subtiel sportieve klanken te horen zijn.
BMW X6 M50i met intelligente vierwielaandrijving xDrive

BMW xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- of oversturen in bochten.
BMW X6 M50i interieur met focus op Driving Experience Control

Driving experience control.

De Driving Experience Control biedt keuze uit het standaard geactiveerde rijprogramma COMFORT, het op efficiëntie gerichte rijprogramma ECO PRO en het rijprogramma SPORT, dat nog dynamischer rijden mogelijk maakt. Het interactieve rijprogramma ADAPTIVE (beschikbaarheid uitrustingsafhankelijk) past het adaptieve onderstel, de besturing en de Steptronic transmissie voortdurend aan de actuele rijsituatie aan.
BMW X6 M50i exterieur met focus op lichtmetalen wiel

22 inch lichtmetalen M wielen 747 M.

De 22 inch lichtmetalen M wielen in 747 M styling bieden een krachtig fundament voor de BMW X6 M50i. Uitgevoerd in V-spaak styling in de M specifieke kleur Cerium Grey ronden de wielen het sportieve en indrukwekkende karakter van de BMW af.
Close-up M carbon achterspoiler BMW X6 M50i

M Carbon achterspoiler.

De M Carbon achterspoiler benadrukt het exclusieve karakter en het krachtige en sportieve design en vermindert de ongewenste opwaartse kracht aan de achteras merkbaar.
Close-up BMW X6 M50i G06 interieur met leder bekleed M stuurwiel

Met leder bekleed M stuurwiel.

Het met leder beklede multifunctionele M stuurwiel met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaakstyling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het M stuurwiel voor een sportief-direct stuurgevoel.
BMW X6 M50i G06 met close-up van M Carbon spiegelkappen

M Carbon spiegelkappen.

De M Carbon spiegelkappen met M kenmerkende 'dubbele voet' benadrukken het krachtige, sportieve design van de auto.

BMW X6 M50i.

M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor BMW X6 M50i G06

De M TwinPower Turbo benzinemotor van de BMW X6 M50i met 390 kW (530 pk).

De M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor in de BMW X6 M50i combineert twee turbocompressoren met volledig variabele klepsturing Vavetronic en de directe benzine-injectie High-Precision Injection. Hij bereikt een maximaal vermogen van 390 kW (530 pk) met een maximumkoppel van 750 Nm. Beide turbocompressoren zijn precies tussen de cilinderbanken geplaatst.

DE BMW X6 M MODELLEN.

Bestuurdersassistentie en connectiviteit.

De BMW X6 M Modellen maken niet alleen indruk met hun prestaties en design, maar ook met hun uitgebreide reeks assistentiesystemen en intelligente functies. Innovatieve uitrusting als de BMW Display Key laat nog voordat u instapt duidelijk het speciale comfort zien dat deze auto’s bieden. Baanbrekende bestuurderassistentiesystemen ondersteunen u tijdens de reis tot aan de laatste parkeermanoeuvre. Dankzij de BMW Live Cockpit Professional en de M specifieke Head-Up Display heeft u te allen tijde de belangrijkste informatie in het zicht, terwijl de BMW Intelligent Personal Assistant voor u klaarstaat om u onderweg advies en assistentie te bieden.

Driving Assistant Professional BMW X6 M Modellen F96 2020 interieur

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en maximale veiligheid in veel kritieke of monotone verkeerssituaties: met Steering & Lane Control Assistant inclusief assistentie bij smalle rijstroken, Local Hazard Preview, Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen, en andere veiligheidsfuncties.
Parking Assistant Plus BMW X6 M Modellen F96 2020 interieur

Parking Assistant Plus.

De uitrusting Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en te manoeuvreren. Het pakket omvat onder meer het systeem Surround View met Top View en Panorama View, de Remote 3D View, een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control, de Parking Assistant met geleiding in parkeervakken in lengte- en dwarsrichting, alsmede de Reversing Assistant (achteruitrijassistent).
BMW Intelligent Personal Assistant BMW X6 M Modellen F96 2020 interieur

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en biedt assistentie in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW Head-Up Display BMW X6 M Modellen F96 2020 interieur

M specifiek Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display met M specifieke weergaven* projecteert alle voor het rijden relevante gegevens op de voorruit, in het directe gezichtsveld van de bestuurder. Zo kan die zich optimaal concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden hier onder meer de actuele snelheid en (uitrustingsafhankelijk) aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden, en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven. * Alleen leverbaar voor de BMW X6 M Competition en BMW X6 M.
BMW Live Cockpit Professional BMW X6 M Modellen F96 2020 interieur

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardige weergavencombinatie, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch.
BMW Display Key BMW X6 M Modellen F96 2020 G06

BMW Display Key met M Logo.

De BMW Display Key met M logo geeft op het geïntegreerde aanraakscherm de actuele status van de BMW weer en maakt de bediening van diverse functies mogelijk. Zo kunnen bepaalde functies van de auto gemakkelijk op afstand met de sleutel worden bediend.
BMW X6 M Competition Urban Green F96 2020 zijaanzicht

MOTOREN & TECHNISCHE GEGEVENS.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X6 M varieert tussen de 12,4 en 12,4 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 282 en 294 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X6 M50i varieert tussen de 12,4 en 12,4 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 272 en 283 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X6 M50d varieert tussen de 8,3 en 8,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 181 en 181 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.