BMW X7 M modellen aanschaffen

THE X7

BMW M

BMW X7 M SERIE: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

THE X7BMW X7 M SERIE: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW X7 M modellen vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW X7 M kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW X7 M model volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW X7 M financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW X7 M model te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X7 M Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW X7 M model zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW X7 M model te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X7 M Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW X7 M model volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW X7 M prijslijst en brochure

BMW X7 M MODELLEN BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW X7 M modellen ontvangen? Download de brochure en prijslijst hier als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X7 varieert tussen de 8,2 en 12,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 216 en 296 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X7 M50i varieert tussen de 12,6 en 12,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 286 en 296 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

    Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X7 M50d varieert tussen de 9 en 9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 235 en 240 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.