DE BMW X1.

DE STAD IN UW BINNENSPIEGEL. SPONTAAN.

DE BMW X1.

DE STAD IN UW BINNENSPIEGEL. SPONTAAN.

De BMW X1.DE STAD IN UW BINNENSPIEGEL. SPONTAAN.
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

Leverbaar vanaf

€ 44.084,00 

Netto bijtelling vanaf

€ 299,00

Net als de andere modellen uit de BMW X familie overtuigt ook de BMW X1 als perfecte begeleider voor iedereen die elke dag een nieuwe uitdaging zoekt. De krachtige vormen van de SAV-carrosserie en het flexibele interieur demonstreren op indrukwekkende wijze dat hij een echt BMW X model is. Zowel het exclusieve interieur als het robuuste exterieur laten zich met de twee designvarianten Model xLine en Model Sport Line overeenkomstig uw persoonlijke wensen individualiseren. Het karakter van de BMW X1 kunt u bijpassend vormen met een groot palet aan efficiënte benzine- en dieselmotoren in combinatie met BMW EfficientDynamics technologieën.

TIJDELIJK AANBOD BMW X1.

TIJDELIJK AANBOD BMW X1.

TIJDELIJK AANBOD BMW X1.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW X1.

 • BMW Executive Edition
 • Zakelijk voordelig financieren inclusief onderhoud
 • Private Lease vanaf € 599,- per maand[1]
 • De BMW X1 Orange Edition

ONTDEK DE BMW X1.

Design.

Design.

De BMW X1 is een even veelzijdige als dynamische interpretatie van de karakteristieke vormgeving van een SAV. In een stedelijke omgeving of offroad: zijn krachtig vormgegeven silhouet overtuigt met een grote wielbasis en korte overhangen. Een combinatie van atletisch design met compacte buitenafmetingen. Zonder daarbij af te zien van flexibiliteit en royale zitplaatsen op beide zitrijen. De hoogwaardige materialen en stijlvol geïntegreerde accenten maken de aantrekkelijke uitstraling van BMW X1 tot in het kleinste detail compleet.
Lees meer
Comfort en functionaliteit

Comfort en functionaliteit.

Perfecte begeleider voor uw expeditie in het onbekende: de BMW X1 ontvangt zijn passagiers met een hoge zitpositie voor optimaal zicht, waarbij zij omringd worden door hoogwaardige materialen. De combinatie met een intuïtieve bediening en een veelzijdig interieur maakt de BMW X1 tot de ideale metgezel voor al uw toekomstplannen.
Lees meer
 xDrive

xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving past zich ook onder ongunstige rijomstandigheden perfect aan om steeds optimale tractie te kunnen bieden. Met xDrive en de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) blijft de BMW stabiel in het spoor. Voor optimale grip en om een over- of ondersturen in bochten te voorkomen wordt, aangestuurd door de DSC sensoren, de aandrijfkracht razendsnel flexibel over voor- en achterwielen verdeeld. Bovendien is vlot en veilig wegrijden ook bij gladheid en op een steile weg gegarandeerd. Bij kritieke wegcondities hoeft de DSC zelf minder in te grijpen. Daarmee combineert BMW xDrive de voordelen van aandrijving op alle wielen – tractie, spoorstabiliteit en veiligheid – met de toonaangevende rijdynamiek van een BMW.
Lees meer

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X1 varieert tussen de 4,1 en 6,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 107 en 148 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.