De BMW X1. Comfort & functionaliteit.

DE BMW X1. COMFORT EN FUNCTIONALITEIT.

PIONIERSGEEST ONTMOET COMFORT.

DE BMW X1. COMFORT EN FUNCTIONALITEIT.

PIONIERSGEEST ONTMOET COMFORT.

Perfecte begeleider voor uw expeditie in het onbekende: de BMW X1 ontvangt zijn passagiers met een hoge zitpositie voor optimaal zicht, waarbij zij omringd worden door hoogwaardige materialen. De combinatie met een intuïtieve bediening en een veelzijdig interieur maakt de BMW X1 tot de ideale metgezel voor al uw toekomstplannen. 

De BMW X1. COMFORT en FUNCTIONALITEIT.PIONIERSGEEST ONTMOET COMFORT.

Perfecte begeleider voor uw expeditie in het onbekende: de BMW X1 ontvangt zijn passagiers met een hoge zitpositie voor optimaal zicht, waarbij zij omringd worden door hoogwaardige materialen. De combinatie met een intuïtieve bediening en een veelzijdig interieur maakt de BMW X1 tot de ideale metgezel voor al uw toekomstplannen. 

Lees meer

HOGE ZITPOSITIE VOOR BESTUURDER EN PASSAGIERS.

De hoge zitpositie in de BMW X1 biedt diverse voordelen. De meest voor de hand liggende: bestuurder en passagiers genieten van voortreffelijk zicht rondom, wat tegelijk de veiligheid in het verkeer vergroot. Daarnaast wordt het in- en uitstappen voor alle inzittenden van de BMW X1 duidelijk comfortabeler. En niet in de laatste plaats zult u door deze zitpositie het interieur als bijzonder riant ervaren: in combinatie met de grote ruitoppervlakken en het als optie leverbare glazen panoramadak zorgt het verhoogde perspectief voor een prettig gevoel van ruimte.

GEVOEL VAN RUIMTE.

De BMW X1 overtuigt in het dagelijkse leven met compacte buitenafmetingen. Daarachter gaat veel meer schuil dan men in eerste instantie zou vermoeden. Zijn typerende SAV-carrosserievorm met de hoge daklijn maakt het interieur bijzonder ruim en uitnodigend. Een bijdrage aan dit ruimtelijke gevoel levert ook het uitzonderlijke rondomzicht dankzij de hoge zitpositie en de grote ruitoppervlakken rondom. Deze indruk van de BMW X1 is zeker niet puur subjectief: met 56 centimeter beenruimte achterin vinden zelfs lange passagiers een comfortabele plek op de tweede zitrij, ook op lange ritten.

VOORPASSAGIERSSTOEL MET NEERKLAPBARE RUGLEUNING.

De voorpassagiersstoel met neerklapbare rugleuning onderstreept de veelzijdigheid en het doordachte ruimteconcept. In een handomdraai kunt u de rugleuning compleet naar voren neerklappen, waardoor een nagenoeg vlakke ruimte ontstaat. Zo kunt u in de BMW X1 ook langere voorwerpen met een lengte van maximaal 2,50 meter vervoeren.

VERSTELBARE ACHTERBANK.

Een belangrijke bijdrage aan de enorme veelzijdigheid van de BMW X1 leveren de in de verhouding 60:40 individueel verschuifbare zittingen van de achterbank (optie). Zo biedt de laadruimte nog meer mogelijkheden – aan u de keuze tussen meer beenruimte voor de passagiers achterin of een groter volume van de bagageruimte. Het verstellen van de achterbank gaat comfortabel met een eenvoudig bereikbare greep onder de zittingen. Bovendien is ook de hoek van de in de verhouding 40:20:40 neerklapbare rugleuning van de achterbank te verstellen. Dat betekent nog meer comfort voor passagiers en een verdere uitbreiding van de bagageruimte.

COMFORTABEL INPAKKEN EN WEGWEZEN.

Voor de BMX X1 geldt: de beleving van uitzonderlijk comfort begint al voor vertrek. Achter de ver openende bagageklep bevindt zich een riante bagageruimte op een voor in- en uitladen comfortabele hoogte. Een uiterst flexibel interieur met een voorpassagiersstoel met neerklapbare rugleuning en een variabele achterbank bieden ook ruimte voor grotere bagage zoals ski's of fietsen.

ZONDER AANRAKING TE OPENEN BAGAGEKLEP.

Wanneer u met volle handen voor uw BMW X1 staat en de bagageruimte wilt openen, is het lastig om eerst te moeten zoeken naar de sleutel. Comfort Access maakt het mogelijk om de bagageklep met uw voet te bedienen, zonder deze aan te raken – een bewegingssensor laat de bagageklep ontgrendelen en automatisch openzwaaien.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X1 nieuwsbrief.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X1 varieert tussen de 4,3 en 6,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 114 en 155 g/km. Data op basis van peildatum 01-02-2019.