DE BMW X1. CONNECTED DRIVE.

UW EIGEN WEG VOLGEN. EN DE HELE WERELD MEENEMEN.

Communicatie, informatie en entertainment – met Services & Apps van BMW ConnectedDrive ervaart u mobiliteit in een geheel nieuwe dimensie.

EMERGENCY CALL.

De Emergency Call – een in iedere BMW standaard aanwezige functie – brengt zo nodig automatisch een verbinding met de dichtstbijzijnde hulpcentrale tot stand via het BMW Callcenter – zonder gebruik van uw eigen mobiele telefoon. Behalve de actuele locatie van de auto worden ook gegevens over de ernst van het ongeval doorgegeven. De Emergency Call kan ook handmatig worden geactiveerd, bijvoorbeeld om andere verkeersdeelnemers te helpen.

Emergency Call.

X1 ConnectedDrive

CONNECTED DRIVE SERVICES.

De uitrusting ConnectedDrive Services vormt de basis voor intelligente diensten van BMW ConnectedDrive, die u onderweg voorzien van een uitgebreid informatie-, entertainment- en serviceaanbod.
Dit omvat ook BMW Online, dat toegang verschaft tot actuele, op uw positie gebaseerde informatie zoals weer en nieuws, evenals een online zoekfunctie powered by Google™ of Office-functies. Daarnaast kunnen services zoals informatie over brandstofprijzen, parkeerinformatie, reis- en hotelgids individueel worden samengesteld in het menu 'Toepassingen'.
Eveneens inclusief is het comfortabele, veilige en onbeperkte gebruik van geselecteerde smartphone apps. De uitrusting ConnectedDrive Services biedt toegang tot de BMW ConnectedDrive Store, waar services en apps zoals Real Time Traffic Information, Remote Services, Online Entertainment of de Personal Assistant Service eenvoudig te activeren, verlengen en geheel volgens uw individuele behoeften samen te stellen zijn. ConnectedDrive Services omvat daarnaast nog tal van andere opties, waardoor elke rit een belevenis wordt.

ConnectedDrive Services.

 • Apple CarPlay® voorbereiding

  Dankzij de Apple CarPlay® voorbereiding kunt u ook tijdens het rijden comfortabel en draadloos gebruik maken van een compatible iPhone®. Smartphone-content en functies zoals muziek, iMessages/SMS, telefonie, Siri, navigatie en geselecteerde Third Party Apps kunnen op de gebruikelijke wijze worden weergegeven en bediend – via de bedieningselementen van de BMW. Afhankelijk van de uitrusting van de BMW gebeurt dit via touch-invoer, de iDrive Controller of via spraaksturing. Apple CarPlay® heeft een looptijd van drie jaar en kan daarna worden verlengd via de BMW ConnectedDrive Store.

COMFORT TELEFOONVOORBEREIDING MET DRAADLOZE OPLAADMOGELIJKHEID.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock* met draadloze oplaadfunctie. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WLAN Hotspot-voorbereiding.

*Universele, draadloze smartphone-laders alleen verkrijgbaar voor daarvoor geschikte smartphones. Draadloze oplaadmogelijkheden voor niet-compatible smartphones zijn online verkrijgbaar, of bij uw BMW dealer.

WLAN HOTSPOT.

De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WLAN Hotspot met LTE-standaard, die tegen betaling verbinding met het internet mogelijk maakt. Zo kan in de BMW met geschikte eindapparaten op het internet worden gesurft en content opgeroepen, e-mails bewerkt en muziek en video's gestreamd. Daarmee kunt u ook onderweg genieten van een fascinerende internetervaring met maximale LTE-standaard.

Daarvoor kunnen diverse eindapparaten zoals laptops, tablets en mobiele telefoons van diverse fabrikanten worden gebruikt. In totaal kunt u tien eindapparaten tegelijkertijd met de WLAN Hotspot verbinden.

De verbinding loopt via de vast in de BMW ingebouwde SIM-kaart en een bijbehorend betaaltarief voor de service HotSpot Drive van Telekom. Wanneer er geen LTE-netwerk beschikbaar is schakelt het systeem automatisch over op andere beschikbare standaards.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Met Real Time Traffic Information (RTTI) beschikt u onderweg in de BMW op elk moment over actuele verkeersinformatie. Nauwkeurige gegevens over locatie en duur van de verkeershinder worden nagenoeg in real time weergegeven om te informeren over de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en de belangrijkste verkeersaders in steden. Praktische adviezen over mogelijke omleidingen helpen u om zo snel en efficiënt mogelijk uw bestemming te bereiken. Daarnaast waarschuwt Hazard Warning bijvoorbeeld bij ernstige ongevallen en zware regen. Gevaarlijke situaties worden weergegeven op de kaart in het Control Display. Bij het naderen van een gevaarlijke situatie verschijnt bovendien een waarschuwingsmelding.

Als databronnen fungeren o.a. geanonimiseerde bewegingsprofielen uit GPS-gegevens van voertuigvloten, smartphone apps en politiemeldingen, maar ook terugkerende verkeerspatronen zoals forensenverkeer.

De verkeerssituatie wordt gevisualiseerd door de wegen in groen, geel, oranje of rood weer te geven. Voorwaarden voor gebruik van Real Time Traffic Information zijn de uitrustingen ConnectedDrive Services en BMW navigatiesysteem Professional.

REMOTE SERVICES.

Met Remote Services en de BMW Connected App (beschikbaar in de Apple App Store) kunnen diverse functies van uw BMW op afstand worden bediend, zoals het ver- en ontgrendelen van de portieren.
Bovendien biedt de app net als de BMW ConnectedDrive portal de mogelijkheid om informatie met betrekking tot uw BMW op te vragen, zoals de actieradius of de status van ramen en portieren. Daarmee bent u ook op afstand steeds volledig geïnformeerd over uw BMW en heeft u alle informatie gemakkelijk en overzichtelijk bij de hand.
Het informatieaanbod wordt gecompleteerd met weergave van de actuele locatie van uw BMW. Voor gebruik van de functies is een eenmalige activering van de Remote Services in de BMW ConnectedDrive portal vereist op www.bmw-connecteddrive.nl.

Remote Services.

INTERNET.

INTERNET.

Met de extra-uitrusting Internet heeft u via het hoge-resolutie Control Display van uw BMW toegang tot internet. Net als op de pc thuis heeft u alle online informatie tot uw beschikking met volledige UMTS-snelheid. Het invoeren van de URL gaat eenvoudig en comfortabel via de iDrive Controller of extra snel via uw eigen favorietenlijst. Met de bij deze uitrusting horende data flatrate kunt u in het hele land (geen roaming) rechtstreeks vanuit uw BMW comfortabel surfen op het internet. Daarbij fungeert het Control Display als weergavescherm.

PERSONAL ASSISTANT SERVICE.

Wie altijd al wilde weten hoe het voelt om een persoonlijke assistent tot zijn beschikking te hebben, krijgt daartoe nu de kans: met de Personal Assistant Service van BMW ConnectedDrive. Via deze comfortabele dienst legt u met één druk op de knop contact met een van de medewerkers van het BMW Callcenter, die onderweg als personal assistant voor u klaarstaan. Of u nu een bepaald restaurant, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een nachtapotheek zoekt – de medewerker van het BMW Callcenter vindt het adres en stuurt de betreffende gegevens op verzoek direct door naar het navigatiesysteem van uw BMW. Onafhankelijk van uw mobiele telefoon is de Personal Assistant Service in binnen- en buitenland, 24 uur per dag, zeven dagen per week en zonder verdere kosten beschikbaar.

Personal Assistant Service.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X1 nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Brandstofverbruik en CO2-emissie voor de BMW X1 modellen met benzine- of dieselmotor:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,6 tot 3,9
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 152 tot 104

  Brandstofverbruik en CO2-emissie voor de BMW X1 xDrive25i:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,6 tot 6,4
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 152 tot 149

  Brandstofverbruik en CO2-emissie voor de BMW X1 xDrive18d:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,3 tot 4,1
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 114 tot 109

  Brandstofverbruik en CO2-emissie voor de BMW X1 xDrive20d:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,1 tot 4,8
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 134 tot 127

  Aangegeven zijn de waarden voor de uitvoering met standaardtransmissie, met tussen rechte haakjes de waarden voor de uitvoering met optioneel leverbare transmissie (indien beschikbaar).

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.