DE BMW X1. CONNECTED DRIVE.

UW EIGEN WEG VOLGEN. EN DE HELE WERELD MEENEMEN.

Communicatie, informatie en entertainment – met Services & Apps van BMW ConnectedDrive ervaart u mobiliteit in een geheel nieuwe dimensie.

Lees meer

EMERGENCY CALL.

Na een ongeval is snel handelen cruciaal. De Emergency Call (geavanceerde noodoproepfunctie) schakelt hulp in en kan in het ernstigste geval levensreddend zijn. Middels deze functie brengt de BMW automatisch een verbinding tot stand met de speciaal opgeleide medewerkers van het BMW Callcenter, die u en uw passagiers telefonisch ondersteunen tot er hulp ter plaatse is, en geeft voor de hulpverleners belangrijke informatie door.

Emergency Call.

X1 ConnectedDrive

CONNECTED DRIVE SERVICES.

ConnectedDrive Services opent de poort naar de digitale wereld van BMW. Blijf op elk moment optimaal geïnformeerd, door onderweg gebruik te maken van apps in de auto zoals nieuws en weerbericht.ConnectedDrive Services dient als basispakket om andere digitale diensten te kunnen boeken.

ConnectedDrive Services.

  • Apple CarPlay® voorbereiding

    U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify of Apple Music via het Control Display, middels de gebruikelijke iOS-bediening. Via de spraaksturingtoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.

COMFORT TELEFOONVOORBEREIDING MET DRAADLOZE OPLAADMOGELIJKHEID.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock* met draadloze oplaadfunctie. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WLAN Hotspot-voorbereiding.

*Universele, draadloze smartphone-laders alleen verkrijgbaar voor daarvoor geschikte smartphones. Draadloze oplaadmogelijkheden voor niet-compatible smartphones zijn online verkrijgbaar, of bij uw BMW dealer.

WLAN HOTSPOT.

De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WLAN Hotspot met LTE-standaard, die tegen betaling verbinding met het internet mogelijk maakt. Zo kan in de BMW met geschikte eindapparaten op het internet worden gesurft en content opgeroepen, e-mails bewerkt en muziek en video's gestreamd. Daarmee kunt u ook onderweg genieten van een fascinerende internetervaring met maximale LTE-standaard.

Daarvoor kunnen diverse eindapparaten zoals laptops, tablets en mobiele telefoons van diverse fabrikanten worden gebruikt. In totaal kunt u tien eindapparaten tegelijkertijd met de WLAN Hotspot verbinden.

De verbinding loopt via de vast in de BMW ingebouwde SIM-kaart en een bijbehorend betaaltarief voor de service HotSpot Drive van Telekom. Wanneer er geen LTE-netwerk beschikbaar is schakelt het systeem automatisch over op andere beschikbare standaards.

Lees meer

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Kostbare vakantietijd verliezen in de file? Met Real Time Traffic Information bereikt u sneller uw bestemming. Deze service kent de actuele verkeerssituatie vrijwel in real time en berekent automatisch alternatieve routes. De aanvullende functie Local Hazard Preview waarschuwt u bij slechte wegomstandigheden of ongevallen op uw route.

REMOTE SERVICES.

Heb ik mijn auto afgesloten, en waar sta ik ook al weer precies geparkeerd? Met de Remote Services heeft u via de BMW Connected App op afstand direct toegang tot uw BMW. Middels uw smartphone bedient u lichtsignalen, regelt u de interieurtemperatuur of vergrendelt u uw BMW, waar u ook bent.

Remote Services.

INTERNET.

INTERNET.

Met de extra-uitrusting Internet heeft u via het hoge-resolutie Control Display van uw BMW toegang tot internet. Net als op de pc thuis heeft u alle online informatie tot uw beschikking met volledige UMTS-snelheid. Het invoeren van de URL gaat eenvoudig en comfortabel via de iDrive Controller of extra snel via uw eigen favorietenlijst. Met de bij deze uitrusting horende data flatrate kunt u in het hele land (geen roaming) rechtstreeks vanuit uw BMW comfortabel surfen op het internet. Daarbij fungeert het Control Display als weergavescherm.

PERSONAL ASSISTANT SERVICE.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en geeft antwoord op deze en andere vragen met één druk op de knop – individueel, persoonlijk, snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft.

Personal Assistant Service.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X1 varieert tussen de 4,3 en 6,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 114 en 155 g/km. Data op basis van peildatum 01-02-2019.