DE BMW X1. CONNECTED DRIVE.

UW EIGEN WEG VOLGEN. EN DE HELE WERELD MEENEMEN.

Communicatie, informatie en entertainment – met Services & Apps van BMW ConnectedDrive ervaart u mobiliteit in een geheel nieuwe dimensie.

Lees meer

EMERGENCY CALL.

De Emergency Call – een in iedere BMW standaard aanwezige functie – brengt zo nodig automatisch een verbinding met de dichtstbijzijnde hulpcentrale tot stand via het BMW Callcenter – zonder gebruik van uw eigen mobiele telefoon. Behalve de actuele locatie van de auto worden ook gegevens over de ernst van het ongeval doorgegeven. De Emergency Call kan ook handmatig worden geactiveerd, bijvoorbeeld om andere verkeersdeelnemers te helpen.

Emergency Call.

X1 ConnectedDrive

CONNECTED DRIVE SERVICES.

De uitrusting ConnectedDrive Services vormt de basis voor intelligente diensten van BMW ConnectedDrive, die u onderweg voorzien van een uitgebreid informatie-, entertainment- en serviceaanbod.
Dit omvat ook BMW Online, dat toegang verschaft tot actuele, op uw positie gebaseerde informatie zoals weer en nieuws, evenals een online zoekfunctie powered by Google™ of Office-functies. Daarnaast kunnen services zoals informatie over brandstofprijzen, parkeerinformatie, reis- en hotelgids individueel worden samengesteld in het menu 'Toepassingen'.
Eveneens inclusief is het comfortabele, veilige en onbeperkte gebruik van geselecteerde smartphone apps. De uitrusting ConnectedDrive Services biedt toegang tot de BMW ConnectedDrive Store, waar services en apps zoals Real Time Traffic Information, Remote Services, Online Entertainment of de Personal Assistant Service eenvoudig te activeren, verlengen en geheel volgens uw individuele behoeften samen te stellen zijn. ConnectedDrive Services omvat daarnaast nog tal van andere opties, waardoor elke rit een belevenis wordt.

ConnectedDrive Services.

  • Apple CarPlay® voorbereiding

    Dankzij de Apple CarPlay® voorbereiding kunt u ook tijdens het rijden comfortabel en draadloos gebruik maken van een compatible iPhone®.Daarmee kunnen smartphone-content en functies zoals muziek, iMessages/SMS, telefonie, Siri en geselecteerde Third Party Apps via de bedieningselementen van de BMW en spraaksturing bediend en weergegeven worden. Afhankelijk van de uitrusting van de BMW gebeurt dit via de iDrive Controller of via spraaksturing.

COMFORT TELEFOONVOORBEREIDING MET DRAADLOZE OPLAADMOGELIJKHEID.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock* met draadloze oplaadfunctie. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WLAN Hotspot-voorbereiding.

*Universele, draadloze smartphone-laders alleen verkrijgbaar voor daarvoor geschikte smartphones. Draadloze oplaadmogelijkheden voor niet-compatible smartphones zijn online verkrijgbaar, of bij uw BMW dealer.

WLAN HOTSPOT.

De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WLAN Hotspot met LTE-standaard, die tegen betaling verbinding met het internet mogelijk maakt. Zo kan in de BMW met geschikte eindapparaten op het internet worden gesurft en content opgeroepen, e-mails bewerkt en muziek en video's gestreamd. Daarmee kunt u ook onderweg genieten van een fascinerende internetervaring met maximale LTE-standaard.

Daarvoor kunnen diverse eindapparaten zoals laptops, tablets en mobiele telefoons van diverse fabrikanten worden gebruikt. In totaal kunt u tien eindapparaten tegelijkertijd met de WLAN Hotspot verbinden.

De verbinding loopt via de vast in de BMW ingebouwde SIM-kaart en een bijbehorend betaaltarief voor de service HotSpot Drive van Telekom. Wanneer er geen LTE-netwerk beschikbaar is schakelt het systeem automatisch over op andere beschikbare standaards.

Lees meer

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Met Real Time Traffic Information (RTTI) beschikt u onderweg in de BMW op elk moment over actuele verkeersinformatie. Nauwkeurige gegevens over locatie en duur van de verkeershinder worden nagenoeg in real time weergegeven om te informeren over de actuele verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen en de belangrijkste verkeersaders in steden. Praktische adviezen over mogelijke omleidingen helpen u om zo snel en efficiënt mogelijk uw bestemming te bereiken. Daarnaast waarschuwt Hazard Warning bijvoorbeeld bij ernstige ongevallen en zware regen. Gevaarlijke situaties worden weergegeven op de kaart in het Control Display. Bij het naderen van een gevaarlijke situatie verschijnt bovendien een waarschuwingsmelding.

Als databronnen fungeren o.a. geanonimiseerde bewegingsprofielen uit GPS-gegevens van voertuigvloten, smartphone apps en politiemeldingen, maar ook terugkerende verkeerspatronen zoals forensenverkeer.

De verkeerssituatie wordt gevisualiseerd door de wegen in groen, geel, oranje of rood weer te geven. Voorwaarden voor gebruik van Real Time Traffic Information zijn de uitrustingen ConnectedDrive Services en BMW navigatiesysteem Professional.

REMOTE SERVICES.

Met Remote Services en de BMW Connected App (beschikbaar in de Apple App Store) kunnen diverse functies van uw BMW op afstand worden bediend, zoals het ver- en ontgrendelen van de portieren.
Bovendien biedt de app net als de BMW ConnectedDrive portal de mogelijkheid om informatie met betrekking tot uw BMW op te vragen, zoals de actieradius of de status van ramen en portieren. Daarmee bent u ook op afstand steeds volledig geïnformeerd over uw BMW en heeft u alle informatie gemakkelijk en overzichtelijk bij de hand.
Het informatieaanbod wordt gecompleteerd met weergave van de actuele locatie van uw BMW. Voor gebruik van de functies is een eenmalige activering van de Remote Services in de BMW ConnectedDrive portal vereist op www.bmw-connecteddrive.nl.

Remote Services.

INTERNET.

INTERNET.

Met de extra-uitrusting Internet heeft u via het hoge-resolutie Control Display van uw BMW toegang tot internet. Net als op de pc thuis heeft u alle online informatie tot uw beschikking met volledige UMTS-snelheid. Het invoeren van de URL gaat eenvoudig en comfortabel via de iDrive Controller of extra snel via uw eigen favorietenlijst. Met de bij deze uitrusting horende data flatrate kunt u in het hele land (geen roaming) rechtstreeks vanuit uw BMW comfortabel surfen op het internet. Daarbij fungeert het Control Display als weergavescherm.

PERSONAL ASSISTANT SERVICE.

Onderweg alle door u gewenste praktische informatie en tips opvragen en ontvangen – de Personal Assistant Service van BMW ConnectedDrive maakt het mogelijk. Via deze comfortabele dienst komt u met één druk op de knop in contact met een medewerker van het BMW Callcenter, die onderweg als personal assistant voor u klaarstaat. Of u nu een bepaald restaurant, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een nachtapotheek zoekt – de medewerker van het BMW Callcenter vindt het adres en stuurt de betreffende gegevens op verzoek direct door naar het navigatiesysteem van uw BMW. Onafhankelijk van uw mobiele telefoon is de Personal Assistant Service in binnen- en buitenland, 24 uur per dag, zeven dagen per week en zonder verdere kosten beschikbaar.

Personal Assistant Service.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X1 nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het brandstofverbruik van de BMW X1 varieert tussen de 4,3 en 6 l/100 km en de CO₂-emissie varieert tussen de 114 en 136 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.