DE BMW X1. TWINPOWER TURBO MOTOREN.

EMOTIONELE BESLISSINGEN RATIONEEL NEMEN.

De innovatieve BMW TwinPower Turbo motoren in de BMW X1 combineren vermogen met efficiency. Hier wacht u een heel scala aan motoren met innovatieve turbodrukvulling en de nieuwste inspuittechnologie. Zo staat ook in de nieuwste generatie diesel- en benzinemotoren vooral één ding centraal: plezier in het autorijden.

Lees meer

BMW TWIN POWER TURBO BENZINEMOTOREN.

De nieuwste generatie van de BMW TwinPower Turbo benzinemotoren overtuigt door dynamische prestaties en uitstekende respons – ook bij lage motortoerentallen. Tegelijk zijn ze efficiënter, met lagere emissies en betere prestaties dan hun voorgangers. De nieuwste brandstofinspuitingstechniek en de volledig variabele klepbediening inclusief dubbele VANOS, gecombineerd met de modernste turbotechnologie, vormen een mijlpaal in de ontwikkelingsstrategie van BMW EfficientDynamics. Het resultaat is een bijzonder efficiënte aandrijving, die de gerenommeerde performance van BMW motoren onderstreept. De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor is meermaals onderscheiden met de Engine of the Year Award, en versterkt zo zijn wereldwijde reputatie wat betreft dynamische stroomvoorziening, extreem soepele draai-eigenschappen en indrukwekkende efficiency. De motoren uit de BMW EfficientDynamics familie onderscheiden zich door een zeer succesvol technologieconcept en worden in vrijwel alle benzineversies toegepast.

BMW TWIN POWER TURBO DIESELMOTOREN.

De nieuwste generatie BMW TwinPower Turbo dieselmotoren weerspiegelt de consequente toepassing van de kerngedachte van BMW EfficientDynamics: optimale waarden in zuinigheid, vermogensrendement en draai-eigenschappen combineren met een laag brandstofverbruik. Wat betreft hun efficiency en dynamiek zijn ze boven iedere twijfel verheven. Daarbij doen de innovatieve BMW TwinPower Turbo dieselmotoren hun werk met bijzonder lage emissie en weinig wrijving. Dat garandeert maximaal rijplezier. De dieselmotoren in het BMW EfficientDynamics motorengamma met hun lichtgewicht aluminium constructie beschikken over turbocompressie met variabele turbinegeometrie. Common rail-inspuiting van de nieuwste generatie is verantwoordelijk voor de brandstofinspuiting.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X1 varieert tussen de 4,3 en 6,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 114 en 155 g/km. Data op basis van peildatum 01-02-2019.