DE BMW X1 PLUG-IN HYBRIDE.

DE BMW X1 PLUG-IN HYBRIDE.

VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

DE BMW X1 PLUG-IN HYBRIDE.VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

Leverbaar vanaf

€ 50.057,00

Netto bijtelling vanaf

€ 330,00

De BMW X1 Plug-in Hybride behoort tot de nieuwste generatie BMW Plug-in-Hybrides. Zijn innovatieve Plug-in Hybride aandrijving voldoet aan de hoogste eisen voor rijdynamiek en efficiëntie. Door de combinatie van de eDrive elektromotor en 3-cilinder benzinemotor rijdt u elektrisch als het ú uitkomt. Zoals elke dag naar uw werk. En zet u het intelligente eDrive systeem van de BMW X1 xDrive25e op AUTO, dan zorgt deze in alle situaties voor de meest ideale combinatie van de twee aandrijfsystemen.

DE BMW X1 PLUG-IN HYBRIDE.

De innovatieve technologieën van de BMW X1 xDrive25e op een rij.

De BMW X1 xDrive25e Plug-in Hybride combineert een krachtige elektromotor met een efficiënte verbrandingsmotor. Dit zorgt voor dynamische prestaties en een laag brandstofverbruik. De kenmerken spreken voor zich: 162* kW (220* pk) systeemvermogen, tot 57 km volledig elektrische actieradius en een gemiddeld brandstofverbruik van 1,9 liter per 100 km. Ontdek de basistechnologieën van dit geavanceerde aandrijvingsconcept.

*Tijdelijk piekvermogen 170 kW (231 pk). De duur van het piekvermogen neemt toe met dalende omgevingstemperatuur (ca. 5 seconden bij +25 °C, tot ca. 40 seconden bij -20 °C). Dit maakt een versnelling van 0-100 km/u in 6,9 seconden mogelijk.

BMW X1 xDrive25e autoconcept

Algemeen autoconcept.

De BMW X1 xDrive25e voldoet met zijn state-of-the-art Plug-in Hybride aandrijving aan de hoogste eisen voor wat betreft rijdynamiek en efficiëntie. De combinatie van de eDrive elektromotor en 3-cilinder benzinemotor biedt opwindende rijprestaties en het BMW kenmerkende rijplezier. In volledig elektrische modus rijdt de auto zelfs lokaal emissievrij.
BMW X1 xDrive25e intelligent energiemanagement

Intelligent energiemanagement.

Intelligent energiemanagement is een van de hoofdpijlers van het BMW eDrive concept. Dit systeem coördineert het samenspel tussen alle BMW aandrijvingscomponenten met de elektromotor, om zo de best mogelijke efficiëntie te combineren met geweldige rijdynamiek en om de elektrische actieradius te vergroten.
BMW X1 xDrive25e eDrive modi

eDrive modi.

Met de eDrive knop kan worden gekozen tussen drie verschillende elektrische aandrijvingsmodi: bij het starten van de auto wordt standaard de AUTO eDrive modus geactiveerd. De volledig elektrische aandrijvingsmodus MAX eDrive zorgt voor een groter elektrisch aandrijvingsvermogen. In de SAVE BATTERY modus wordt het laadniveau van de accu tijdens het rijden op 90% gehouden.
BMW X1 xDrive25e eDrive Remote Services

eDrive Remote Services.

Is de accu voldoende geladen voor een ritje naar de stad en zijn daar genoeg laadstation? Met eDrive Remote Services vindt u via de BMW Connected app op uw smartphone gemakkelijk de antwoorden op zulke vragen. U kunt ook van een afstand de temperatuur bedienen, uw auto vergrendelen of de koplampen laten seinen.
BMW X1 xDrive25e actieradius

Actieradius.

De BMW X1 xDrive25e biedt uitmuntende prestaties en efficiëntie en zorgt daarmee voor het BMW kenmerkende rijplezier. De vooruitstrevende BMW eDrive technologie maakt een puur elektrische actieradius van tot wel 57 kilometer mogelijk en zorgt tegelijkertijd voor een beduidend lagere CO₂ emissie.
BMW X1 xDrive25e aansluiting voor extern opladen

Aansluiting voor extern opladen.

De aansluiting voor het extern opladen van de hoogvoltage-accu is geplaatst achter de klep op het linker voorpaneel van de auto. Dit beschermt het stopcontact tegen omgevingsinvloeden. Een LED display geeft de huidige laadstatus aan.
BMW X1 xDrive25e Plug-in Hybride aandrijving

Plug-in Hybride aandrijving.

De innovatieve Plug-in Hybride aandrijving combineert een efficiënte verbrandingsmotor met een krachtige elektromotor. Het bijzonder hoge systeemvermogen dat daarmee wordt bereikt biedt het actieradiuscomfort van een verbrandingsmotor, terwijl het ook mogelijk is om lokaal emissievrij te rijden.
BMW X1 xDrive25e Brake Energy Regeneration

Brake Energy Regeneration.

De Brake Energy Regeneration laat de dynamo stroom genereren wanneer de bestuurder het gas loslaat of remt – kinetische energie wordt zo omgezet in elektrische energie en benut om de accu op te laden.

DE VOORDELEN VAN PLUG-IN HYBRIDE.

t

MINDER BELASTING. VOOR U EN HET KLIMAAT.

Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe minder u uitstoot en hoe beter het is voor het milieu. Daar komt bij dat de overheid de BPM-tarieven baseert op de CO2-uitstoot van het voertuig, wat in het geval van een BMW Plug-in Hybride zeer gunstig uitpakt. Daarnaast betaalt u minder motorrijtuigenbelasting en geeft u minder uit aan brandstof. Zo bent u goed voor het klimaat én uw portemonnee.
t

SLIMME SYSTEMEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

Iedere BMW Plug-in Hybride heeft zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor en schakelt zo efficiënt mogelijk tussen deze aandrijvingen. Daarbij wordt slim gebruik gemaakt van uw locatie- en navigatiegegevens. Natuurlijk kunt u ook handmatig schakelen tussen de verschillende modi. Het BMW eDrive aandrijvingsconcept zorgt voor extra indrukwekkende rijdynamiek.
w

EMISSIEVRIJ RIJDEN IN DE STAD.

Met de eDrive knop kan worden gekozen tussen drie verschillende elektrische aandrijvingsmodi: bij het starten van de auto wordt standaard de AUTO eDrive modus geactiveerd. In de SAVE BATTERY modus wordt het laadniveau van de accu tijdens het rijden op 90% gehouden. En de volledig elektrische aandrijvingsmodus MAX eDrive zorgt voor een groter elektrisch aandrijvingsvermogen, waardoor u lokaal zelfs emissievrij rijdt. Ideaal voor al uw ritjes in de stad.
w

ELEKTRISCH RIJDEN ALS HET Ú UITKOMT.

In een BMW Plug-in Hybride rijdt u vaker elektrisch dan u denkt. Het volledig elektrische bereik is groot genoeg voor al uw woon-werkverkeer. Zo kiest u zelf de momenten waarop u elektrisch wilt rijden, én profiteert u van de extra actieradius en andere voordelen van een verbrandingsmotor.
MEER BMW X1.

MEER BMW X1.

Ontdek alles over de BMW X1 zoals het design, de kenmerken en uitrustingsvarianten als de Model xLine, Model Sport Line en Model M Sport. Met zijn hoogstaand comfort, hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën is hij optimaal voorbereid op ieder avontuur.
OVER BMW PLUG-IN HYBRIDE.

OVER BMW PLUG-IN HYBRIDE.

In de nieuwste generatie Plug-in-Hybride modellen van BMW rijdt u elektrisch als het ú uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens al uw woon-werkverkeer. Bepaalde modellen schakelen in een aantal grote steden zelfs automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus*. Zo rijdt u veel vaker elektrisch dan u misschien denkt. Maar altijd met het rijplezier waar BMW bekend om staat.

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X1 xDrive25e varieert tussen de 1,7 en 7,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 39 en 176 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.