UW NIEUWE BMW X1.

ONBEZORGD RIJPLEZIER: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe BMW X1 te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. U ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.
Nieuwe BMW X1 kopen, leasen of financieren
Nieuwe BMW X1 kopen

Samenstellen.

Stel uw nieuwe BMW X1 volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW X1 Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW X1 volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X1 Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW X1 zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW X1 te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X1 financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW X1 te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X1 prijslijst en brochure

BMW X1 BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW X1 via de post ontvangen? Vraag de brochure en prijslijst hier aan. Of download de prijslijst als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

Voor BMW rijders.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
Tijdelijk aanbod BMW X1

Tijdelijk aanbod BMW X1.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW X1.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X1 varieert tussen de 4,3 en 6,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 114 en 155 g/km. Data op basis van peildatum 01-02-2019.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.