De BMW X3

DE BMW X3. ALTIJD VERBONDEN.

NAADLOOS VERBONDEN.

DE BMW X3. ALTIJD VERBONDEN.

NAADLOOS VERBONDEN.

DE BMW X3. ALTIJD VERBONDEN.NAADLOOS VERBONDEN.

Onderweg met vrienden en met de wereld verbonden zijn, exclusieve services en slimme apps gebruiken, e-mails openen en versturen of via WiFi op internet surfen – de BMW X3 vestigt zijn eigen klasse wat betreft connectiviteit en comfort. Het innovatieve bedieningsconcept creëert op elk moment een perfecte eenheid van bestuurder en auto. Het resultaat is een rijbeleving die maatstaven vestigt – maximaal gericht op wat u wenst en een nieuwe stap op weg naar autonoom rijden. Tegelijk definiëren ultramoderne assistentiesystemen een nieuw maximum aan veiligheid en verminderde belasting van de bestuurder. Zo kunt u zich concentreren op de essentie: uw plezier achter het stuur.

OOG OP DE ESSENTIE.

Toonaangevend bedieningsconcept.

Het nieuwe bedieningsconcept van de BMW X3 overtuigt met een superieure intuïtieve gebruikersinterface. De duidelijke indeling van de bedieningselementen en extreem korte afstanden tussen deze en het stuur tillen de rijbeleving naar een nieuw niveau. Specifieke functies zijn te bedienen via de intelligente BMW spraaksturing of BMW Gesture en Touch Control. Bewegingen zoals 'swipen' of 'wijzen' in het herkenningsgebied boven de middenconsole zijn voldoende om bijvoorbeeld telefoonoproepen aan te nemen of het navigatiesysteem te bedienen.

BMW Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder op de voorruit. Zo kan de aandacht continu optimaal op de weg en het verkeer worden gericht. Zo worden onder meer (uitrustingsafhankelijk) de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

12-inch multifunctioneel instrumentenpaneel.

Het multifunctionele instrumentenpaneel met Black Panel-technologie en een schermdiagonaal van 12 inch zorgt voor een indrukwekkende visuele omlijsting van de rijbeleving. Drie verschillende weergaven en hun specifieke kenmerken, elk grafisch en in kleur aangepast, zijn herkenbaar in de instrumentencombinatie: ECO PRO, COMFORT en SPORT.

VERBONDEN MET UW LEVEN.

BMW CONNECTED.

BMW Connected is uw persoonlijke mobiliteitsassistent waarmee u altijd stipt op tijd en ontspannen uw bestemmingen bereikt en die u naadlozer dan ooit verbindt met uw BMW – waar u zich ook bevindt. Met Remote 3D View kunt u op uw smartphone in 3D-weergave de omgeving van uw BMW X3 bekijken. En Hazard Preview waarschuwt u in realtime voor mogelijke gevaren en brengt u veilig op uw bestemming.

BMW WLAN Hotspot.

De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WLAN Hotspot met LTE-standaard, die tegen betaling verbinding met het internet mogelijk maakt. Deze loopt via de vast in de BMW ingebouwde SIM-kaart en een bijbehorend betaaltarief van Vodafone.

BMW CONNECTED +.

Met BMW Connected+ geniet u van vrijheid van een geheel nieuw niveau – ook als u onderweg bent en ongeacht de uitdagingen die het dagelijks leven voor u in petto heeft. Uw persoonlijke Command Center in de auto presenteert op het juiste moment en gebundeld op één plek informatie die op u is afgestemd. Ongeacht of u uw aankomsttijden in realtime wilt delen met vrienden en familie, tankstops wilt inplannen of de plaatsen van uw meetings die u heeft opgeslagen in de agenda van uw smartphone wilt overdragen naar uw navigatiesysteem. De BMW X3 is zijn en uw tijd steeds een stuk vooruit. Zodat u ontspannen uw bestemmingen bereikt.

Verstuur bestemming naar auto

Deel uw aankomsttijd

Navigeer van deur tot deur

Verstuur bestemming naar auto

Deel uw aankomsttijd

Navigeer van deur tot deur

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  • Gemiddeld verbruik van 5,0 liter tot 8,4 liter/100 km (20 tot 11,9 km/liter), met een CO2- emissie van 132 tot 193 g/km.

  • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

    Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

    De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.