De BMW X3

DE BMW X3. ALTIJD VERBONDEN.

NAADLOOS VERBONDEN.

DE BMW X3. ALTIJD VERBONDEN.

NAADLOOS VERBONDEN.

DE BMW X3. ALTIJD VERBONDEN.NAADLOOS VERBONDEN.

Onderweg met vrienden en met de wereld verbonden zijn, exclusieve services en slimme apps gebruiken, e-mails openen en versturen of via WiFi op internet surfen – de BMW X3 vestigt zijn eigen klasse wat betreft connectiviteit en comfort. Het innovatieve bedieningsconcept creëert op elk moment een perfecte eenheid van bestuurder en auto. Het resultaat is een rijbeleving die maatstaven vestigt – maximaal gericht op wat u wenst en een nieuwe stap op weg naar autonoom rijden. Tegelijk definiëren ultramoderne assistentiesystemen een nieuw maximum aan veiligheid en verminderde belasting van de bestuurder. Zo kunt u zich concentreren op de essentie: uw plezier achter het stuur.

Lees meer

OOG OP DE ESSENTIE.

Toonaangevend bedieningsconcept.

Het nieuwe bedieningsconcept van de BMW X3 overtuigt met een superieure intuïtieve gebruikersinterface. De duidelijke indeling van de bedieningselementen en extreem korte afstanden tussen deze en het stuur tillen de rijbeleving naar een nieuw niveau. Specifieke functies zijn te bedienen via de intelligente BMW spraaksturing of BMW Gesture en Touch Control. Bewegingen zoals 'swipen' of 'wijzen' in het herkenningsgebied boven de middenconsole zijn voldoende om bijvoorbeeld telefoonoproepen aan te nemen of het navigatiesysteem te bedienen.
Lees meer

BMW Head-Up Display.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder op de voorruit. Zo kan de aandacht continu optimaal op de weg en het verkeer worden gericht. Zo worden onder meer (uitrustingsafhankelijk) de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.
Lees meer

12-inch multifunctioneel instrumentenpaneel.

Het multifunctionele instrumentenpaneel met Black Panel-technologie en een schermdiagonaal van 12 inch zorgt voor een indrukwekkende visuele omlijsting van de rijbeleving. Drie verschillende weergaven en hun specifieke kenmerken, elk grafisch en in kleur aangepast, zijn herkenbaar in de instrumentencombinatie: ECO PRO, COMFORT en SPORT.
Lees meer

VERBONDEN MET UW LEVEN.

BMW CONNECTED.

BMW Connected is uw persoonlijke mobiliteitsassistent waarmee u altijd stipt op tijd en ontspannen uw bestemmingen bereikt en die u naadlozer dan ooit verbindt met uw BMW – waar u zich ook bevindt. Met Remote 3D View kunt u op uw smartphone in 3D-weergave de omgeving van uw BMW X3 bekijken. En Hazard Preview waarschuwt u in realtime voor mogelijke gevaren en brengt u veilig op uw bestemming.
Lees meer

BMW WLAN Hotspot.

De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WLAN Hotspot met LTE-standaard, die tegen betaling verbinding met het internet mogelijk maakt. Deze loopt via de vast in de BMW ingebouwde SIM-kaart en een bijbehorend betaaltarief van Vodafone.
Lees meer

BMW CONNECTED +.

Met BMW Connected+ geniet u van vrijheid van een geheel nieuw niveau – ook als u onderweg bent en ongeacht de uitdagingen die het dagelijks leven voor u in petto heeft. Uw persoonlijke Command Center in de auto presenteert op het juiste moment en gebundeld op één plek informatie die op u is afgestemd. Ongeacht of u uw aankomsttijden in realtime wilt delen met vrienden en familie, tankstops wilt inplannen of de plaatsen van uw meetings die u heeft opgeslagen in de agenda van uw smartphone wilt overdragen naar uw navigatiesysteem. De BMW X3 is zijn en uw tijd steeds een stuk vooruit. Zodat u ontspannen uw bestemmingen bereikt.

Verstuur bestemming naar auto

Deel uw aankomsttijd

Navigeer van deur tot deur

Verstuur bestemming naar auto

Deel uw aankomsttijd

Navigeer van deur tot deur

BMW M PERFORMANCE.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X3 nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de 4,9 en 9,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 128 en 207 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.