De BMW X3

DE BMW X3. DESIGN EN UITRUSTINGEN.

EEN METGEZEL OP ELKE MISSIE: KRACHTIGE ESTHETIEK.

DE BMW X3. DESIGN EN UITRUSTINGEN.

EEN METGEZEL OP ELKE MISSIE: KRACHTIGE ESTHETIEK.

DE BMW X3. DESIGN EN UITRUSTINGEN.EEN METGEZEL OP ELKE MISSIE: KRACHTIGE ESTHETIEK.

Een beeld dat doet verlangen naar avontuur. De markante vormtaal van de BMW X3 geeft een nieuwe interpretatie van zelfverzekerdheid en onafhankelijkheid. Harmonieuze proporties, krachtige contouren en de extreme nadruk op de breedte van de voor- en achterzijde versmelten tot een markante verschijning – die ook indrukwekkend wordt voortgezet in het nieuw vormgegeven, exclusieve interieur. Kortom: met zijn veelzijdige uitrustingsmogelijkheden biedt de BMW X3 voor elke ambitie de passende uitstraling.

Lees meer

PERFECT ZICHT OP ALLE WEGEN. ZELFS ALS DIE ER NIET ZIJN.

De adaptieve LED-koplampen omvatten dim- en grootlicht, evenals richtingaanwijzers in full-LED-technologie. Verder omvat deze uitrusting BMW Selective Beam (antiverblindings-grootlichtassistent), hoekverlichting, dagrijverlichting en adaptieve bochtverlichting met variabele lichtregeling en zorgt hij voor een optimale verlichting van de rijbaan en beter zicht in het donker. Aan de achterzijde bevinden zich sculpturaal gevormde, driedimensionale full-LED achterlichten in de voor BMW typerende L-vorm, die de auto een nog dynamischer uitstraling verlenen. Voor een krachtige verschijning zowel overdag als 's nachts.

BLIJFT RUSTIG. ZELFS IN EEN STORM.

Modern akoestiekdesign.

BLIJFT RUSTIG. ZELFS IN EEN STORM.

Modern akoestiekdesign.

Een ontspannen, luxueuze sfeer: het duidelijk verbeterd akoestisch comfort maakt het interieur van de BMW X3 tot een exclusieve stilteruimte, zelfs bij hoge snelheden. Het hoogwaardig akoestisch glas reduceert zowel windgeruis als andere geluiden van buitenaf merkbaar.

Lees meer

"De perfect door stijlvolle oppervlakken omringde, intelligente detailoplossingen creëren veel ruimte voor een actieve leefstijl."
OLIVER HEILMER, HEAD OF INTERIOR DESIGN BMW AUTOMOBILE

KLAAR VOOR NIEUWE AVONTUREN: DE SPECIALIZED FOR BMW E-BIKE.

Op zoek naar uitdagingen heeft de BMW X3 nu een gelijkgestemde gevonden: de SPECIALIZED for BMW e-bike. Een sportieve, elektrische mountainbike van topklasse, waarvan de motor en accu volledig zijn geïntegreerd in het frame. De fiets is uitgerust met drie verschillende rijstanden om zelfs extreme uphill- en downhilltrajecten te kunnen afleggen en nog meer hoogtemeters te maken. En met de speciaal ontwikkelde SPECIALIZED Mission Control app kunt u uw ritten altijd zo plannen dat de accu voldoende is opgeladen voor de hele route. Die laadt u overigens eenvoudig op in de BMW X3 met het speciaal ontwikkelde laadsnoer. Voor rijplezier van het hoogste niveau – op elk terrein.
Verkrijgbaar bij uw BMW en SPECIALIZED dealer.

DE ACCESSOIRES VOOR ELKE MISSIE.

Ook wat betreft accessoires getuigt de BMW X3 van fascinerende veelzijdigheid. Of u nu zijn sportieve karakter onderstreept, of wilt profiteren van meer opbergruimte of nog meer praktische functies: met de originele BMW accessoires past hij zich perfect aan uw levensstijl aan. De hoogwaardige selectie varieert van de ruime dakbox, expressieve wielen en vloermatten, tot de moderne fietsendrager.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X3 nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de 4,9 en 9,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 128 en 207 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.