De BMW X3

DE BMW X3 M40i.

INTENSE VRIJHEID.

BMW MPerformance

DE BMW X3 M40i.

INTENSE VRIJHEID.

DE BMW X3 M40i.INTENSE VRIJHEID.

Jaagt de hartslag omhoog: aangedreven door een indrukwekkende 354 pk (260 kW) en uitgerust met de onmiskenbare genen van de M Performance familie gaat de BMW X3 M40i tot aan de limiet. Zijn adembenemende dynamiek, de hoge nauwkeurigheid in de handling en de hoge rijstabiliteit op elke ondergrond maken hem tot de onomstreden leider in zijn klasse.

Lees meer

VOOR EEN FLINKE EXTRA STOOT ADRENALINE.

VOOR EEN FLINKE EXTRA STOOT ADRENALINE.

Compromisloze kracht en pure acceleratie: de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor in de BMW X3 M40i katapulteert de auto in een indrukwekkende 4,8 seconden van 0 naar 100 km/h. Een maximaal koppel van 500 Nm en de directe respons van de motor creëren een geheel nieuwe rijbeleving. Adrenalinekick inbegrepen.

Lees meer

OPGEWASSEN TEGEN ELKE UITDAGING.

OPGEWASSEN TEGEN ELKE UITDAGING.

Krachtig, dynamisch en adembenemend wendbaar. De rijbeleving in de BMW X3 M40i verenigt pure performance met intenser rijplezier. Geoptimaliseerd om elke uitdaging aan te gaan. Alle componenten van deze auto zijn consequent ontworpen voor hoge prestaties. Uitmuntende stuureigenschappen, het sportief afgestemde M sportonderstel en de extreem dynamische vierwielaandrijving brengen het imposante vermogen van de motor altijd soepel op de weg. Het M sportremsysteem brengt de gebalde kracht zo nodig razendsnel tot stilstand. Ervaar de uiterst nauwkeurige handling en maximale tractie.

Lees meer

EEN BOEIEND GEZICHT.

De BMW X3 M40i fascineert op slag met de accentkleur Cerium Grey, die exclusief is voorbehouden aan de M Performance modellen. Zo overtuigt de indrukwekkende voorzijde met een markante nierengrille in Cerium Grey en vergrote luchtinlaten. De achterzijde inspireert met krachtige dubbele uitlaateindpijpen aan beide zijden in Chrom Schwarz. Afgerond wordt het boeiende totaalbeeld door de spiegelkappen in accentkleur en de exclusieve 21-inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaak styling 718 M.

HET EXCLUSIEVE INTERIEURDESIGN VAN DE BMW X3 M40i.

Het interieur van de BMW X3 M40i vormt de expressie van zijn compromisloze prestatiegerichtheid. Al voordat u plaatsneemt vestigen de exclusieve dorpellijsten met M Performance modelaanduiding de aandacht op het sportieve DNA van deze auto. De op de bestuurder afgestemde cockpit overtuigt met de korte afstand tussen het stuur en alle belangrijke functies. Daarbij verschijnt alle voor de bestuurder relevante informatie op het moderne dashboard met digitale modelaanduiding. En de sportstoelen met bekleding in hoogwaardig leder vormen een constante bron van inspiratie met hun perfecte ergonomie en sportief-elegante uitstraling.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

BMW MPerformance

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

Ondanks al hun sportiviteit getuigen M Performance modellen met een aangescherpt design van opmerkelijke stijl en maken indruk met een krachtige aandrijving die in elke serie de hoogste prestaties levert. Bovendien leveren ze maximale rijdynamiek, zonder afbreuk te doen aan het comfort. BMW M Performance modellen. Of kortweg: nog intenser rijplezier.

Lees meer

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X3 nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de 4,9 en 9,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 128 en 207 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.