DE BMW X3 PLUG-IN HYBRIDE

DE BMW X3
PLUG-IN HYBRIDE.

VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

DE BMW X3 <br>PLUG-IN HYBRIDE.VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

Leverbaar vanaf

€ 62.307,00

Netto bijtelling vanaf

€ 413,00

De BMW X3 Plug-in Hybride behoort tot de nieuwste generatie BMW Plug-in-Hybrides. Hij combineert het sportieve karakter van een BMW X3 met een laag verbruik en verbeterde prestaties. Zijn state-of-the-art Plug-in Hybride aandrijving voldoet aan de hoogste eisen voor rijdynamiek en efficiëntie. Door de combinatie van de eDrive elektromotor en de 4-cilinder-in-lijn benzinemotor rijdt u elektrisch als het ú uitkomt. Zoals elke dag naar uw werk.

FUTURISTISCH WENDBAAR.

De BMW X3 xDrive30e.

De BMW X3 xDrive30e combineert het beste van twee werelden: de dynamiek en efficiency van een elektromotor met het bereik en comfort van een verbrandingsmotor. Een plug-in hybride als SUV met intelligente technologieën en dynamische acceleratie, die een wenbare rijervaring biedt.

BMW X3 xDrive30e in bocht
BMW X3 xDrive30e, Driving Experience Control

Driving Experience Control.

Met de Driving Experience Control kan de bestuurder altijd kiezen uit de vier rijprogramma's ECO PRO, COMFORT, SPORT en SPORT+. De programma’s beïnvloeden elk op hun eigen manier de aansturing van de aandrijflijn en de instellingen van het onderstel. Zo is rijprogramma ECO PRO ingesteld op een maximaal efficiënt rijgedrag en een comfortabele afstelling van het onderstel, terwijl rijprogramma SPORT+ tot 30 kW extra vermogen levert, waarbij sportieve rijdynamiek voorop staat.
BMW X3 xDrive30e, Hybrid-specifike instrumentenpaneel

Hybrid-specifiek instrumentenpaneel.

Met het specifieke Plug-in Hybrid instrumentenpaneel heeft de bestuurder steeds alle relevante gegevens omtrent de innovatieve plug-in hybride aandrijflijn in het zicht. De vermogensweergave van de elektromotor bijvoorbeeld is even gemakkelijk af te lezen als de laadstatus, de puur elektrische actieradius en de gecombineerde actieradius.
BMW X3 xDrive30e, Laadklep incl. laadstatus

Laadklep incl. laadstatus.

De oplaadaansluiting voor het extern opladen van de hoogvoltage-accu bevindt zich achter een klep in het carrosseriepaneel linksvoor. Daardoor is de oplaadaansluiting tegen weersinvloeden beschermd. De actuele laadstatus is af te lezen aan een LED-weergave.
BMW X3 xDrive30e, Plug-in hybride aandrijving

Plug-in hybride aandrijving.

De innovatieve Plug-in Hybride aandrijflijn combineert een efficiënte verbrandingsmotor met een krachtige elektromotor. Dit resulteert in een bijzonder hoog systeemvermogen en biedt zowel het comfort van de grote actieradius van een verbrandingsmotor als de mogelijkheid om lokaal emissievrij te rijden.
BMW X3 xDrive30e, akoestische voetgangerbescherming

Akoestische voetgangerbescherming.

Met de akoestische voetgangersbescherming maakt de BMW bij snelheden tot 30 km/u een aangenaam geluid om andere verkeersdeelnemers te waarschuwen voor de naderende auto. Deze waarschuwingsfunctie wordt automatisch geactiveerd bij het starten van de auto.
BMW X3 xDrive30e, eDrive Remote Services

eDrive Remote Services.

Is de laadstatus voldoende voor een ritje naar de stad, vind ik daar een laadpaal? Met eDrive Remote Services is dat comfortabel via de BMW Connected App op te smartphone te controleren. Bovendien kan de bestuurder op afstand de temperatuur regelen, de auto afsluiten en zo nodig het lichtsignaal bedienen.

DE VOORDELEN VAN PLUG-IN HYBRIDE.

t

MINDER BELASTING. VOOR U EN HET KLIMAAT.

Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe minder u uitstoot en hoe beter het is voor het milieu. Daar komt bij dat de overheid de BPM-tarieven baseert op de CO2-uitstoot van het voertuig, wat in het geval van een BMW Plug-in Hybride zeer gunstig uitpakt. Daarnaast betaalt u minder motorrijtuigenbelasting en geeft u minder uit aan brandstof. Zo bent u goed voor het klimaat én uw portemonnee.
t

SLIMME SYSTEMEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

Iedere BMW Plug-in Hybride heeft zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor en schakelt zo efficiënt mogelijk tussen deze aandrijvingen. Daarbij wordt slim gebruik gemaakt van uw locatie- en navigatiegegevens. Natuurlijk kunt u ook handmatig schakelen tussen de verschillende modi. Het BMW eDrive aandrijvingsconcept zorgt voor extra indrukwekkende rijdynamiek.
w

EMISSIEVRIJ RIJDEN IN DE STAD.

Uw BMW X3 Plug-in Hybride* herkent dat hij een BMW eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDrive Zone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen. In Nederland zijn er eDrive Zones in onder meer Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. *Beschikbaar op de BMW X3 vanaf maart 2021.
w

ELEKTRISCH RIJDEN ALS HET Ú UITKOMT.

In een BMW Plug-in Hybride rijdt u vaker elektrisch dan u denkt. Het volledig elektrische bereik is groot genoeg voor al uw woon-werkverkeer. Zo kiest u zelf de momenten waarop u elektrisch wilt rijden, én profiteert u van de extra actieradius en andere voordelen van een verbrandingsmotor.
BMW eDrive Zones

BMW eDRIVE ZONES.

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Uw BMW Plug-in Hybride* herkent automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een volledig elektrische rijmodus.
MEER BMW X3.

MEER BMW X3.

Ontdek alles over de BMW X3 zoals het design, de kenmerken en uitrustingsvarianten als de Model xLine, Model Luxury Line en Model M Sport. Bovendien is er een groot aantal uitrustingsmogelijkheden op het gebied van design, rijdynamiek, bestuurderassistentie en connectivity mogelijk.
OVER BMW PLUG-IN HYBRIDE.

OVER BMW PLUG-IN HYBRIDE.

In de nieuwste generatie Plug-in-Hybride modellen van BMW rijdt u elektrisch als het ú uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens al uw woon-werkverkeer. Bepaalde modellen schakelen in een aantal grote steden zelfs automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus*. Zo rijdt u veel vaker elektrisch dan u misschien denkt. Maar altijd met het rijplezier waar BMW bekend om staat.

* eDrive Zones zijn beschikbaar op de Plug-in Hybride modellen van de BMW 3 Serie, de BMW 7 Serie en de BMW X5. En ook op de BMW 5 Serie vanaf productie juli 2020 en de BMW X3 vanaf maart 2021.

Lees meer

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 xDrive30e varieert tussen de 1,7 en 7,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 39 en 176 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.