BMW X3 aanschaffen

BMW X3.
AANSCHAF EN SERVICE.

ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG.

BMW X3.
AANSCHAF EN SERVICE.

ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG.

BMW X3. <br>Aanschaf en service.ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG.

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW X3 vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW X3 kopen

Samenstellen.

Stel uw nieuwe BMW X3 volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW X3 financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW X3 te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X3 Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW X3 zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW X3 te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW X3 Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW X3 volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW 1 Serie 5-deurs prijslijst en brochure

BMW X3 BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW X3 via de post ontvangen? Vraag de brochure en prijslijst hier aan. Of download de prijslijst als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

Voor BMW rijders.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

     

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de 4,9 en 8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 128 en 183 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.