De BMW X3

DE BMW X3. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

GRENZELOOS – TOT AAN DE FINISH.

DE BMW X3. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

GRENZELOOS – TOT AAN DE FINISH.

DE BMW X3. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.GRENZELOOS – TOT AAN DE FINISH.

De BMW X3 heeft een duidelijke missie: dynamiek en veiligheid onvoorwaardelijk verenigen. Daarom biedt de BMW X3 in elke situatie, ook bij slechte weersomstandigheden of een gladde ondergrond, maximaal rijcomfort en duidelijk meer veiligheid. Andere kenmerken van deze uitmuntende rijbeleving zijn een hoog koppel en een indrukwekkende acceleratiekracht en dynamiek. Anders gezegd: in de BMW X3 houdt de weg pas op waar u dat wilt.

Lees meer

INDRUKWEKKENDE KRACHT.

INDRUKWEKKENDE KRACHT.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor van de nieuwste generatie biedt dankzij uiterst geavanceerde technologieën, zoals een turbocompressor met variabele turbinegeometrie en common rail-inspuiting, zowel een hoog vermogen als voorbeeldig lage verbruikswaarden. Hij levert 195 kW (265 pk) en genereert een indrukwekkend maximum koppel van 620 Nm.

Lees meer

LEVERT WEINIG WEERSTAND. OM SNELLER VOORUIT TE KOMEN.

LEVERT WEINIG WEERSTAND. OM SNELLER VOORUIT TE KOMEN.

De BMW X3 heeft dankzij zijn intelligente lichtgewicht constructie duidelijk aan ballast verloren en bereikt door exact op elkaar afgestemde aerodynamische maatregelen een geoptimaliseerde luchtweerstandswaarde. Beide factoren hebben een positief effect op de uiterst lichtvoetige dynamiek, de efficiency en het brandstofverbruik. Bijzonder vermeldenswaardig zijn het design van de achterzijde met gedefinieerde achterspoilerlip, de aerodynamisch geoptimaliseerde buitenspiegels en de Air Curtains in de voorbumper. Uniek is de luchtklepregeling van de Active Air Stream nierengrille – bij een geringe behoefte aan koelende lucht blijft automatisch een luchtklep gesloten en dat verbetert de aerodynamica nog verder.

Lees meer

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Met BMW EfficientDynamics haalt u meer uit elke liter brandstof: meer vermogen, meer efficiency en meer rijplezier. Pure dynamiek dankzij innovatieve technische maatregelen die het verbruik verlagen en tegelijk het rijplezier vergroten – standaard in elke BMW.

Lees meer

CONNECTIVITY EN ASSISTENTIESYSTEMEN.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X3 nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X3 varieert tussen de 4,9 en 9,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 128 en 207 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.