DE BMW X4. COMFORT EN VEILIGHEID.

SLAAT EEN GOED FIGUUR – ZOWEL VAN BINNEN ALS VAN BUITEN.

Een bijzonder royaal interieur: aan de buitenkant maakt de BMW X4 indruk met de elegante daklijn van een coupé, binnenin verrast hij met hoge functionaliteit en comfort. De achterbank kan standaard in de verhouding 40:20:40 worden neergeklapt, wat betekent dat de beschikbare ruimte flexibel is in te delen al naar gelang de situatie.

COMFORT ACCESS.

COMFORT ACCESS.

Innovatief bedieningscomfort - met het systeem Comfort Access kunt u uw BMW X4 comfortabel openen en starten zonder dat u de sleutel ter hand hoeft te nemen. Zodra u in de buurt van uw BMW komt, herkent Comfort Access de sleutel die u bij u heeft (bijvoorbeeld in uw broekzak of koffer). Na automatische ontgrendeling van het portier kunt u instappen en met de Start/Stop-knop de motor starten.

Comfort Access omvat ook de Smart Opener-functie: hierbij herkent een geïntegreerde sensor een korte, gerichte voetbeweging onder de achterbumper, waarop de bagageklep zonder aanraking opent of sluit.

Door identificatie van de sleutel is de veilige werking van Comfort Access altijd gegarandeerd.

GEVOEL VAN RUIMTE.

Het interieur van de BMW X4 blijkt ondanks zijn coupélijn buitengewoon riant en functioneel. Want niet alleen zijn hoogwaardige interieur, maar ook praktische opbergmogelijkheden en voldoende ruimte voor alle passagiers zorgen voor een comfortabel gevoel van ruimte. Zijn functionaliteit wordt geïllustreerd door kenmerken als vijf zitplaatsen, de standaard in de verhouding 40:20:40 neerklapbare achterbank en een bagageruimte met een volume dat van 500 tot 1.400 l kan worden uitgebreid. De afdekking voor de bagageruimte en het optionele opbergpakket met details zoals bagagenetten, bevestigingsrails of een omkeerbare vloermat voegen extra comfort en dagelijkse eigenschappen toe aan deze niet alledaagse auto.

INTERIEURVOORVERWARMING.

De interieurvoorverwarming met timer-functie maakt het mogelijk om bij lagere buitentemperaturen het interieur van de BMW alvast op de gewenste temperatuur te brengen zonder de motor te starten. Het systeem voorkomt zo ook dat de ruiten nog bevroren of beslagen zijn wanneer u wilt wegrijden.

 

De regeling en activering van de standverwarming gaat via de afzonderlijke afstandsbediening, de BMW Remote App of de iDrive Controller. Een waterverwarmingsapparaat fungeert als warmtebron en krijgt energie via het brandstofsysteem. Ook de koude motor wordt via het koelsysteem voorverwarmd. Dit zorgt voor een verlaging van het brandstofverbruik tijdens de warmloopfase. De interieurvoorverwarming kan worden geactiveerd op een vooraf ingesteld tijdstip bij een buitentemperatuur lager dan 15° C, of door deze rechtstreeks in te schakelen bij elke temperatuur. Bij hogere temperaturen zorgt de interieurvoorventilatie voor een koeler interieur.

ZONDER AANRAKING TE OPENEN BAGAGEKLEP.

Wanneer u na een dagje shoppen met volle handen voor uw BMW staat en de bagageruimte wilt openen, is het lastig om eerst te moeten zoeken naar de sleutel. In dergelijke situaties helpt het innovatieve Comfort Access systeem, dat het openen van de bagageklep zonder aanraking mogelijk maakt. Een korte, gerichte voetbeweging onder de achterbumper van de BMW laat de bagageklep openen. Daarvoor hoeft u alleen maar de autosleutel bij u te hebben, bijvoorbeeld in uw jaszak. De bagageklep ontgrendelt en zwaait automatisch open. Om personen te kunnen herkennen, zijn op verschillende hoogtes sensoren in de achterbumper aangebracht die de voetbeweging registreren. Deze innovatieve functie van BMW ConnectedDrive vergroot het bedieningscomfort bij het beladen van de bagageruimte van uw BMW X4.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.