DE BMW X4. ALTIJD VERBONDEN.

UW EIGEN WEG VOLGEN. EN DE HELE WERELD MEENEMEN.

Overtuigend, direct, veelzijdig – kenmerken die zowel van toepassing zijn op de BMW X4 als op BMW ConnectedDrive. Met deze uitrustingen beschikt u over de modernste mogelijkheden op het gebied van communicatie, informatie en entertainment. Welke u wilt gebruiken, is helemaal aan u.

CONNECTED DRIVE SERVICES.

De uitrusting ConnectedDrive Services vormt de basis voor het gebruik van de persoonlijke digitale mobiliteitsassistent BMW Connected in de auto, evenals van de intelligente diensten van BMW ConnectedDrive, die u onderweg voorzien van een uitgebreid informatie-, entertainment- en serviceaanbod.

 

Dit omvat ook BMW Online, dat toegang verschaft tot actuele, op uw locatie gebaseerde informatie zoals weer en nieuws, evenals een online zoekfunctie powered by Google™ of Office-functies. Daarnaast kunt u services en features zoals parkeerinformatie, reis- en hotelgids in het ConnectedDrive menu zonder uw smartphone direct in uw BMW gebruiken.


Eveneens geïntegreerd is het comfortabele en onbeperkte gebruik van geselecteerde smartphone apps. De uitrusting ConnectedDrive Services biedt bovendien toegang tot de BMW ConnectedDrive Store, waar services en apps op elk moment eenvoudig te activeren, verlengen en geheel volgens uw individuele behoeften samen te stellen zijn. ConnectedDrive Services omvat daarnaast nog tal van andere opties, waardoor elke rit een belevenis wordt.

MUSIC ENTERTAINMENT.

Onderweg in uw BMW kunt u veel beleven. En omdat de juiste soundtrack elk traject tot een belevenis maakt, zijn er muziek-apps die in elke situatie de passende song afspelen. Zo kunt u voor de rit naar het werk, een middagje shoppen of de vakantiereis een eigen radiozender samenstellen, uw selectie maken uit tal van luisterboeken of uw eigen muziek streamen – rechtstreeks in uw BMW met de uitrusting ConnectedDrive Services.

PERSONAL ASSISTANT SERVICE.

Wie altijd al wilde weten hoe het voelt om een persoonlijke butler tot zijn beschikking te hebben, krijgt daartoe nu de kans: met de Personal Assistant Service van BMW ConnectedDrive. Want via deze comfortabele dienst legt u met één druk op de knop contact met onze medewerkers van het BMW Callcenter, die onderweg als 'personal assistant' voor u klaarstaan. Of u nu een bepaald restaurant, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een avondapotheek zoekt – de medewerker van het BMW Callcenter vindt wat u zoekt en stuurt de betreffende adresgegevens op verzoek direct door naar het navigatiesysteem van uw BMW M4 Coupé. Onafhankelijk van de mobiele telefoon is de Personal Assistant Service in binnen- en buitenland 24 uur per dag, zeven dagen per week en zonder verdere kosten beschikbaar. Gebruik van deze diensten vereist de uitrusting ConnectedDrive Services.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Met de als origineel BMW accessoire leverbare BMW Car Hotspot kunnen uw passagiers ook tijdens het rijden op elk moment op internet surfen met hun smartphone, tablet of laptop. Installatie van de hotspot gaat eenvoudig en snel dankzij de snap-in adapter in de middenarmsteun. Tot acht eindapparaten ontvangen zo highspeed internet met de nieuwe draadloze communicatiestandaard LTE (Long Term Evolution). WiFi in uw BMW zorgt voor snellere dataverzending, betere ontvangst, minder elektromagnetische storingen en langere batterijduur. Bovendien is het tot 30 minuten buiten de auto te gebruiken.

NAVIGATION ASSISTANT.

Met de Navigation Assistant beschikt u onderweg in de BMW op elk moment over actuele verkeersinformatie. Het verzendt precieze details over locatie en duur van opstoppingen, zo goed als in real time. Als databronnen fungeren o.a. bewegingsprofielen uit het mobiele telefoonnetwerk, GPS-gegevens van voertuigvloten, smartphone apps en politiemeldingen. Deze gegevens worden zo nauwkeurig verwerkt dat files tot op enkele meters nauwkeurig te lokaliseren zijn. Zo kan RTTI in real-time informeren over de actuele verkeerssituatie op snelwegen, autowegen en provinciale wegen en bovendien adviseren over efficiënte omleidingen.

 

Gebruik van deze diensten vereist de uitrusting ConnectedDrive Services.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.