Nieuwe BMW X4 M40i

DE BMW X4 M40i.

PERFORMANCE TOT IN HET DETAIL.

BMW MPerformance

DE BMW X4 M40i.

PERFORMANCE TOT IN HET DETAIL.

DE BMW X4 M40i.PERFORMANCE TOT IN HET DETAIL.

Als het om topprestaties gaat, maken kleine details vaak een groot verschil. Dat bewijst de BMW X4 M40i met een uitmuntende performance en wendbaarheid, waarmee u ook uitdagende rijsituaties met gemak het hoofd kunt bieden. Deze ongeëvenaarde onverstoorbaarheid dankt hij vooral aan zijn 354 pk (260 kW)/500 Nm sterke M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor, de innovatieve lichtgewicht constructie en het adaptieve M onderstel.

Lees meer

CONCURRENTIEVERSLINDER.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

CONCURRENTIEVERSLINDER.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Gelijke tred houden was nog nooit zo moeilijk – voor de concurrenten. Want de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor geeft de concurrentie dankzij de TwinScroll turbocompressor, de volledig variabele klepregeling Valvetronic en de directe benzine-inspuiting High Precision Injection met 354 pk (260 kW) het nakijken. Dat zorgt voor een maximaal koppel van 500 Nm, een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 4,8 seconden – en vooral voor een nog grotere voorsprong op de concurrenten.

Lees meer

PERFORMANCE-PERFECTIONIST.

De rijdynamische eigenschappen van de BMW X4 M40i.

PERFORMANCE-PERFECTIONIST.

De rijdynamische eigenschappen van de BMW X4 M40i.

Wie steeds weer nieuwe uitdagingen aangaat, kan maar beter goed voorbereid zijn. Daarom is de BMW X4 M40i in absolute topvorm. Het bijzonder nauwkeurig afgestemde M sportonderstel en de Variable Sport Steering zorgen voor een uiterst precieze handling. Het standaard M sportremsysteem, de vierwielaandrijving BMW xDrive en het M sportdifferentieel verbeteren de dynamische eigenschappen van de auto in zowel lengte- als dwarsrichting. Gemaakt voor het vestigen van nieuwe maatstaven.

Lees meer
 • Adaptief M onderstel

  Het adaptieve M onderstel past zich automatisch continu aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden aan. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – van comfortabel tot bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.

 • Variable Sport Steering

  De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuuruitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl, en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan.

 • BMW xDrive inclusief M sportdifferentieel

  De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook een onder- en oversturen in bochten. Het M sportdifferentieel optimaliseert de tractie en rijstabiliteit bij hoge rijdynamiek en op ongelijkmatige ondergrond.

TOPVORM IN ZIJN BESTE VORM.

De voor M Performance modellen specifieke designkenmerken onderstrepen de exclusiviteit van de BMW X4 M40i in één oogopslag. Vergrote luchtinlaten, alsmede in Ceriumgrau uitgevoerde buitenspiegelkappen en nierengrille maken de sportieve ambities direct duidelijk. 21-inch lichtmetalen M Performance wielen zorgen voor een sterke uitstraling, terwijl exclusieve trapeziumvormige uitlaateindpijpen in zwart chroom een onuitwisbare indruk achterlaten. De M badges op de voorschermen en de modelaanduiding aan de achterzijde, eveneens in Ceriumgrau, ronden het atletische totaalbeeld af.

ACHTEROVER LEUNEN EN AAN KOP GAAN.

Het standaard Model M Sport verleent de BMW X4 M40i een dynamiek waar ook de rest van het interieur van doortrokken is. Van het met leder beklede M stuur en de specifieke M Performance instrumenten via interieurlijsten tot de M voetsteunen – sportiviteit tot in het kleinste detail.

Lees meer

Toonaangevend in elk opzicht.

Het met leder beklede multifunctionele M stuur met M logo en geïntegreerde bestuurdersairbag is uitgevoerd in 3-spaak styling. Met een stuurwielrand in leder Walknappa Schwarz met zwart stiksel en extra profilering voor de duimen zorgt het voor een sportief direct stuurgevoel.
Lees meer

Uitmuntend in functie en design.

De individueel instelbare sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier worden gekenmerkt door tal van instelmogelijkheden, waaronder de hoek en breedte van de rugleuning en de hoek en diepte van de zitting. Dankzij hogere wangen van zitting en rugleuning en de geprononceerde zijwangen bieden ze uitstekende ergonomie en zijdelingse steun.
Lees meer

Sportieve kenmerken met uitstraling.

Het voorste deel van de middenconsole is voorzien van een M badge in kleur in plaats van de modelserie-aanduiding, wat de sportieve ambiance in het interieur onderstreept en verwijst naar de buitengewone rijdynamische kwaliteiten van het BMW M Performance model.
Lees meer

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW X4 nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

DE PRESTATIEMAATSCHAPPIJ.

De M Performance modellen.

DE PRESTATIEMAATSCHAPPIJ.

De M Performance modellen.

DE BMW X4. FOTO EN VIDEO.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW X4 (2)(3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,4-9,2
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 142-213

  De waarden voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik zijn vastgesteld op basis van de voorgeschreven meetprocedure VO (EU) 2007/715 in de versie die geldt voor typegoedkeuring van de auto. De waarden hebben betrekking op de standaarduitvoering voor Nederland, de weergegeven marge houdt rekening met verschillen in de gekozen wiel- en bandenmaat en de optionele uitrusting en kan tijdens de configuratie veranderen.

  De waarden voor de met (2) gemarkeerde modellen zijn voorlopig.

  De waarden voor de met (3) gemarkeerde modellen zijn al op basis van de nieuwe WLTP-richtlijn vastgesteld en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

  De CO2-efficiëntiewaarden worden bepaald volgens de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de actuele versie en zijn gebaseerd op de brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van de NEDC voor classificering.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.