Prijs BMW X4

DE BMW X4. PRIJS EN BROCHURE.

ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG.

DE BMW X4. PRIJS EN BROCHURE.

ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG.

DE BMW X4. PRIJS EN BROCHURE.ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG.

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW BMW X4 vraagt u hier de brochure aan inclusief prijslijst. De prijslijst bevat altijd de meest actuele prijzen, inclusief alle opties en accessoires.

BMW X4 prijslijst en brochure

Aanmelden nieuwsbrief.

Wilt u meer informatie over de BMW X4? Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Veelgestelde vragen.

 • Wanneer komt de nieuwe BMW X4?

  De nieuwe BMW X4 staat 14 juli 2018 in de showroom. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

 • Wat zijn de prijzen van de nieuwe BMW X4?

  De prijzen van de nieuwe BMW X4 zijn nog niet bekend. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de brochure van de nieuwe BMW X4 beschikbaar?

  Er is op dit moment nog geen brochure beschikbaar. De gedrukte brochure wordt in april verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de nieuwe BMW X4 te configureren?

  Er is op dit moment nog geen configurator beschikbaar. De volledige configurator wordt rond 7 maart 2018  verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de nieuwe BMW X4 te bestellen?

  De BMW X4 is momenteel nog niet te bestellen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wat is de levertijd van de nieuwe BMW X4?

  De eerste klantorders worden geproduceerd in juni 2018. Informeer bij uw BMW dealer voor de actuele levertijd.