De BMW X5

DE BMW X5. COMFORT.

AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN.

DE BMW X5. COMFORT.

AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN.

DE BMW X5. COMFORT.AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN.

Rijplezier is ook een kwestie van comfort. In de BMW X5 kunt u op elk moment genieten van het hoogste zitcomfort, de perfecte soundtracks en het allerbeste entertainment.

FUNCTIONALITEIT.

Veel plaats en plaats voor veel. Grote of zware spullen meenemen is in de BMW X5 geen enkel probleem, dankzij de diverse handige en ruimtebesparende features.Zowel binnenin als aan de buitenkant is de BMW X5 uiterst veelzijdig. Neem bijvoorbeeld de achterklep in twee delen: het bovenste deel van de klep opent ver omhoog en maakt het eenvoudig om lichtere, kleinere objecten in en uit te laden. De onderste klep vormt geopend een platform in het verlengde van de bagagevloer, zodat bagage snel is neer te zetten en vervolgens is door te schuiven. Daarbij komt de trekhaak, die niet alleen een aanhangerlast van 2.700 tot 3.500 kg aankan, afhankelijk van de motor. maar ook optimale veiligheid biedt: de aanhanger-stabiliteitscontrole herkent gevaarlijke pendelbewegingen en stelt de remmen van BMW X5 en de oplooprem van de aanhanger in werking om snel de stabiliteit terug te krijgen.

Ook in het ruime interieur draait het om veelzijdigheid. De achterbank is in de verhouding 40 : 20 : 40 neerklapbaar, zodat de beschikbare ruimte optimaal is in te delen voor inzittenden en bagage. Voor kleinere en grotere spullen is het optionele opbergpakket een uitkomst. Daarin zijn onder meer een brillenvak, alsmede een haakje, netten en bevestigingsrails (niet voor BMW X5 xDrive40e iPerformance) met ogen in de bagageruimte inbegrepen.

COMFORT.

Feelgoodfactor gegarandeerd: comfort en functies in de BMW X5.

COMFORT.

Feelgoodfactor gegarandeerd: comfort en functies in de BMW X5.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUND SOUND SYSTEM.

Het Bang & Olufsen High End Surround Sound System met nieuwe Dirac Dimensions signaalverwerking creëert een levendige akoestiek, voor een voortreffelijk geluid.

Daarvoor zorgen zestien luidsprekers met een vermogen van 1.200 watt, inclusief een automatisch omhoogschuivende centerspeaker in het dashboard van de BMW X5. Deze speaker met Acoustic Lens Technology is er voor de middentonen en levert een consistent geluid op elke zitplaats op.Er zijn twee settings om uit te kiezen: Studio voor een loepzuiver authentiek geluid en Expanded voor een gesimuleerde vergroting van de akoestische ruimte. De verlichting van de individuele luidsprekerroosters vervolmaakt de audiovisuele beleving. 

Het Bang & Olufsen High End Surround Sound System is alleen leverbaar in combinatie met de extra-uitrusting TV-functie of BMW navigatiesysteem Professional.

MULTIFUNCTIONEEL INSTRUMENTENPANEEL.

Het multifunctionele instrumentenpaneel met Black Panel-technologie en een schermdiagonaal van 10,25 inch zorgt voor een indrukwekkende weergave van de voor BMW kenmerkende ronde instrumenten. Tegelijk toont het informatie op maat, zodat de bestuurder zich kan concentreren op het autorijden en niet wordt afgeleid.

Drie verschillende weergaven en hun specifieke kenmerken, elk grafisch en in kleur aangepast, zijn herkenbaar in de instrumentencombinatie: ECO PRO, COMFORT en SPORT. Anders dan in rijprogramma COMFORT, dat grotendeels overeenkomt met de tot nu toe vertrouwde weergave, domineert in de ECO PRO Modus de kleur blauw, waarbij de nieuwe EfficientDynamics weergave met bonus-actieradius de bestuurder ondersteunt bij een zo efficiënt mogelijke rijstijl. Het rijprogramma SPORT is daarentegen herkenbaar aan een design met rode tinten en biedt specifieke weergaven voor snelheid en toerental.

Het multifunctionele instrumentenpaneel maakt ook de weergave van navigatie-informatie inclusief aanwijzingen van de Anticipatie-assistent, alsmede van entertainment- en telefoonlijsten mogelijk.

STOELEN.

Ongeacht waar u plaatsneemt in de BMW X5, u zit altijd eerste rang dankzij de verhoogde zitpositie voorin en de schijnbaar onbeperkte flexibiliteit achterin.
De bestuurder en voorpassagier in de BMW X5 genieten van de hogere stoelplaatsing die in BMW X modellen gebruikelijk is. Optioneel zijn voorin comfortstoelen geplaatst. Daarvan zijn het bovendeel van de rugleuning, de breedte van de rugleuning, de bovenbeensteunen en de hoofdsteunhoogte elektrisch instelbaar. Die instellingsmogelijkheden gaan spierspanning en vermoeidheid tegen en verhogen het algehele comfort.
De als optie verkrijgbare comfortstoelen achterin bieden een bijzonder hoog zitcomfort en zijn op tal van manieren individueel in te stellen. Zo is de hoek van de rugleuning van de twee buitenste zitplaatsen individueel in zes trappen verstelbaar met in totaal tien graden. Bovendien zijn de comfortstoelen in de verhouding 60:40 over 80 millimeter in lengterichting te verschuiven. Zo kunt u al naar gelang de actuele behoefte de been- dan wel de bagageruimte vergroten. De achterbankleuning kan ook geheel worden neergeklapt in de verhouding 40:20:40.

Voor nog meer flexibiliteit zorgt een derde zitrij, met twee apart opklapbare zitplaatsen in de rijrichting (optie).

ENTERTAINMENT SYSTEM PROFESSIONAL ACHTERIN.

ENTERTAINMENT SYSTEM PROFESSIONAL ACHTERIN.

Het beste entertainment.

De uitrusting Entertainment System Professional achterin biedt met twee onafhankelijke kleurenschermen optimaal entertainment op de zitplaatsen achterin de BMW. Dankzij een extra Blu-ray-speler achterin of via de HDMI-aansluiting achterin is het zelfs mogelijk om op elk van beide 10,2-inch schermen met een resolutie van 1.280 x 720 pixels een andere film weer te geven.

Naar keuze kunnen passagiers tv-programma's ontvangen, surfen op het internet en online features gebruiken (afhankelijk van de gekozen uitrusting, mobiele-telefooncontract vereist) of mp3-speler, spelconsoles en dergelijke aansluiten. Geluid wordt weergegeven via de luidsprekers of een koptelefoon, ook draadloos. Het Entertainment System Professional achterin wordt comfortabel middels een afstandsbediening bediend, of via individueel configureerbare tegels met live content voor Navigatie, Radio/Media, Communicatie, ConnectedDrive, Mijn BMW en Mededelingen. Zo kunnen passagiers op de zitplaatsen achterin zelfs een aanwezig navigatiesysteem bedienen voor routeplanning en suggesties voor navigatiebestemmingen.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Alle essentiële service en onderhoud inbegrepen.

Met BMW Service Inclusive zet u de eerste stap naar grenzeloos rijplezier. Want in dit servicepakket is alle essentiële service en onderhoud al inbegrepen.
Zo omvat BMW Service Inclusive voor een vastgelegde looptijd of aantal gereden kilometers alle service en onderhoud die uw BMW nodig heeft, zo vaak als nodig is. En dat met wereldwijde dekking. Inbegrepen zijn: motorolieservice inclusief bijvullen (voorwaarde: regelmatige motorolieservice bij een erkend BMW Service bedrijf), service microfilter, brandstoffilter, luchtfilter en bougies, remvloeistof verversen, voertuigcheck en overige diensten volgens het servicecontract.