DE BMW X5. CONNECTEDDRIVE.

COMBINEERT HET NUTTIGE MET HET AANGENAME.

Blijf ook onderweg up-to-date. Dankzij het Services & Apps-aanbod van BMW ConnectedDrive voor de BMW X5 reizen alle voor u belangrijke informatiebronnen en diensten met u mee.

CONNECTED DRIVE SERVICES.

De uitrusting ConnectedDrive Services vormt de basis voor het gebruik van de persoonlijke digitale mobiliteitsassistent BMW Connected in de auto, evenals van de intelligente diensten van BMW ConnectedDrive, die u onderweg voorzien van een uitgebreid informatie-, entertainment- en serviceaanbod.

Dit omvat ook BMW Online, dat toegang verschaft tot actuele, op uw locatie gebaseerde informatie zoals weer en nieuws, evenals een online zoekfunctie powered by Google™ of Office-functies. Daarnaast kunt u services en features zoals parkeerinformatie, reis- en hotelgids in het ConnectedDrive menu zonder uw smartphone direct in uw BMW gebruiken.

Eveneens geïntegreerd is het comfortabele en onbeperkte gebruik van geselecteerde smartphone apps. De uitrusting ConnectedDrive Services biedt bovendien toegang tot de BMW ConnectedDrive Store, waar services en apps op elk moment eenvoudig te activeren, verlengen en geheel volgens uw individuele behoeften samen te stellen zijn. ConnectedDrive Services omvat daarnaast nog tal van andere opties, waardoor elke rit een belevenis wordt.

PERSONAL ASSISTANT SERVICE.

Wilde u altijd al weten hoe het voelt om een persoonlijke butler tot uw beschikking te hebben? Dit is uw kans: ervaar service van een bijzonder kaliber met de Personal Assistant Service van BMW ConnectedDrive.Want via deze comfortabele dienst legt u met één druk op de knop contact met onze medewerkers van het BMW Callcenter, die onderweg als 'personal assistant' voor u klaarstaan.Of u nu een bepaald restaurant, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een nachtapotheek zoekt – de medewerker van het BMW Callcenter staat u te woord en stuurt de betreffende adresgegevens op verzoek direct door naar het navigatiesysteem van uw BMW M4 Coupé. Een tafel in een restaurant reserveren of een hotelkamer voor u boeken? Geen probleem! U kunt de Personal Assistant Service onafhankelijk van uw mobiele telefoon gebruiken, in binnen- en buitenland, 24 uur per dag en zeven dagen per week zonder extra kosten.

Gebruik van deze diensten vereist de uitrusting ConnectedDrive Services.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Het juiste nummer voor elke situatie, elke weg en elke stemming: met Online Entertainment heeft u in uw BMW X5 direct en onbeperkt toegang tot meer dan twaalf miljoen muzieknummers – zonder omwegen via andere apparaten zoals uw smartphone.

Hier vindt u het juiste nummer voor elke smaak. Met het aanbod van Online Entertainment kunt u bij een van de BMW muziekpartners een flatrate-account openen.

De muziek is niet alleen beschikbaar in uw BMW; u kunt het account ook op uw smartphone, en elk ander apparaat dat door de muziekpartner ondersteund wordt, gebruiken. En dit alles zonder additionele kosten in zes Europese landen: Frankrijk, Duitsland, Groot Brittannië, Italië, Nederland en Spanje. Voor gebruik is de extra-uitrusting ConnectedDrive Services vereist.

NAVIGATION ASSISTANT.

De Navigation Assistant voorziet u constant van up-to-date verkeersinformatie. Het verzendt precieze details over locatie en duur van opstoppingen, zo goed als in real time.Als databronnen fungeren o.a. bewegingsprofielen uit het mobiele telefoonnetwerk, GPS-gegevens van voertuigvloten, smartphone apps en politiemeldingen. Deze gegevens worden zo nauwkeurig verwerkt dat files tot op 500 m nauwkeurig te lokaliseren zijn. De Navigation Assistant is daarmee in staat u op de hoogte te houden van de verkeerssituatie op snelwegen, provinciale wegen, verschillende doorgaande wegen in de stad en op voorgestelde alternatieve routes.

Gebruik van deze diensten vereist de uitrusting ConnectedDrive Services.

REMOTE SERVICES.

Met Remote Services en de BMW Connected App (beschikbaar in de Apple App Store) kunnen diverse functies van uw BMW op afstand worden bediend, zoals het ver- en ontgrendelen van de portieren.

Bovendien biedt de app net als de BMW ConnectedDrive portal de mogelijkheid om informatie met betrekking tot uw BMW op te vragen, zoals de actieradius of de status van ramen en portieren. Daarmee bent u ook op afstand steeds volledig geïnformeerd over uw BMW en heeft u alle informatie gemakkelijk en overzichtelijk bij de hand. 

Het informatieaanbod wordt gecompleteerd met weergave van de actuele locatie van uw BMW. Voor gebruik van de functies is een eenmalige activering van de Remote Services in de BMW ConnectedDrive portal vereist op www.bmw-connecteddrive.nl.

EMERGENCY CALL.

De Emergency Call verleent 24 uur per dag snel en gericht hulp in noodsituaties. Gespecialiseerde medewerkers van het BMW Callcenter staan altijd voor u klaar in uw eigen taal, ook in het buitenland.Het systeem activeert een automatische noodoproep in geval van een zwaar ongeval waarbij de airbags worden opgeblazen, of wanneer door een ongeval de gordelspanners in werking zijn gesteld. Via een in de BMW geïntegreerde SIM-kaart – dus onafhankelijk van uw eigen mobiele telefoon – worden voor de hulpdiensten relevante gegevens zoals de exacte autopositie, informatie over de ernst van het ongeval en het letselrisico van de inzittenden verzonden naar het BMW Callcenter. Van daaruit wordt de dichtstbijzijnde hulpcentrale direct geïnformeerd en krijgt u telefonische assistentie tot de hulpverleners ter plaatse zijn.De noodoproep kan ook handmatig worden geactiveerd, bijvoorbeeld om andere verkeersdeelnemers te helpen.

INTERNET.

De internetuitrusting maakt het mogelijk om op het Control Display van uw BMW X5 websites te bekijken. Een URL invoeren gaat eenvoudig en praktisch met de iDrive Controller of, nog sneller, via het overzicht met favorieten.

 

Internetten via het Control Display werkt tot een snelheid van 7 km/h.

 

De internetfunctie is alleen beschikbaar in combinatie met ConnectedDrive Services.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.