De BMW X5.

DE BMW X5. DESIGN.

KRACHTIG EN EXPRESSIEF.

DE BMW X5. DESIGN.

KRACHTIG EN EXPRESSIEF.

Sterke karakters springen eruit. De BMW X5 vestigt direct de aandacht op zich. Ook in de hoogwaardige cockpit van de BMW X5 geniet u met volle teugen van elke kilometer. Dankzij de verhoogde zitpositie heeft u altijd goed zicht op de weg - en op de hoogwaardige materialen in het interieur.

 

DE BMW X5. DESIGN.KRACHTIG EN EXPRESSIEF.

Sterke karakters springen eruit. De BMW X5 vestigt direct de aandacht op zich. Ook in de hoogwaardige cockpit van de BMW X5 geniet u met volle teugen van elke kilometer. Dankzij de verhoogde zitpositie heeft u altijd goed zicht op de weg - en op de hoogwaardige materialen in het interieur.

 

EXTERIEURDESIGN VAN DE BMW X5.

Met zijn dynamische, stoere proporties is de derde generatie BMW X5 direct herkenbaar als BMW X model. Nieuwe designkenmerken benadrukken zijn daadkrachtige uitstraling en ongekende veelzijdigheid.Een belangrijke designeigenschap is de nadruk op een goede stroomlijn. Vorm en functie gaan harmonieus samen in de aerodynamische elementen aan de voor- en achterzijde en de flanken. Grote luchtinlaten, de Air Curtains in de voorbumper en de nieuw ontwikkelde Air Breather in beide voorspatborden: zij versterken het sportieve karakter en reduceren tegelijkertijd verbruik en emissie van de BMW X5.Ook aan de achterzijde is de aerodynamische vorm herkenbaar. De Aeroblades op de D-stijlen verbeteren de luchtstroming en maken de BMW X5 optisch breder.  


Aan de voorzijde zorgt de lage en brede vormgeving van de BMW nierengrille ervoor dat de BMW X5 atletisch oogt. Grille en koplampen zijn met elkaar verbonden, zodat zij optisch een geheel vormen en de grote spoorbreedte van de auto benadrukken. Dankzij de korte afstand van de A-stijlen tot aan de vooras schuift het visuele zwaartepunt naar voren, wat de vierwielaandrijving van de auto onderstreept. 

DESIGN.

De perfecte combinatie van krachtige dynamiek, uitgesproken sportiviteit en exclusieve elegantie − het design van de BMW X5.

DESIGN.

De perfecte combinatie van krachtige dynamiek, uitgesproken sportiviteit en exclusieve elegantie − het design van de BMW X5.

INTERIEURDESIGN.

Topkwaliteit leder, verfijnde oppervlakken, aangename verlichting en maximaal comfort. Geniet van het exclusieve interieur van de BMW X5.

  • Een elegante en prettige ambiance

    Terwijl de buitenkant van de BMW X5 uitblinkt door zijn indrukwekkende uitstraling, wordt het interieur gekenmerkt door elegantie. De horizontale lijnen en contrastrijke oppervlakken versterken het gevoel van ruimte. Een topklasse afwerking, prachtige materialen, een ruime keuze uit bekledingen en kleuren en een sfeervolle verlichting zorgen voor een onovertroffen omgeving.

  • Een overzichtelijk dashboard

    Overzichtelijkheid speelt een belangrijke rol in het interieur van de BMW X5. Zo biedt de verhoogde zitpositie, typerend voor de BMW X modellen, een goed zicht op de weg. Alle bedieningselementen zijn op de bestuurder gericht. Daaronder ook de iDrive Touch Controller in combinatie met het optionele BMW navigatiesysteem Professional en het vrijstaande Control Display. De standaard automatisch dimmende binnenspiegel verhoogt het comfort en de veiligheid nog meer.

AMBIANCE.

Wie in de BMW X5 plaatsneemt, ziet het meteen: ware perfectie toont zich in de som van alle details. Het royale en luxueuze interieur overtuigt door de zorgvuldig geselecteerde, perfect verwerkte materialen van de hoogste kwaliteit.

 

Fraaie ledersoorten passen in dit elegante decor en de individuele keuzemogelijkheden van de optionele ambianceverlichting voegen exclusiviteit toe.

Op tal van manieren elektrisch verstelbare comfortstoelen voor bestuurder en voorpassagier dragen bij aan bijzonder ontspannen en onvermoeibaar reizen, en zijn verkrijgbaar als extra-uitrusting. Het hoogwaardige, vrijstaande Control Display en het optionele Bang & Olufsen High End Surround Sound System met zijn fraaie akoestiek maken een rit in de BMW X5 tot een traktatie voor alle zintuigen.

LICHTDESIGN.

Het lichtpakket met talrijke LED-lichtbronnen verleent het interieur een stijlvolle ambiance die uitnodigt om te ontspannen. De welkomstverlichtingsfunctie met een tapijt van licht voor de auto verwelkomt de bestuurder. 

 

Ambianceverlichting onderstreept de lounge-achtige sfeer in het interieur. Negen voorgeprogrammeerde lichtdesigns in de kleuren blauw, wit en oranje vullen het gehele interieur met een weldadig ontspannende mix van directe en indirecte lichtbronnen. De extra lichtbronnen van de ambianceverlichting bevinden zich langs de interieurlijsten, in de voetenruimtes voor en achter, evenals in alle portiervakken en -bekledingen. Achterin zijn praktische leeslampjes geïnstalleerd. Extra LED-lichtbronnen voor het exterieur bieden daarnaast functioneel voordeel voor dagelijks gebruik, zoals de LED-omgevingsverlichting in de portiergrepen bij het in- en uitstappen.

ADAPTIEVE LED-KOPLAMPEN.

De adaptieve LED-koplampen met een op daglicht gelijkende lichtkleur passen de lichtverdeling automatisch aan snelheid en stuuruitslag aan.

 

De adaptieve LED-koplampen omvatten accentlichten, LED-lichtringen, dimfunctie, BMW Selective Beam (antiverblindings-grootlichtassistent), LED-mistlampen, hoekverlichting, richtingaanwijzers, dagrijverlichting en adaptieve bochtverlichting met variabele lichtverdeling. Alle functies zijn zonder uitzondering uitgevoerd in LED-technologie.

De lichtverdeling past zich automatisch aan de rijsnelheid aan en is afhankelijk van de stuuruitslag. De kleur van het licht lijkt op die van daglicht, samen met een optimale, homogene verlichting van de rijbaan biedt dit beter zicht en zorgt het ervoor dat rijden in het donker minder vermoeiend is. De vier LED-lichtringen zorgen voor een onmiskenbare uitstraling, ook overdag.