De BMW X5 M50d op een weg 's nachts in de stad

DE NIEUWE BMW X5 M50d.

DE WOLF JAAGT OP DE ROEDEL.

BMW M Performance

DE NIEUWE BMW X5 M50d.

DE WOLF JAAGT OP DE ROEDEL.

DE NIEUWE BMW X5 M50d.DE WOLF JAAGT OP DE ROEDEL.

De nieuwe BMW X5 M50d is een belevenis. De ingenieurs hebben een BMW X model geconstrueerd dat op het gebied van vermogen, dynamiek en wendbaarheid een nieuwe definitie geeft van het maakbare. Hij wordt aangedreven door een nog krachtigere M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor. Een kracht die door het adaptieve M onderstel Professional nauwkeurig op de weg wordt overgebracht. Een echt M Performance model – voor iedereen die meer verwacht.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 varieert tussen 6 en 8,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen 158 en 197 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.

Lees meer
De M Performance TwinPower Turbo  6-cilinder-in-lijn dieselmotor van de BMW X5 M50d

WORKAHOLIC.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor.

WORKAHOLIC.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor.

Een sterk karakter blijft zich steeds verder ontwikkelen. Dat geldt ook voor de nieuwe M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor met twee lagedruk- en twee hogedrukturbocompressoren. Het resultaat: nog meer vermogen, een zeer soepele respons en een koppel van 760 Nm, dat zich al bij lage toerentallen onmiskenbaar doet gelden. De bijzonder krachtige motor levert 294 kW (400 pk) en laat de BMW X5 M50d in slechts 5,2 seconden van 0 tot 100 km/h sprinten.

Lees meer
De nieuwe BMW X5 M50d laat zien wat een Sports Activity Vehicle met M genen en xDrive kan: ultieme dynamiek en wendbaarheid met optimale tractie bieden.
Jörn Sieke, productmanagement M modellen en BMW Individual
Interieur van de BMW X5 M50d met cockpit, dashboard en middenconsole
Instrumentenpaneel van de BMW X5 M50d in detail
Dorpellijsten met BMW Individual opschrift van de BMW X5 M50d

OP ELKE PLEK OP POLE POSITION.

Het interieur van de BMW X5 M50d vormt de essentie van sportiviteit en exclusiviteit. Het specifieke M logo op de dorpellijsten en het instrumentenpaneel doet het hart sneller slaan. De cockpit is optimaal op de bestuurder afgestemd, en het met leder beklede M sportstuur ligt perfect in de handen. Hoogwaardig afgewerkte materialen, zoals het fijne, optioneel leverbare BMW Individual leder Merino Tartufo van de stoelen, het optionele BMW Individual dashboard in leder en de interieurlijsten in Aluminium Mesh Effect dark, creëren een sportieve ambiance.

De BMW X5 M50d staat op de weg met op de achtergrond een nachtelijke skyline

ALLES ONDER CONTROLE.

Het onderstel van de BMW X5 M50d.

ALLES ONDER CONTROLE.

Het onderstel van de BMW X5 M50d.

Onderweg in de BMW X5 M50d merkt u meteen hoe een perfecte afstelling aanvoelt. Uitgekiende handling, kenmerkende wendbaarheid en maximale precisie – daarvoor hebben de ingenieurs het stuurgedrag en de eigenschappen van het onderstel nog verder geoptimaliseerd. Met de rijprogramma's Sport en Sport+ kan het optionele adaptieve M onderstel Professional nog strakker en sportiever worden gemaakt. In combinatie met de Integral Active Steering en xDrive zorgt dit voor een rijdynamiek die in deze klasse ongeëvenaard is.

Lees meer
Drie BMW M Performance modellen staan op nat asfalt

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

De M Performance modellen.

BMW MPerformance

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

De M Performance modellen.

Achteraanzicht van de BMW X5 M50d met op de achtergrond een nachtelijke skyline

FOTO EN VIDEO

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 varieert tussen de 1,7 en 10,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 39 en 238 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.