DE BMW X5 PLUG-IN HYBRIDE

DE BMW X5 PLUG-IN HYBRIDE.

VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

DE BMW X5 PLUG-IN HYBRIDE.VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

Leverbaar vanaf

€ 86.876,00

Netto bijtelling vanaf

€ 580,00

De BMW X5 Plug-in Hybride behoort tot de nieuwste generatie BMW Plug-in-Hybrides. Zijn karakter is aan zijn gezicht af te lezen – stoer, krachtig en elegant. En met een puur elektrische actieradius van nu 80 km verbreedt de BMW X5 zijn horizon. De nieuwe BMW X5 xDrive45e biedt u indrukwekkende prestaties, een karakteristieke sportieve uitstraling, offroad-vaardigheid en uitzonderlijke efficiëntie. Met andere woorden: hij heeft alles om te komen waar u wilt – wanneer u wilt en ook hoe u wilt.

BMW X5 xDrive45e G05 Mineralweiß metallic driekwart vooraanzicht

DE BMW X5 ALS PLUG-IN HYBRIDE.

Met een puur elektrische actieradius van nu 80 km verbreedt de BMW X5 Plug-in hybrid zijn horizon. Dit is mogelijk dankzij het BMW concept, waarbij intelligent energiemanagement een centrale rol speelt. Het zorgt voor een optimaal samenspel van alle aandrijvingscomponenten en optimaliseert met een anticiperende bedrijfsstrategie het rendement van de hybride aandrijving. Hierbij worden bijvoorbeeld aan de hand van navigatiegegevens trajecten berekend die het meest geschikt zijn voor het gebruik van de elektromotor of voor het opladen van de hoogvoltage-accu. De BMW X5 xDrive45e beschikt bovendien over verschillende aandrijfmodi waarmee de bestuurder veel invloed heeft op het reële verbruik. De hoogvoltage-accu kan heel eenvoudig worden opgeladen via een huishoudelijk stopcontact, met de BMW Wallbox of onderweg aan openbare laadpalen.

DE VOORDELEN VAN PLUG-IN HYBRIDE.

t

MINDER BELASTING. VOOR U EN HET KLIMAAT.

Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe minder u uitstoot en hoe beter het is voor het milieu. Daar komt bij dat de overheid de BPM-tarieven baseert op de CO2-uitstoot van het voertuig, wat in het geval van een BMW Plug-in Hybride zeer gunstig uitpakt. Daarnaast betaalt u minder motorrijtuigenbelasting en geeft u minder uit aan brandstof. Zo bent u goed voor het klimaat én uw portemonnee.
t

SLIMME SYSTEMEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

Iedere BMW Plug-in Hybride heeft zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor en schakelt zo efficiënt mogelijk tussen deze aandrijvingen. Daarbij wordt slim gebruik gemaakt van uw locatie- en navigatiegegevens. Natuurlijk kunt u ook handmatig schakelen tussen de verschillende modi. Het BMW eDrive aandrijvingsconcept zorgt voor extra indrukwekkende rijdynamiek.
w

EMISSIEVRIJ RIJDEN IN DE STAD.

Uw BMW X5 Plug-in Hybride herkent dat hij een BMW eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDrive Zone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen. In Nederland zijn er eDrive Zones in onder meer Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
w

ELEKTRISCH RIJDEN ALS HET Ú UITKOMT.

In een BMW Plug-in Hybride rijdt u vaker elektrisch dan u denkt. Het volledig elektrische bereik is groot genoeg voor al uw woon-werkverkeer. Zo kiest u zelf de momenten waarop u elektrisch wilt rijden, én profiteert u van de extra actieradius en andere voordelen van een verbrandingsmotor.
BMW eDrive Zones

BMW eDRIVE ZONES.

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Uw BMW Plug-in Hybride* herkent automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een volledig elektrische rijmodus.
MEER BMW X5.

MEER BMW X5.

Ontdek alles over de BMW X5 zoals het design, de kenmerken en uitrustingsvarianten als de Model xLine of M Sport. In welke uitvoering dan ook, de BMW X5 maakt altijd indruk met zijn krachtige voorkomen. U kunt ook profiteren van een uitgebreid aanbod van innovatieve digitale diensten en bestuurdersassistentiesystemen – voor de beste connectiviteit, maximale veiligheid en comfort.
OVER BMW PLUG-IN HYBRIDE.

OVER BMW PLUG-IN HYBRIDE.

In de nieuwste generatie Plug-in-Hybride modellen van BMW rijdt u elektrisch als het ú uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens al uw woon-werkverkeer. Bepaalde modellen schakelen in een aantal grote steden zelfs automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus*. Zo rijdt u veel vaker elektrisch dan u misschien denkt. Maar altijd met het rijplezier waar BMW bekend om staat.

* eDrive Zones zijn beschikbaar op de Plug-in Hybride modellen van de BMW 3 Serie, de BMW 7 Serie en de BMW X5. En ook op de BMW 5 Serie vanaf productie juli 2020 en de BMW X3 vanaf maart 2021.

Lees meer

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X5 xDrive45e is 1,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is 27. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.