DE BMW X6. COMFORT EN VEILIGHEID.

VERANDERT UW COCKPIT IN EEN VIP-LOUNGE.

Leun achterover en geniet. Want in de BMW X6 is er slechts één middelpunt: u. Dat begint al met de Comfort Access en wordt voortgezet in het ruime, verbluffend functionele interieur. En gaat naadloos verder met opties zoals het Bang & Olufsen High End Surround Sound System of het Entertainment System Professional achterin. Zo kunnen ook uw passagiers ontspannen genieten van elke rit.

Lees meer

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUND SOUND SYSTEM.

Het Bang & Olufsen High End Surround Sound System met nieuwe Dirac Dimensions signaalverwerking creëert een levendige akoestiek, voor een voortreffelijk geluid. Daarvoor zorgen zestien luidsprekers met een vermogen van 1.200 watt, inclusief een automatisch omhoogschuivende centerspeaker in het dashboard van de BMW X6. Deze speaker met Acoustic Lens Technology is er voor de middentonen en levert een consistent geluid op elke zitplaats op. Er zijn twee soundsettings om uit te kiezen: Studio voor een loepzuiver authentiek geluid en Expanded voor een gesimuleerde vergroting van de akoestische ruimte. De verlichting van de individuele luidsprekerroosters vervolmaakt de audiovisuele beleving.

FUNCTIONALITEIT.

Comfortzone: het interieur van de BMW X6 inspireert niet alleen met exclusieve materialen en uitzonderlijk design. Ook is er meer dan voldoende ruimte voor alle vijf passagiers. En ondanks dat de achterbank oogt als een elegante tweezitter, biedt hij plaats aan drie personen. In de BMW X6 bevinden zich talrijke praktische opbergmogelijkheden. Daartoe behoren onder meer grote opbergvakken in alle portieren en in de middenarmsteun achterin (onderdeel van het optionele opbergpakket), evenals een ruim vak onder de vloer van de bagageruimte. Voorin in de middenconsole zijn bovendien twee grote bekerhouders ondergebracht. Deze zijn in een handomdraai te verbergen met het afdekrolscherm. In de bekerhouders in de portieren passen flessen van max. 1,5 liter. Voor passagiers achterin bevinden zich twee bekerhouders in de middenarmsteun.

 • 40:20:40 gedeeld neerklapbare rugleuning

  Met rechtopstaande rugleuning van de achterbank is het volume van de bagageruimte van de BMW X6 al 580 liter. Naar behoefte kunt u de drie delen van de rugleuning neerklappen in de verhouding 40:20:40, om zo in een handomdraai over meer ruimte te beschikken. Als alle drie delen zijn neergeklapt bedraagt het volume van de bagageruimte maar liefst 1.525 liter.

 • Opbergpakket

  Wat uw plannen ook zijn: de BMW X6 is er klaar voor. De standaard hoge functionaliteit laat zich nog verder uitbreiden met het optionele opbergpakket. In het interieur behoort daartoe bijvoorbeeld ook een brillenvak in de hemelbekleding. In de bagageruimte zorgen een flexibel net, een multifunctionele haak links, een net op de linker klep in de bagageruimte evenals een spanband links en vier bevestigingsrails met ogen ervoor dat de bagagestukken niet kunnen verschuiven.

  De ideale aanvulling hierop: de ski- en snowboardtas Pro, die rechtstreeks aan de bevestigingsogen kan worden vastgezet. Deze is leverbaar in combinatie met het opbergpakket en maakt het veilige en schone transport van tot vier paar ski’s of drie snowboards mogelijk. Tegelijkertijd biedt de achterbank comfortabel plaats voor twee personen. De tas is eenvoudig te verwijderen en heeft wieltjes, zodat hij ook buiten de auto te gebruiken is. Hij is ruimtebesparend op te bergen in de bodem van het opbergvak

 • Trekhaak

  De trekhaak inclusief aanhangerstabiliteitscontrole is elektrisch onder de achterbumper weg te klappen. Afhankelijk van de motorisering bedraagt het toelaatbare aanhangergewicht maximaal 3.500 kg.

COMFORT ACCESS.

Innovatief bedieningscomfort: met het systeem Comfort Access kunt u alle portieren van uw BMW comfortabel openen en afsluiten zonder dat u de sleutel ter hand hoeft te nemen. Zodra u in de buurt van uw BMW komt, herkent Comfort Access de sleutel die u bij u draagt (bijvoorbeeld in uw broekzak of koffer), en zo is ook de bagageklep zonder aanraking te openen en te sluiten (Smart Opener). Na automatische ontgrendeling van de portieren inclusief bagageklep kunt u met de Start/Stop-knop de motor starten.

De uitrusting omvat bovendien de instapverlichting in de portiergrepen voor en achter aan de buitenzijde.

ZONDER AANRAKING TE OPENEN EN SLUITEN BAGAGEKLEP.

Wanneer u na een dagje shoppen met volle handen voor uw BMW staat en de bagageruimte wilt openen, is het lastig om eerst te moeten zoeken naar de sleutel. Dat is niet langer nodig dankzij het innovatieve Comfort Access, dat het mogelijk maakt om de bagageklep zonder aanraking te openen en te sluiten: een korte, gerichte voetbeweging onder de achterbumper en een sensor laat de bagageklep openen of sluiten.

Deze ontgrendelt en zwaait dan automatisch open. Om personen te kunnen herkennen, zijn op verschillende hoogtes sensoren in de achterbumper aangebracht die de voetbeweging registreren. Deze innovatieve functie van BMW ConnectedDrive vergroot het bedieningscomfort bij het beladen en sluiten van de bagageruimte van uw BMW X6. Toegang tot de bagageruimte wordt alleen verschaft wanneer het systeem op hetzelfde moment de autosleutel van de eigenaar identificeert.

ENTERTAINMENT SYSTEM PROFESSIONAL ACHTERIN.

De uitrusting Entertainment System Professional achterin biedt met twee onafhankelijke kleurenschermen optimaal entertainment op de zitplaatsen achterin de BMW. Dankzij een extra Blu-ray-speler achterin of via de HDMI-aansluiting achterin is het zelfs mogelijk om op elk van beide 10,2-inch schermen met een resolutie van 1.280 x 720 pixels een andere film weer te geven.

Naar keuze kunnen passagiers tv-programma's ontvangen, surfen op het internet en online features gebruiken (afhankelijk van de gekozen uitrusting, mobiele-telefooncontract vereist) of mp3-speler, spelconsoles en dergelijke aansluiten. Geluid wordt weergegeven via de luidsprekers of een koptelefoon, ook draadloos. Het Entertainment System Professional achterin wordt comfortabel middels een afstandsbediening bediend, of via individueel configureerbare tegels met live content voor Navigatie, Radio/Media, Communicatie, ConnectedDrive, Mijn BMW en Mededelingen. Zo kunnen passagiers op de zitplaatsen achterin zelfs een aanwezig navigatiesysteem bedienen voor routeplanning en suggesties voor navigatiebestemmingen.

MULTIFUNCTIONEEL INSTRUMENTENPANEEL.

Het multifunctionele instrumentenpaneel met Black Panel-technologie en een schermdiagonaal van 10,25 inch zorgt voor een indrukwekkende weergave van de voor BMW kenmerkende ronde instrumenten. Tegelijk toont het informatie op maat, zodat de bestuurder zich kan concentreren op het autorijden en niet wordt afgeleid.

Drie verschillende weergaven en hun specifieke kenmerken, elk grafisch en in kleur aangepast, zijn herkenbaar in de instrumentencombinatie: ECO PRO, COMFORT en SPORT. Anders dan in rijprogramma COMFORT, dat grotendeels overeenkomt met de tot nu toe vertrouwde weergave, domineert in de ECO PRO Modus de kleur blauw, waarbij de nieuwe EfficientDynamics weergave en de bonusactieradius de bestuurder ondersteunen bij een zo efficiënt mogelijke rijstijl. Het rijprogramma SPORT is daarentegen herkenbaar aan een design met rode tinten en biedt specifieke weergaven voor snelheid en toerental.

Het multifunctionele instrumentenpaneel maakt ook de weergave van navigatie-informatie inclusief aanwijzingen van de Anticipatie-assistent, alsmede van entertainment- en telefoonlijsten mogelijk.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Met BMW Service Inclusive hoeft u zich gedurende een door u bepaalde periode geen zorgen te maken over de kosten voor alle regelmatige service en onderhoud. Want al deze diensten zijn inbegrepen in dit servicepakket, inclusief de daarbij benodigde originele BMW onderdelen En dat niet alleen in uw eigen land, maar wereldwijd bij alle deelnemende BMW dealers en bij erkende BMW Service Partners. En mocht u uw BMW ooit eens verkopen, dan gaat het BMW Service Inclusive pakket automatisch over op de volgende eigenaar, wat de occasionwaarde van uw auto verhoogt. De omvang van het BMW Service Inclusive pakket bepaalt u zelf. Met BMW Service Inclusive kunt u in een keer al het voorgeschreven onderhoud voordelig inkopen, zoals motorolie en oliefilter vervangen en bijvullen, onderhoud aan en vervanging van lucht-, micro- en brandstoffilters, bougies en remvloeistof, autocheck en alle belangrijke service- en onderhoudswerkzaamheden volgens BMW standaards.

 • BMW Service Inclusive Plus

  Kiest u een BMW Service Inclusive Plus pakket, dan ontvangt u naast de diensten van BMW Service Inclusive ook de volgende reparaties van slijtagedelen: vervangen van de remvoering/-schijven voor en achter, vervangen van de koppeling (indien nodig) evenals het vervangen van de ruitenwisserbladen (indien nodig, tegelijk met de motorolieservice). Service Inclusive is verkrijgbaar met looptijden van 3 jaar tot 10 jaar en van 40.000 kilometer tot 200.000 kilometer.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X6 varieert tussen de 7 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 183 en 205 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.