De BMW X6

DE BMW X6 M50d.

ALLES IN EEN: ROCK AND SOUL.

DE BMW X6 M50d.

ALLES IN EEN: ROCK AND SOUL.

DE BMW X6 M50d.ALLES IN EEN: ROCK AND SOUL.

In de BMW X6 M50d vindt u in de harmonieuze afstemming van aandrijving, ondersteltechniek en design de jarenlange ervaring van de BMW ingenieurs terug. Zo ontstond een M Performance model dat overtuigt met een indrukwekkende combinatie van pure dynamiek, comfort en veelzijdigheid. Compromisloos combineert hij de kwaliteiten van een BMW X model met de prestatiegerichtheid van BMW M GmbH en creëert zo zijn eigen klasse.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X6 varieert tussen de 7 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 183 en 205 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.

Lees meer
Design

HET M PERFORMANCE DESIGN VAN DE BMW X6 M50d.

De M genen en de compromisloze dynamiek zijn bij de BMW X6 M50d al bij de eerste blik herkenbaar. Het M Performance model onderscheidt zich binnen zijn modelserie visueel door een reeks exclusieve details. Daarvoor zorgen onder meer de speciaal ontworpen luchtinlaten in de brede voorbumper uit het standaard M Sportpakket. Ze verlenen de 381 pk sterke atleet een nog indrukwekkender uitstraling. Met verdere verfijning van de rijdynamiek samen met een hoge emotionele waarde en unieke exclusiviteit zet de BMW X6 M50d zowel vanbuiten als vanbinnen maatstaven in het segment van de Sports Activity Coupé.

EXCLUSIEVE KENMERKEN VAN DE BMW X6 M50d.

Designelementen

Designelementen in accentkleur.

In de luchtinlaten van de brede voorbumper verlenen speciale elementen in Ferricgrau de BMW X6 M50d een nog indrukwekkender uitstraling.
Lees meer
M wielen dubbelspaak styling 468 M

20-inch M wielen in dubbelspaak styling 468 M.

Dit lichtmetalen M wiel is exclusief als optie verkrijgbaar voor het M Performance model en onderstreept de sportiviteit en exclusiviteit van de auto.
Lees meer
Buitenspiegelkappen

Buitenspiegelkappen in accentkleur.

De vloeiend gestileerde spiegelkappen zijn uitgevoerd in Ferricgrau. Hun aerodynamische design biedt nauwelijks weerstand aan de luchtstroom.
Lees meer
M logo

M logo in donker chroom.

Het M logo in donker chroom benadrukt op een stijlvolle manier dat de BMW X6 M50d behoort tot de M Performance modellen.
Lees meer
Uitlaateindpijpen

Trapeziumvormige uitlaateindpijpen.

De unieke vormgeving van de in zwart chroom uitgevoerde eindpijpen aan beide zijden onderstreept de dynamische uitstraling.
Lees meer
Modelaanduiding

Modelaanduiding in donker chroom.

De specifieke modelaanduiding aan de achterzijde in accentkleur onderstreept de nauwe verbondenheid van de BMW X6 M50d met de modellen van BMW M.
Lees meer
Dorpellijsten

Dorpellijsten met modelaanduiding.

Het exclusieve aluminium inlegwerk met modelaanduiding vergroot bij bestuurder en voorpassagier de voorpret op de aanstaande rijbeleving.
Lees meer

M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO 6-CILINDER-IN-LIJN DIESELMOTOR.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor in de BMW X6 M50d inspireert met uitgesproken dynamiek en verbluffende efficiency. Dit is onder meer mogelijk dankzij de drietraps turbodrukvulling met variabele turbinegeometrie. De uiterst geavanceerde motor reageert bijzonder spontaan. Al bij lage toerentallen staat een hoog koppel ter beschikking, en het bruikbare toerentalbereik is bijzonder breed. In cijfers uitgedrukt: 280 kW (381 pk). 740 Nm koppel bij 2.000 tot 3.000/min. Van 0 tot 100 km/h in 5,2 seconden. Topsnelheid 250 km/h. Daarbij bedraagt het gemiddelde verbruik 7,9–7,8 liter per 100 km en de CO2-emissie gemiddeld 209–205 g/km. Dankzij Blue Performance technologie voldoet de BMW X6 M50d standaard aan de emissienorm EU6.

DE M PERFORMANCE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW X6 M50d.

Het rijdynamisch concept van de BMW X6 M50d is ontworpen met het oog op performance. Het doel is meer rijplezier met uniek comfort en inspirerende veelzijdigheid. De hoge wendbaarheid en nauwkeurigheid in de handling en de evenwichtige afstemming van alle componenten zijn duidelijk merkbaar - elke keer dat u een bocht uitaccelereert. Met hun uitgebreide modificaties hebben de ingenieurs van BMW M GmbH de onderstel- en stuureigenschappen van deze exclusieve Sports Activity Coupé tot in het kleinste detail geoptimaliseerd. 

 • Meer sport: het adaptieve M onderstel

  Het adaptieve M onderstel verleent de wendbaarheid die zo kenmerkend is voor de BMW X6 modellen bij de BMW X6 M50d een nog intenser, op sportiviteit gericht karakter. Het bij deze uitrusting inbegrepen adaptieve onderstel en de luchtvering aan de achteras zijn afgestemd op een bijzonder sportief rijgedrag. Daardoor profiteert u onder andere van precieze, exact controleerbare rijeigenschappen.

 • Meer wendbaarheid: het onderstelregelsysteem Dynamic

  Met het adaptieve onderstelpakket Dynamic bereikt de BMW X6 M50d een maximum aan wendbaarheid, precisie en dwarsdynamiek. De specifiek op het M Performance model afgestelde Dynamic Performance Control en de uitrusting Dynamic Drive garanderen een nog neutraler insturen en een minimaal overhellen van de carrosserie in bochten.

 • Meer tractie: BMW xDrive

  De BMW X6 M50d is standaard uitgerust met de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive inclusief Performance Control. Zo wordt een uniek niveau van dynamiek, wendbaarheid en tractie gerealiseerd. Onafhankelijk van het wegdek volgt de Sports Activity Coupé nauwkeurig elke koerswijziging, met merkbaar minder stuurcorrecties. Bovendien werd het systeem voor de voor M Performance kenmerkende rijdynamiek afgestemd met nadruk op de achterwielen.

Steptronic

8-TRAPS STEPTRONIC SPORT TRANSMISSIE.

Voor de krachtoverbrenging is in de BMW X6 M50d standaard de 8-traps automatische Steptronic Sport transmissie verantwoordelijk. De specifieke M Performance afstemming van de schakelprogramma's is speciaal aangepast aan het bijzondere prestatiepotentieel van de motor. Schakel-paddles aan het stuur maken zeer sportief schakelen mogelijk. Daarnaast beschikt de transmissie over een Launch Control functie, die onder alle omstandigheden garant staat voor optimale acceleratie. De compacte constructie, het lage gewicht en het perfecte samenspel met de Auto Start Stop functie leveren bovendien een belangrijke bijdrage aan de vermindering van verbruik en emissie.

DE M PERFORMANCE MODELLEN.

Verfijnd design, perfecte aandrijving, maximale rijdynamiek. dat is de drie-eenheid die de M Performance modellen belichamen. Als exclusief aanbod van BMW M GmbH combineren ze het beste van de betreffende BMW serie met de dynamische genen van BMW M en creëren zo hun eigen klasse. 

Nog intenser rijplezier.

Maak kennis met het portfolio van M Performance modellen.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X6 varieert tussen de 7 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 183 en 205 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.