BMW X7 aanschaffen

BMW X7. VEELGESTELDE VRAGEN.

VRAAG EN ANTWOORD.

BMW X7. VEELGESTELDE VRAGEN.

VRAAG EN ANTWOORD.

BMW X7. Veelgestelde vragen.VRAAG EN ANTWOORD.

Hier vindt u de meestgestelde vragen en antwoorden over de nieuwe BMW X7. Indien u op de hoogte wilt blijven over het laatste nieuws van dit nieuwe BMW model kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Lees meer
 • Wanneer komt de nieuwe BMW X7?

  De nieuwe BMW X7 staat per 30 maart 2019 in de showroom. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wat zijn de prijzen van de nieuwe BMW X7?

  De prijzen van de nieuwe BMW X7 zijn nog niet bekend. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de brochure van de nieuwe BMW X7 beschikbaar?

  Er is op dit moment nog geen brochure beschikbaar. De gedrukte brochure wordt eind februari verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de nieuwe BMW X7 te configureren?

  Er is op dit moment nog geen configurator beschikbaar. De volledige configurator wordt eind november verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de nieuwe BMW X7 te bestellen?

  De BMW X7 is momenteel nog niet te bestellen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wat is de levertijd van de nieuwe BMW X7?

  De eerste klantorders worden geproduceerd in februari 2019. Informeer bij uw BMW dealer voor de actuele levertijd.

BLIJF OP DE HOOGTE.

Meld u aan voor de BMW X7 nieuwsbrief.
Nieuwe BMW X7

RIJD ALS ÉÉN VAN DE EERSTEN IN DE BMW X7.

Laat uw gegevens achter en uw dealer neemt binnenkort contact met u op.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X7 varieert tussen de 6,5 en 9 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 171 en 205 g/km. Data op basis van peildatum 01-10-2018.


Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.


Lees meer