Oranje BMW Z4 First Edition op een halfverlichte weg voor huizen met vrouw

DE NIEUWE BMW Z4 FIRST EDITION.

ONTVOUWT EEN UNIEK KARAKTER.

DE NIEUWE BMW Z4 FIRST EDITION.

ONTVOUWT EEN UNIEK KARAKTER.

DE NIEUWE BMW Z4 FIRST EDITION.ONTVOUWT EEN UNIEK KARAKTER.

Laat iedereen nonchalant achter zich: de nieuwe BMW Z4 First Edition ontvouwt vanuit elk perspectief een nieuwe dimensie van rijden met open dak. Een speciale editie met de esthetiek van een roadster en de dynamiek van een BMW M model. De unieke BMW Z4 First Edition is slechts tijdelijk leverbaar. Exclusief uitgevoerd in Frozen Orange metallic. Met open of gesloten kap – deze buitengewone BMW Roadster streeft met zijn volle 340 pk naar grenzeloze vrijheid. De wereldpremière van de nieuwe BMW Z4 vindt plaats in oktober tijdens Mondial de l’Automobile in Parijs.

Lees meer
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

5 STERKE PUNTEN

 • 01 Speciale editie in een gelimiteerde oplage leverbaar
 • 02 Puristisch design, met exacte lijnvoering en helder gestructureerd
 • 03 M TwinPower Turbo zescilinder-in-lijn motor voor maximale rijdynamiek
 • 04 Uiterst sportieve uitstraling dankzij M Aerodynamicapakket
 • 05 Op de bestuurder afgestemde digitale cockpit met twee grote displays

HET DESIGN VAN DE BMW Z4 FIRST EDITION.

Ontvouwt individualiteit.

De mainstream achter u laten en van unieke vrijheid genieten: dit weerspiegelt de BMW Z4 First Edition van de voor- tot de achterzijde op perfecte wijze. De exclusieve carrosseriekleur Frozen Orange metallic accentueert de gespierde oppervlakken en de indrukwekkend precieze vormtaal. En brengt de klassieke roadster-genen op een nieuwe manier tot uitdrukking. De BMW Z4 First Edition – een hommage aan individueel rijplezier.

Lees meer
Oranje BMW Z4 First Edition stilstaand in de bocht voor berglandschap

Opzienbarend.

De BMW Z4 First Edition laat zijn atletische en zelfverzekerde karakter zien. De hexagonale Bi-LED-koplampen met voor het eerst verticaal geplaatste buisjes waaieren vloeiend naar de flanken uit, waardoor het middelpunt van de neus duidelijk zichtbaar is: de vlakke, laag geplaatste BMW nierengrille in meshdesign. Samen met de M specifieke luchtinlaten wordt de voorzijde nog eens extra visueel verbreed. Exclusieve sportiviteit, gemaakt voor de weg.

Lees meer
Achteraanzicht van rijdende BMW Z4 First Edition op bergweg

Indrukwekkend.

Aan de achterzijde ademt de BMW Z4 First Edition pure dynamiek. De markante achterspoiler komt elegant los van het oppervlak, terwijl de vloeiende designlijnen rond de schouderpartij de slanke LED-achterlichten omlijsten. Een krachtig slotakkoord: de achterbumper van het M Aerodynamicapakket die samen met de diffusor en de uitlaateindpijpen kracht en sportiviteit uitstraalt.

Lees meer
Interieurshot van de BMW Z4 First Edition met geopende kap, stuur en stoelen

Esthetisch.

Zo fascinerend is rijden met open dak: de lange motorkap, de klassieke softtop en de korte overhangen benadrukken het karakteristieke roadster-silhouet van de BMW Z4 First Edition. Het sportieve profiel wordt onderstreept door minimalistisch design met lichtvangende en schaduwvlakken van de voor- tot de achterzijde. Een dynamische vorm die in de sterke schouderlijn uitmondt.

Lees meer
Rijdende oranje BMW Z4 First Edition vanuit vogelperspectief
BMW Z4 First Edition met open kap en zicht op de cockpit

ONTVOUWT KRACHT.

Acceleratie. Kracht. Precisie. Drie eigenschappen die de BMW Z4 First Edition in elke bocht doen uitblinken. In slechts 4,6 seconden accelereert de speciale editie van 0 tot 100 km/h. Een ervaring die naar meer smaakt – en die met de combinatie van een strak onderstel, directe besturing en een laag gewicht het rijplezier tot een sportieve openbaring maakt.