BMW Z4 First Edition veelgestelde vragen

BMW Z4. VEELGESTELDE VRAGEN.

VRAAG EN ANTWOORD.

BMW Z4. VEELGESTELDE VRAGEN.

VRAAG EN ANTWOORD.

BMW Z4. Veelgestelde vragen.VRAAG EN ANTWOORD.

Hier vindt u de meestgestelde vragen en antwoorden over de nieuwe BMW Z4. Indien u op de hoogte wilt blijven over het laatste nieuws van dit nieuwe BMW model kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Lees meer
 • Wanneer komt de nieuwe BMW Z4 Roadster?

  De nieuwe BMW Z4 Roadster staat 09-03-2018 in de showroom. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wat zijn de prijzen van de nieuwe BMW Z4 Roadster?

  De prijzen van de nieuwe BMW Z4 Roadster zijn nog niet bekend. Deze worden eind november verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de brochure van de nieuwe BMW Z4 Roadster beschikbaar?

  Er is op dit moment nog geen brochure beschikbaar. De gedrukte brochure wordt begin februari 2019 verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de nieuwe BMW Z4 Roadster te configureren?

  Er is op dit moment nog geen configurator beschikbaar. De volledige configurator wordt eind november verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de nieuwe BMW Z4 Roadster te bestellen?

  De BMW Z4 Roadster is momenteel nog niet te bestellen. Naar verwachting zal dit vanaf eind november mogelijk zijn. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wat is de levertijd van de nieuwe BMW Z4 Roadster?

  De eerste klantorders worden geproduceerd in februari 2019. Informeer bij uw BMW dealer voor de actuele levertijd.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW Z4 nieuwsbrief.
Nieuwe BMW Z4

Rijd als één van de eersten in de BMW Z4.

Laat uw gegevens achter en uw dealer neemt binnenkort contact met u op.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW Z4 Roadster varieert tussen de 5,8 en 7,4 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 133 en 168 g/km. Data op basis van peildatum 01-10-2018.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.