Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

fs_private_finance_used

De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. De verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten. Zonder verzekering is de rente 5,49%. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2020. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2020.


BMW Private Finance: De bedragen in de krediettabel zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.


BMW Financial Lease: BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.