Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

G02_images_videos

BMW X4 (2)(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,4-9,2
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 142-213

De waarden voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik zijn vastgesteld op basis van de voorgeschreven meetprocedure VO (EU) 2007/715 in de versie die geldt voor typegoedkeuring van de auto. De waarden hebben betrekking op de standaarduitvoering voor Nederland, de weergegeven marge houdt rekening met verschillen in de gekozen wiel- en bandenmaat en de optionele uitrusting en kan tijdens de configuratie veranderen.

De waarden voor de met (2) gemarkeerde modellen zijn voorlopig.

De waarden voor de met (3) gemarkeerde modellen zijn al op basis van de nieuwe WLTP-richtlijn vastgesteld en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

De CO2-efficiëntiewaarden worden bepaald volgens de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de actuele versie en zijn gebaseerd op de brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van de NEDC voor classificering.

Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.