Tijdelijk aanbod BMW 2 Serie

TIJDELIJK AANBOD BMW 2 SERIE.

GEDREVEN DOOR RIJPLEZIER.

TIJDELIJK AANBOD BMW 2 SERIE.

GEDREVEN DOOR RIJPLEZIER.

TIJDELIJK AANBOD BMW 2 SERIE.GEDREVEN DOOR RIJPLEZIER.

Op een nieuwe BMW 2 Serie Active en Gran Tourer krijgt u nu tijdelijk standaard een automaat. Onze innovatieve Steptronic automaat is niet alleen Sportief maar ook Dynamisch en Comfortabel.

 

Maar dat is nog niet alles. Profiteer van nog meer voordeel met één van onze aantrekkelijke extra pakketten. Rust uw BMW 2 Serie Active en Gran Tourer geheel naar wens uit. Kies als zakelijke rijder bijvoorbeeld voor de Corporate Lease Edition2 op geselecteerde modellen. Of kies - ook in combinatie met Corporate Lease - voor nog meer luxe met een Executive of High Executive meeruitvoering.

 

Voor wie nog meer sportiviteit wenst is ook Model M Sport nu tijdelijk in prijs verlaagd en toe te voegen aan een Executive of High Executive uitvoering. Op deze manier wordt niet alleen uw BMW 2 Serie Active en Gran Tourer rijker maar profiteert u ook van nog meer voordeel.

 

Ontdek de mogelijkheden en inhoud van de pakketten hieronder. En maak direct een afspraak voor een overtuigende proefrit bij een van onze BMW dealers of stel uw nieuwe BMW 2 Serie Active en Gran Tourer geheel naar wens samen in de BMW configurator.

1 Dit is het maximaal te behalen voordeel. Het voordeelbedrag is afhankelijk van de gekozen motorisering en kan afwijken van het hier weergegeven bedrag. Raadpleeg uw dealer voor uw specifieke totaal voordeel.
                                 
2 Meeruitvoering Corporate Lease is alleen leverbaar op de BMW 218i en 216d Active en Gran Tourer. Gereduceerde consumentenprijs Executive en High Executive in combinatie met de Corporate Lease meeruitvoering.

3 Raadpleeg de tabel voor wielkeuze / energielabels / extra BPM heffing op CO2 bij optionele wielkeuze. Deze tabel vindt u in de prijslijst.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan
deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud.
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.